Kringloop HMV Holten

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop HMV Holten – tweedehands boeken, apparaten, meubels en meer voor een bewuste koopervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag14:00-17:00
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Kleinere maar leuke kringloopwinkel en aardig personeel. 2 verdiepingen. Beneden veel glazen, servies, bestek, tassen, boeken en ander klein spul. Boven kinderspeelgoed, glazen en allerlei keukenspullen, potten, blikken en wat kleine lampen. Foto’s alleen van de bovenverdieping.”

Petra Bijleveld

“Leuke kringloopwinkel.aardig personeel”

Fred

Meer reviews lezen…

Kringloop HMV Holten – Keizersweg: Duurzaam tweedehands winkelen in Holten

Kringloop HMV Holten is de kringloopwinkel van de Holten Muziekvereniging, gelegen aan de Keizersweg 39 in Holten. Deze sfeervolle winkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen en heeft een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren. Als je op zoek bent naar duurzame en betaalbare opties, is Kringloop HMV Holten de plek voor jou!

Wat kun je brengen naar Kringloop HMV Holten?

Als je overbodige spullen hebt waar je afscheid van wilt nemen, is Kringloop HMV Holten de perfecte bestemming. Ze nemen graag je gebruikte boeken, huishoudelijke apparaten en huis- en inrichtingsartikelen aan. Door je spullen te doneren aan de kringloopwinkel, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Woraan moet je denken bij een bezoek aan Kringloop HMV Holten?

Bij een bezoek aan Kringloop HMV Holten zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Omdat de winkel afhankelijk is van donaties, kan het aanbod van dag tot dag verschillen. Het is dus altijd een verrassing wat je zult vinden! We raden je aan regelmatig een bezoek te brengen om geen enkele vondst te missen.

Hoe werkt Kringloop HMV Holten?

Kringloop HMV Holten is geopend op vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur. Helaas is de winkel op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag gesloten. Als je buiten deze openingstijden wilt langskomen, kun je een afspraak maken met de winkel.

Naast de Keizersweg-locatie is er ook een loods op Jeurlinksweg 7 waar meubels te koop zijn. Deze locatie heeft dezelfde openingstijden als de winkel.

Speciale programma’s, kortingen en services

Naast het brede assortiment en de flexibele openingstijden biedt Kringloop HMV Holten verschillende unieke programma’s, kortingen en services aan. Ze hebben een handige inname-service, waar je je goederen kunt afgeven. Daarnaast bieden ze ook een ophaalservice aan, zodat je je gedoneerde spullen niet zelf hoeft te vervoeren.

Om op de hoogte te blijven van alle updates en het laatste nieuws over Kringloop HMV Holten, kun je de kringloopwinkel volgen op Facebook. Hier delen ze regelmatig nieuwe vondsten, evenementen en interessante artikelen over duurzaam tweedehands winkelen.

Kringloop HMV Holten – Keizersweg is een van de twee filialen van HMV Holten. Als je op zoek bent naar meer kringloopwinkels in Holten en omgeving, kun je een kijkje nemen op de overzichtspagina.

Bezoek Kringloop HMV Holten – Keizersweg in Holten en ontdek de schatten die je kunt vinden in deze gezellige kringloopwinkel. Breng je donaties mee, snuffel door het assortiment en geniet van duurzaam tweedehands winkelen!

8 gedachten over “Kringloop HMV Holten”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan HMV Holten. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met HMV Holten. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wat een geweldige kringloop is dit! Klein maar fijn. Prachtige spullen gevonden. En voor prijsjes waarin wij in de randstad alleen maar van kunnen dromen en nu met de Corona hele goede regels en hygiene top dames!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter