Kringloopwinkel HMV Holten

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel HMV Holten – uw bestemming voor kwalitatieve boeken, apparaten en huisartikelen in Holten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag14:00-17:00
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Nette kringloopwinkel met lage prijzen. Servies, meubels, gereedschap, elektra, speelgoed, cd/dvds. Van alles wat, maar geen kleding. Vriendelijk personeel.”

Petra Bijleveld

“Small …. but if you are in the village (just outside) … nice to look around Small prices…friendly ladies who sat in the booth by the stove.”

J Man

“Super”

Kuti Julianna

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel HMV Holten – Duurzaam tweedehands winkelen in Holten

Een duurzame manier om tweedehands spullen een nieuw leven te geven

Kringloopwinkel HMV Holten – Keizersweg is een kringloopwinkel gevestigd in Holten. Deze gezellige winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten en huis- en inrichtingsartikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, staat deze kringloopwinkel bekend om zijn kwaliteit en vriendelijke service.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel HMV Holten?

Bij Kringloopwinkel HMV Holten – Keizersweg kun je verschillende soorten goederen brengen. Denk hierbij aan boeken die je niet meer leest, meubels die je wilt vervangen of huishoudelijke apparaten die je niet meer gebruikt. Door deze spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving. De winkel heeft een eigen innamebalie waar je jouw goederen kunt afgeven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel HMV Holten?

Bij een bezoek aan Kringloopwinkel HMV Holten – Keizersweg zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Ten eerste is het belangrijk om goed te kijken naar de staat van de spullen die je wilt kopen. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert, kan het voorkomen dat er kleine gebreken zijn. Ook is het handig om te weten dat de winkel op maandag en dinsdag gesloten is, maar op vrijdag geopend is van 14:00-17:00 uur en op zaterdag van 11:00-15:00 uur.

Hoe werkt Kringloopwinkel HMV Holten?

Wanneer je spullen wilt afgeven bij Kringloopwinkel HMV Holten – Keizersweg, kun je terecht bij de innamebalie. Hier zal het vriendelijke personeel je verder helpen. Daarnaast biedt de winkel ook een ophaalservice aan, zodat je geen moeite hoeft te doen om grote meubelstukken zelf te vervoeren.

Unieke programma’s en kortingen

Kringloopwinkel HMV Holten – Keizersweg heeft ook enkele unieke programma’s en kortingen. Zo organiseert de winkel regelmatig themadagen waarbij bepaalde categorieën spullen extra voordelig geprijsd zijn. Daarnaast is de winkel actief op social media. Volg Kringloopwinkel HMV Holten – Keizersweg op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Ontdek meer HMV Holten filialen

Kringloopwinkel HMV Holten – Keizersweg is onderdeel van HMV Holten. Ontdek ook de andere filialen van HMV Holten in Nederland. Bij Kringloopwinkel HMV Holten – Keizersweg in Holten ben je van harte welkom om op een duurzame manier te winkelen. Kom langs en geef tweedehands spullen een nieuw leven!

6 gedachten over “Kringloopwinkel HMV Holten”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel HMV Holten. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij HMV Holten. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nette kringloopwinkel met lage prijzen. Servies, meubels, gereedschap, elektra, speelgoed, cd/dvds. Van alles wat, maar geen kleding. Vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Small….but if you are in the village (just outside of it)…nice to have a look around Small prizes…friendly ladies who sat in the booth near the stove.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter