Kringloopwinkel Wereldwinkel Bathmen

Ontdek unieke vondsten bij Wereldwinkel Bathmen – kleding, meubels, boeken en meer in het hart van Nederland!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-17:30
Dinsdag13:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooie wereldwinkel met veel produkten, vriendelijk personeel in combinatie met de bibliotheek waar je lekker even de krant en een tijdschrift kan lezen en veel boeken kan lenen. Deze wereldwinkel ligt mooi gelegen en is midden in het dorp Bathmen. Een aanrader om eens rond te kijken!”

Marlies Bosma

“Een wereld winkel als anderen, leuk om ff te snuffelen”

Jeroen van Dijck

“Leuk combinatie met de bibliotheek.”

Jacquelien Venema

Meer reviews lezen…

Wereldwinkel Bathmen: Ontdek de Schatten van deze Kringloopwinkel in Bathmen, Nederland

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring in Bathmen, Nederland? Breng dan zeker een bezoek aan Wereldwinkel Bathmen! Deze kringloopwinkel, gelegen aan Schoolstraat 25, biedt een breed assortiment non-foodproducten. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of decoratieve items, je zult zeker iets vinden dat bij je past.

Wat kun je meenemen naar Wereldwinkel Bathmen?

Wereldwinkel Bathmen verwelkomt graag donaties van herbruikbare spullen. Als je thuis kleding, boeken, speelgoed, meubels of andere items hebt die je niet langer nodig hebt, kun je deze meenemen naar de winkel. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving. Daarnaast biedt Wereldwinkel Bathmen ook innamepunten waar je je spullen kunt achterlaten als de winkel gesloten is.

Waar moet je op letten bij Wereldwinkel Bathmen?

Bij het winkelen in Wereldwinkel Bathmen is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Deze winkel staat bekend om zijn unieke en kwalitatieve items. Let vooral op vintage kleding en designerstukken, die voor een fractie van de oorspronkelijke prijs te vinden kunnen zijn. Neem ook de tijd om door de boekensectie te bladeren en ontdek bijzondere verhalen. Je weet nooit wat voor schatten je zult vinden!

Hoe werkt Wereldwinkel Bathmen?

Wereldwinkel Bathmen is een vereniging die zich richt op detailhandel. De winkel is geopend op verschillende dagen en tijden gedurende de week. Op maandag en dinsdag kun je terecht van 13:30 tot 17:30 uur, op woensdag, donderdag en vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Naast het brede assortiment biedt Wereldwinkel Bathmen ook unieke programma’s en diensten. Zo worden er regelmatig workshops en evenementen georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Daarnaast zijn er verschillende kortingsacties en -bonnen beschikbaar voor shoppers. Als je een vaste klant bent of regelmatig winkelt bij Wereldwinkel Bathmen, profiteer je mogelijk ook van exclusieve voordelen en aanbiedingen.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen, kun je Wereldwinkel Bathmen volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Duik in de Kringloop bij Wereldwinkel Bathmen!

Breng een bezoek aan Wereldwinkel Bathmen en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Met zijn diverse assortiment, unieke programma’s en uitstekende service zal Wereldwinkel Bathmen zeker aan al je verwachtingen voldoen. Doe mee aan workshops, profiteer van kortingen en geniet van een duurzamere winkelervaring. Vergeet niet om je vrienden en familie mee te nemen voor een onvergetelijke dag bij Wereldwinkel Bathmen, dé kringloopwinkel van Bathmen, Nederland.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Wereldwinkel Bathmen”

 1. ★★★★★

  Mooie wereldwinkel met veel produkten, vriendelijk personeel in combinatie met de bibliotheek waar je lekker even de krant en een tijdschrift kan lezen en veel boeken kan lenen. Deze wereldwinkel ligt mooi gelegen en is midden in het dorp Bathmen. Een aanrader om eens rond te kijken!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Wereldwinkel Bathmen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Wereldwinkel Bathmen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter