Kringloopwinkel Dorcas Winkel Rijssen

Vind duurzame keuzes bij Dorcas Winkel Rijssen – koop of doneer kleding, meubels, speelgoed voor een circulaire economie.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-15:30
Woensdag9:30-15:30
Donderdag09:30-15:30
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Allerlei hebbedingetjes voor ’n habbekrats heerlijk om struinen naar dingen die we zelf misschien al eens weggegooid hebben en nu weer leuk vinden. Plots merkkleding te vinden of iets waar we al lang naar op zoek waren en hier voor een paar euro te koop is. Winkel is schoon en leuk ingedeeld en vooral ontzettend aardige mensen die voor een goed doel de winkel runnen .”

Marianne Slooten

“Goede winkel, geeft gebruikte spullen een tweede kans. Alleen is er wat weinig parkeerruimte wat op sommige momenten best vervelend kan zijn voor het overige verkeer. Leuk assortiment voor een goede prijs. Vriendelijk personeel en je kunt er gerust even binnenstappen om even te neuzen in het ruime assortiment.”

David

“Leuke kringloop! Mooie spulletjes, lieve medewerkers en prima prijzen. Sommige kleding vond ik zelf wat duur maar verder prima!”

Merel Romers

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Rijssen: Duurzaam Winkelen in Rijssen

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Dorcas Winkel Rijssen kun je een breed scala aan spullen brengen. Of het nu gaat om boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, deze kringloopwinkel accepteert het graag. Met het doneren van je tweedehands spullen draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Dorcas Winkel Rijssen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de winkel op dinsdag, woensdag, donderdag, en zaterdag geopend is. Daarnaast zijn er speciale voorzieningen aanwezig, zoals een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Ook kun je bij deze kringloopwinkel betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Het personeel van Dorcas Winkel Rijssen staat bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Dorcas Winkel Rijssen kun je niet alleen winkelen, maar ook profiteren van verschillende diensten en faciliteiten. Zo bieden ze een bezorgservice, kun je goederen inleveren, is er een koffiehoek waar je even kunt uitrusten, en kun je gebruik maken van de ophaalservice. Bovendien is er een parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers. Let op dat er geen eetgelegenheid aanwezig is bij deze kringloopwinkel.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Dorcas Winkel Rijssen biedt naast de gebruikelijke diensten ook nog andere unieke programma’s en kortingen. Zo hebben ze regelmatig speciale acties, kortingsdagen en themadagen waarop je nog voordeliger kunt shoppen. Daarnaast ondersteunt Dorcas Winkel Rijssen verschillende goede doelen en projecten wereldwijd. Je kunt de kringloopwinkel volgen op Facebook voor het laatste nieuws en updates.

Kom langs bij Dorcas Winkel Rijssen in Rijssen en ontdek het uitgebreide assortiment aan tweedehands boeken, kleding, meubels en nog veel meer. Help mee aan een duurzame samenleving door te doneren of te winkelen bij Dorcas Winkel Rijssen, dé kringloopwinkel in Rijssen en omgeving.

Meer informatie over kringloopwinkels in Rijssen en andere steden in Overijssel vind je op Kringloop.

Kringlopen bij Dorcas RijssenDorcas Rijssen Openingstijden 2024

84 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Rijssen”

 1. ★★★★★

  A nice store where you can find a lot of your household needs and good prices. The employees are nice and helpful, and good luck to everyone, God willing.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Rijssen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik ben nog NOOIT zo onvriendelijk en zonder respect behandeld. Leuke spullen… Maar de vrijwilligers mogen wel een cursus omgaan met mensen volgen! Je voelt je er totaal niet op je gemak.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Rijssen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Rijssen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke kringloop! Mooie spulletjes, lieve medewerkers en prima prijzen. Sommige kleding vond ik zelf wat duur maar verder prima!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Rijssen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter