Kringloopwinkel Stichting Roec in Rijssen

Ontdek unieke vondsten bij Stichting Roec Kringloopwinkel in Rijssen – boeken, meubels, kleding en meer met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag18:30-20:30
Dinsdag09:00-12:00
WoensdagGesloten
Donderdag09:00-12:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zeer kleine maar toch gezellige kringloopwinkel met vreemde openingstijden, maar ook wel weer prettig. Ze hebben van alles een beetje.”

Petra Bijleveld

“Mooie en overzichtelijke winkel gerund door veel vrijwilligers voor een prachtig goed doel”

Aad Kolthof

“Mooie kringloop met aparte openingstijden zie google; stichting roec”

toon van weersel

Meer reviews lezen…

Stichting Roec: De Kringloopwinkel in Rijssen

Stichting Roec (Stichting Rijssense Oost Europa Commissie) is al sinds 1981 een begrip in Rijssen en omgeving. Gelegen aan de Bleekstraat 29b, 7462 TE Rijssen, is deze kringloopwinkel geliefd bij zowel locals als bezoekers. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, weten ze keer op keer hun klanten tevreden te stellen.

Wat neem je mee naar Stichting Roec?

Bij Stichting Roec kun je terecht met een breed scala aan items. Het assortiment omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een vintage dressoir, een leuk kinderboek of een handige keukenmachine, je vindt het allemaal bij deze kringloopwinkel. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam!

Waar moet je op letten bij Stichting Roec?

Bij het bezoeken van Stichting Roec is het belangrijk om te weten dat de winkel alleen geopend is op maandagavond en dinsdagochtend. De openingstijden zijn als volgt: maandag van 18:30 tot 20:30 uur en dinsdag van 09:00 tot 12:00 uur. Verder kun je gratis parkeren in de straat, binnen de parkeervakken. Houd er rekening mee dat de winkel wordt gerund door vrijwilligers en dat het aanbod per bezoek kan variëren.

Hoe werkt Stichting Roec?

Stichting Roec zit gevestigd in een loods achter een woonhuis. Het unieke aan deze kringloopwinkel is dat het wordt gerund door vrijwilligers. Dit geeft Stichting Roec een warm en gastvrij karakter. Naast het aanbieden van tweedehands items, biedt de winkel ook diensten aan zoals de inname van goederen. Heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Je kunt ze inleveren bij Stichting Roec zodat ze een tweede leven krijgen. Een mooi voorbeeld van circulaire economie!

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Stichting Roec heeft naast haar ruime assortiment ook enkele unieke programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig speciale acties en kortingen, zoals een themadag of een speciale verkoop van antiquiteiten. Daarnaast hebben ze ook een Facebook-pagina waar je op de hoogte kunt blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen: Stichting Roec Facebook

Kortom, Stichting Roec in Rijssen biedt niet alleen een divers assortiment aan tweedehands items, maar ook een warme en gastvrije sfeer. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die hier te vinden zijn. Een duurzaam én voordelig avontuur! Benieuwd naar andere kringloopwinkels in Rijssen? Neem dan een kijkje op Kringloopwinkels in Rijssen.

16 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Roec in Rijssen”

 1. ★★★★★

  You will find they have a lot of household needs and excellent prices.. And most importantly, all the employees are very nice and helpful. Good luck to everyone, God willing.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Roec. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Roec. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Zeer kleine maar toch gezellige kringloopwinkel met vreemde openingstijden, maar ook wel weer prettig. Ze hebben van alles een beetje.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Stichting Roec. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Roec. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Stichting Roec. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Roec. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter