Kringloop Martinuskerk in Markelo

Ontdek duurzaam tweedehands shoppen bij Kringloop Martinuskerk in Markelo voor boeken, vintage, speelgoed en meer unieke vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag09:30-12:30
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloop Martinuskerk: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Markelo

Kringloop Martinuskerk bevindt zich in het sfeervolle stadje Markelo in Overijssel. Gelegen aan de Taets van Amerongenstraat 4A, biedt deze kringloopwinkel een unieke winkelervaring voor liefhebbers van duurzaam tweedehands winkelen.

Wat Kun je Inleveren bij Kringloop Martinuskerk?

Bij Kringloop Martinuskerk kun je diverse spullen doneren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsitems, muziek, speelgoed, brocante en vintage. Met het doneren van deze items draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar steun je ook het goede werk van de vrijwilligers van deze kringloopwinkel.

Waar moet je op Letten bij Kringloop Martinuskerk?

Bij een bezoek aan Kringloop Martinuskerk is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit en staat van de items die je wilt kopen. Hoewel de vrijwilligers van de winkel hun best doen om alleen bruikbare en goed onderhouden spullen aan te bieden, is het altijd verstandig om goed te controleren of alles naar wens is. Daarnaast kun je bij de medewerkers terecht voor vragen over specifieke items of om meer informatie te krijgen over de herkomst van bepaalde producten.

Hoe Werkt Kringloop Martinuskerk?

Bij Kringloop Martinuskerk werken ze volgens het principe van inbreng en verkoop. Je kunt spullen die je niet langer nodig hebt inleveren bij de winkel. Vervolgens worden deze items gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd, voordat ze in de winkel worden aangeboden. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om lokale goede doelen te ondersteunen.

Speciale Programma’s en Diensten

Naast de reguliere winkelactiviteiten biedt Kringloop Martinuskerk verschillende speciale programma’s en diensten. Zo is er een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, waardoor de winkel toegankelijk is voor mensen met een beperking. Daarnaast zijn er regelmatig kortingsacties en speciale evenementen, zoals de gezellige fancy fair op het Kerkplein. Deze fancy fair wordt jaarlijks georganiseerd door de vrijwilligers van de kringloopwinkel en draagt bij aan een gezellige en duurzame sfeer in Markelo.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van Kringloop Martinuskerk? Volg ze dan op Facebook. Zo mis je nooit meer een update over duurzaam tweedehands winkelen in Markelo!

Kortom, Kringloop Martinuskerk biedt een unieke en duurzame winkelervaring in Markelo. Door spullen te doneren en tweedehands items te kopen, draag je bij aan een circulaire economie en ondersteun je lokale goede doelen. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek de verborgen schatten die wachten om herontdekt te worden!

Laat hieronder een review achter