Kringloop de Kempen in Bergeijk

Ontdek duurzame producten zoals boeken, kleding en meubels bij Kringloop De Kempen in Bergeijk. Beoordeeld met 4.2 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“We love going here. We always find nice, old, good things, cheaply. A store of useful things in the household. Lamps, chairs, cutlery, glasses, plates and everything else are available.”

Richard Takacs

“je kunt veel nuttige dingen vinden voor een betaalbare prijs. maar ik vind dat gebruikte kleding voor een lagere prijs verkocht moet worden.”

Viktoriia Perl

“Het is een hele fijne winkel ik kom er graag want het personeel is super gemotiveerd zijn heel vriendelijk staan graag voor je klaar”

Ellen Schenkelaars

Meer reviews lezen…

Kringloop De Kempen Bergeijk: Duurzaam Winkelen in Noord-Brabant

Kringloop De Kempen Bergeijk is een kringloopwinkel gelegen in Bergeijk, een prachtige stad in de provincie Noord-Brabant. Deze winkel biedt een unieke winkelervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam winkelen. Met een gemiddelde rating van 4.2/5 sterren, is Kringloop De Kempen Bergeijk een populaire keuze onder lokale shoppers.

Wat kan je brengen naar Kringloop De Kempen Bergeijk?

Kringloop De Kempen Bergeijk verwelkomt graag donaties van allerlei soorten goederen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je gebruikte spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je deze items een tweede leven.

Waar moet je op letten bij Kringloop De Kempen Bergeijk?

Bij een bezoek aan Kringloop De Kempen Bergeijk is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de winkel een gevarieerd assortiment biedt, is het belangrijk om de staat van de tweedehands spullen te controleren voordat je ze aanschaft. Dit zorgt ervoor dat je met tevredenheid je nieuwe aankopen mee naar huis kunt nemen.

Hoe werkt Kringloop De Kempen Bergeijk?

Kringloop De Kempen Bergeijk werkt volgens een eenvoudig principe. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden, die van maandag tot en met zaterdag zijn. Het assortiment van de kringloopwinkel omvat boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. De winkel biedt tevens diensten en faciliteiten zoals een bezorgservice, inname van goederen en ophaalservice. Hierdoor wordt het gemakkelijk om je aankopen naar huis te krijgen.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

Naast de reguliere verkoop biedt Kringloop De Kempen Bergeijk ook speciale programma’s en services aan. Deze omvatten een bezorgservice, waarbij je grote aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je ook je ongewenste goederen doneren aan de winkel, waarbij ze een nieuw leven krijgen en anderen ervan kunnen genieten.

Voor meer informatie over Kringloop De Kempen Bergeijk, kun je een bezoek brengen aan hun Facebook-pagina. Ben je geïnteresseerd in andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Noord-Brabant, bekijk dan het overzicht van Kringloopwinkels in Noord-Brabant.

Klaar voor een duurzaam avontuur in Bergeijk? Bezoek Kringloop De Kempen Bergeijk en ontdek het brede assortiment van tweedehands spullen die op jou wachten. Geniet van duurzaam winkelen en draag bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

288 gedachten over “Kringloop de Kempen in Bergeijk”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel de Kempen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel de Kempen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  We love going here. We always find nice, old, good things, cheaply. A store of useful things in the household. Lamps, chairs, cutlery, glasses, plates and everything else are available.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Het is een hele fijne winkel ik kom er graag want het personeel is super gemotiveerd zijn heel vriendelijk staan graag voor je klaar

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de Kempen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de Kempen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel de Kempen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  je kunt veel nuttige dingen vinden voor een betaalbare prijs. maar ik vind dat gebruikte kleding voor een lagere prijs verkocht moet worden.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel de Kempen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter