Kringloopwinkel de Kempen in Eersel

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel de Kempen in Eersel voor kwalitatieve tweedehands boeken, meubels, kleding en meer. Bespaar en hergebruik!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De vriendelijkste kringloopwinkel in de Kempen. Regelmatig wisselend aanbod, laagste prijzen, vriendelijk personeel, dubbele kassa dus korte wachttijden. Bij sommige winkels van kringloop de Kempen worden ook mensen aan werk geholpen die daar hulp bij nodig hebben. Daar gaan collegas liefdevol mee om. Wanneer je hier je oude spullen inlevert, gebeurt er iets moois mee.”

Klaas Zuurman

“Een aanwinst voor Eersel dat deze winkel in op Lange Voren 22 op het industriegebied is gehuisvest. Ontzettend leuke artikelen in de aanbieding en vriendelijk personeel. Hoop dat ze nog lang in Eersel mogen blijven.”

Frank Welter

“Nieuwe locatie, lange vooren 22a Eersel geopend vanaf maandag 6 feb 10u.”

Bart van Griensven

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel de Kempen in Eersel: Duurzaam Winkelen in Noord-Brabant

Kringloopwinkel de Kempen is een populaire kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Eersel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren is het duidelijk dat deze winkel een favoriete bestemming is voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Bij de Kempen vind je een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen, variërend van boeken en kleding tot meubels en elektronica.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel de Kempen?

Als je spullen hebt waar je vanaf wilt maar die nog in goede staat verkeren, kun je deze brengen naar Kringloopwinkel de Kempen. Ze nemen graag spullen aan zoals boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren, draag je bij aan duurzaamheid en geef je ze een tweede leven.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel de Kempen?

Bij Kringloopwinkel de Kempen is het belangrijk om goed te letten op de staat van de artikelen die je wilt aanschaffen. Hoewel alle producten zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel komen te liggen, is het altijd verstandig om zelf nog een extra check te doen. Doe bijvoorbeeld een grondige inspectie van meubels om er zeker van te zijn dat ze geen ongewenste beschadigingen hebben.

Hoe werkt Kringloopwinkel de Kempen?

Bij Kringloopwinkel de Kempen kun je rustig rondsnuffelen tussen de verschillende afdelingen. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Je betaalt een eerlijke prijs voor de artikelen die je wilt kopen, en de opbrengst wordt gebruikt voor diverse sociale en maatschappelijke projecten. Kringloopwinkel de Kempen heeft ook een speciaal programma waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om werkervaring op te doen.

Unieke programma’s, kortingen en faciliteiten

Naast het reguliere winkelaanbod, biedt Kringloopwinkel de Kempen ook verschillende unieke programma’s, kortingen en faciliteiten aan. Zo is er een innamepunt waar je goederen kunt afgeven. Heb je bijvoorbeeld meubels of elektronica die je niet meer nodig hebt, dan kun je deze bij de winkel achterlaten. Daarnaast organiseert Kringloopwinkel de Kempen regelmatig speciale kortingsacties en evenementen, dus houd hun Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates.

Kringloopwinkel de Kempen in Eersel biedt een fantastische ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Bezoek deze gezellige winkel en ontdek het ruime assortiment aan tweedehands artikelen. Neem je tijd om te snuffelen tussen de boeken, kleding, meubels en elektronica – wie weet vind je wel een verborgen schat!

74 gedachten over “Kringloopwinkel de Kempen in Eersel”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de Kempen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel de Kempen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  De vriendelijkste kringloopwinkel in de Kempen. Regelmatig wisselend aanbod, laagste prijzen, vriendelijk personeel, dubbele kassa dus korte wachttijden. Bij sommige winkels van kringloop de Kempen worden ook mensen aan werk geholpen die daar hulp bij nodig hebben. Daar gaan collegas liefdevol mee om. Wanneer je hier je oude spullen inlevert, gebeurt er iets moois mee.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel de Kempen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een aanwinst voor Eersel dat deze winkel in op Lange Voren 22 op het industriegebied is gehuisvest. Ontzettend leuke artikelen in de aanbieding en vriendelijk personeel. Hoop dat ze nog lang in Eersel mogen blijven.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel de Kempen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de Kempen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel de Kempen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel de Kempen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Heel leuk om door te lopen. Maar minder leuk als je er iets koopt en je er thuis achter komt dat het niet bruikbaar is omdat er meer kapot was dan zichtbaar is. 12.50 weggegooid. Want je kan het niet terug brengen.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel de Kempen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter