Kringloopwinkel Emmaus Eindhoven

Emmaus Eindhoven: Vind unieke tweedehands schatten in kleding, meubels, boeken en meer voor een duurzame keuze in Eindhoven.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nice and relaxed flea market vibe. Have fun wandering around and find something new in every corner. Nice little shops, with electronics, curiosities, kitchen items, and a fantastic clothing store with something for everyone! Love it!”

michael visser

“Really nice concept, homeless people work here and sell things that they gather for free. There are many little shops (the vintage one is my favorite). A visit is highly raccomended!”

Silvia C.

“Second hand shop. Sometimes there are interesting things”

Kseniia

Meer reviews lezen…

Emmaus Eindhoven: Dé Kringloopwinkel in Eindhoven

“Ontdek de schatten van gisteren voor een duurzame toekomst”

Wil je graag een nieuw leven geven aan oude spullen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame samenleving? Bezoek dan Emmaus Eindhoven, dé kringloopwinkel in Eindhoven. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren laat Emmaus Eindhoven zien dat zij hoog gewaardeerd wordt door haar klanten.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Emmaus Eindhoven kun je terecht voor een breed scala aan producten. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je actief bij aan het verminderen van de hoeveelheid afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Emmaus Eindhoven?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om oog te hebben voor kwaliteit en bruikbaarheid. Hoewel de producten bij Emmaus Eindhoven zorgvuldig worden geselecteerd en gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het verstandig om zelf ook grondig te inspecteren of de producten voldoen aan jouw verwachtingen.

Hoe werkt de kringloopwinkel van Emmaus Eindhoven?

Emmaus Eindhoven biedt diverse diensten en faciliteiten om het winkelen gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Zo kun je gebruik maken van de bezorgservice, waarbij je jouw aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast biedt Emmaus Eindhoven een inname en ophaalservice, zodat je jouw overbodige spullen eenvoudig kunt doneren aan de winkel. Op deze manier draag je bij aan het creëren van nieuwe kansen voor anderen en het verminderen van verspilling.

Volg Emmaus Eindhoven op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen. Op de website Kringloop Noord-Brabant kun je tevens een overzicht vinden van alle kringloopwinkels in Eindhoven.

Ben jij klaar voor een bijzonder avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Bezoek dan Emmaus Eindhoven en ontdek de schatten van gisteren voor een duurzame toekomst!

74 gedachten over “Kringloopwinkel Emmaus Eindhoven”

 1. ★★★★☆

  Emmaus is mijn favoriete kringloop winkel in Eindhoven. De mensen die er werken zijn uiterst behulpzaam en meedenkend. Bij Emmaus zijn regelmatig parels van meubels en andere mooie spullen te vinden! Vergeet niet om (rechts in de winkel) ook even te kijken bij het curiosa winkeltje! Wat Emmaus helemaal bijzonder maakt is de visie en manier van werken. Aanrader om de site even te bekijken!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Eindhoven. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Nice and relaxed flea market vibe. Have fun wandering around and find something new in every corner. Nice little shops, with electronics, curiosities, kitchen items, and a fantastic clothing store with something for everyone! Love it!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring met Emmaus Eindhoven. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Emmaus Eindhoven. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Emmaus Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Really nice concept, homeless people work here and sell things that they gather for free. There are many little shops (the vintage one is my favorite). A visit is highly raccomended!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Emmaus Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter