Kringloop De Kempen in Veldhoven

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop De Kempen in Veldhoven – tweedehands kleding, meubels, boeken en meer met uitstekende beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De betere kringloopwinkel, maar steeds duurder. Waar je bijvoorbeeld eerder voor een eenvoudige ventilatorkachel minder dan een tientjes moest betalen is dat nu 16,50. (en vooral geen 15,95) Een poffertjespan voor de nieuwprijs, een pick-up tegen marktplaats prijs. Het wordt zo steeds moeilijker om een leuk koopje te scoren. De kringloopwinkel maakt deel uit van Stichting Kringloop De Kempen. De stichting heeft een nette website die informatie duidelijk overbrengt. De winkel is netjes verzorgd. De oppervlakte is beperkt en oorspronkelijk niet bedoeld als winkelruimte. Er is een duidelijke verdeling van artikelen aangebracht. Er is onder andere muziek, fotografie, sieraden, verlichting, elektra, huishoud, vazen, servies en bestek, speelgoed, fietsen, literatuur, kunst, koffers, gereedschap en spullen voor huisdieren. Meubelen zijn verspreid over de beneden verdieping en goed bereikbaar. Ook hier liggen er leuke vondsten in vitrinekasten. Deze zijn niet altijd waardevol. De afdeling kleding en schoenen is groot. De kwaliteit van de kleding is uitstekend. De prijs van kleding ligt lager dan bij andere kringloopwinkels. Voorbeeld: T-shirt 2.95 euro. Prijs van een T-shirt bij Het Goed 5,95 euro. De kwaliteit van de spullen is over het algemeen goed. Wanneer men niet weet of iets werkt, is dat duidelijk aangegeven. De winkel hanteert hele schappelijke prijzen. Er zijn ook retro of vintage artikelen tegen een te hoge prijs, maar je kunt hier nog een koopje vinden. Er zijn soms prachtige schilderijen en lijsten te koop. Fietsen zijn ook in deze kringloop weer duur, maar dan zijn ze wel in orde! Het assortiment wisselt zeer snel en er is bijna altijd een hele grote hoeveelheid artikelen te vinden. In de vitrinekasten blijven artikelen wel eens (te) lang liggen. Ieder bezoekje aan deze winkel doet verwonderen. Er is een mooie veiling hoek zoals u die ook vindt in de vestiging in Waalre en Bergeijk. De goederen die hierin worden aangeboden zijn niet altijd echt van waarde, maar wel altijd bijzonder. Er is een koffieautomaat, frisdranken automaat en een toilet voor klanten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bezorgkosten (voor bijvoorbeeld meubilair) zijn heel schappelijk. Parkeren is regelmatig een probleem, omdat er onvoldoende parkeerruimte is. De winkel ligt op een industrieterrein, maar is goed bereikbaar. Verder op in de straat vindt u nog een meubelwinkel. De winkel lijkt klein, maar de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Bovendien wisselt het assortiment frequent. De sfeer in het team is goed en dat is voelbaar. Het kan er erg druk zijn waardoor je soms even moet wachten voor de kassa. Kringloop de Kempen vestiging Veldhoven krijgt van de kringloper 5 sterren.”

Klaas Zuurman

“Vriendelijke mensen die hun afspraak nakomen als ze spullen ophalen. Doen niet moeilijk. Heel wat beter dan Het Goed. Dikke pluim voor kringloop de Kempen”

Lianne Van Der Heijden

“Ik kom graag bij de kringloopwinkel in bergeijk een hele gezellige winkel met heel lief personeel zijn erg behulpzaam en gezellig”

Ellen Schenkelaars

Meer reviews lezen…

Kringloop De Kempen Afgiftestation: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Veldhoven

Ben je op zoek naar een plek waar je jouw oude spullen een nieuw leven kunt geven? Dan ben je bij Kringloop De Kempen Afgiftestation in Veldhoven aan het juiste adres. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren is deze kringloopwinkel een populaire bestemming voor duurzaam tweedehands winkelen.

Wat kun je naar de thrift store brengen?

Kringloop De Kempen Afgiftestation biedt een breed scala aan mogelijkheden om jouw spullen een tweede kans te geven. Je kunt hier diverse goederen afgeven, zoals kleding, meubels, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer. Het afgiftestation zorgt ervoor dat jouw donaties op de juiste plek terechtkomen.

Waar op te letten bij het bezoeken van de thrift store?

Bij een bezoek aan Kringloop De Kempen Afgiftestation is het goed om te weten dat de winkel rolstoeltoegankelijk is. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om gemakkelijk te komen winkelen. Daarnaast kun je betalen met betaalpassen, wat het afrekenproces eenvoudig maakt.

Hoe werkt de thrift store?

Kringloop De Kempen Afgiftestation heeft een innamepunt waar je jouw goederen kunt afgeven. Als je grotere spullen hebt die je niet zelf kunt vervoeren, biedt de winkel een ophaalservice aan. Zo wordt het voor jou makkelijker om van jouw overtollige spullen af te komen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de standaard diensten en faciliteiten, biedt Kringloop De Kempen Afgiftestation ook nog andere unieke programma’s en services. Zo heeft de winkel regelmatig speciale kortingsacties, waarmee je nog voordeliger kunt winkelen. Daarnaast kun je Kringloop De Kempen Afgiftestation volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle updates over duurzaam winkelen.

Ontdek meer Kringloop De Kempen

Kringloop De Kempen Afgiftestation in Veldhoven is onderdeel van Kringloop De Kempen. Deze keten heeft in totaal 6 filialen verspreid over Nederland. Wil je meer ontdekken over Kringloop De Kempen en de andere filialen? Neem dan een kijkje op de website van Kringloop De Kempen.

Bij Kringloop De Kempen Afgiftestation in Veldhoven kun je terecht voor duurzaam tweedehands winkelen. Breng jouw spullen naar het afgiftestation en geef ze een tweede leven. Ontdek het uitgebreide assortiment en profiteer van speciale kortingsacties. Volg Kringloop De Kempen Afgiftestation ook op Facebook om op de hoogte te blijven van alle updates en het laatste nieuws.

415 gedachten over “Kringloop De Kempen in Veldhoven”

 1. ★★★★☆

  Fijnste kringloopwinkel die er is. Groot aanbod, vriendelijk personeel, goede prijzen. Ik kijk erg uit naar de heropening van de nieuwe winkel

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Let op: het nieuwe adres is De Run 4305, 5503 LP Veldhoven. Deze aanpassing is nog niet doorgevoerd in Google. Miv 15 januari is daar ook de winkel open. (officiele opening 14 januari). Afgifte goederen is al open.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Nog niet open… 14 JANUARI OPENING WINKEL! Vanaf vandaag, 11 december, is de afgifte van goederen verhuisd naar onze nieuwe locatie op De Run 4305*. De openingstijden zijn ongewijzigd en bij alle vestigingen hetzelfde: maandag t/m zaterdagvan 9-16.30 uur. Opening 14januari 2024! En alvast deze datum om in je agenda te zetten: zondag 14 januari 2024 openen we de deuren van onze Kringloopwinkel-XL op dit nieuwe adres. Dus je goede, overtollige spullen zijn heel welkom! *route: straat tegenover de ingang van MMC #kringloopveldhoven #kringloopdekempen inrijden, daarna 1e straat rechts. Aan het einde aan de linkerkant op de hoek

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Kempen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik kom graag bij de kringloopwinkel in bergeijk een hele gezellige winkel met heel lief personeel zijn erg behulpzaam en gezellig

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  De betere kringloopwinkel, maar steeds duurder. Waar je bijvoorbeeld eerder voor een eenvoudige ventilatorkachel minder dan een tientjes moest betalen is dat nu 16,50. (en vooral geen 15,95) Een poffertjespan voor de nieuwprijs, een pick-up tegen marktplaats prijs. Het wordt zo steeds moeilijker om een leuk koopje te scoren. De kringloopwinkel maakt deel uit van Stichting Kringloop De Kempen. De stichting heeft een nette website die informatie duidelijk overbrengt. De winkel is netjes verzorgd. De oppervlakte is beperkt en oorspronkelijk niet bedoeld als winkelruimte. Er is een duidelijke verdeling van artikelen aangebracht. Er is onder andere muziek, fotografie, sieraden, verlichting, elektra, huishoud, vazen, servies en bestek, speelgoed, fietsen, literatuur, kunst, koffers, gereedschap en spullen voor huisdieren. Meubelen zijn verspreid over de beneden verdieping en goed bereikbaar. Ook hier liggen er leuke vondsten in vitrinekasten. Deze zijn niet altijd waardevol. De afdeling kleding en schoenen is groot. De kwaliteit van de kleding is uitstekend. De prijs van kleding ligt lager dan bij andere kringloopwinkels. Voorbeeld: T-shirt 2.95 euro. Prijs van een T-shirt bij Het Goed 5,95 euro. De kwaliteit van de spullen is over het algemeen goed. Wanneer men niet weet of iets werkt, is dat duidelijk aangegeven. De winkel hanteert hele schappelijke prijzen. Er zijn ook retro of vintage artikelen tegen een te hoge prijs, maar je kunt hier nog een koopje vinden. Er zijn soms prachtige schilderijen en lijsten te koop. Fietsen zijn ook in deze kringloop weer duur, maar dan zijn ze wel in orde! Het assortiment wisselt zeer snel en er is bijna altijd een hele grote hoeveelheid artikelen te vinden. In de vitrinekasten blijven artikelen wel eens (te) lang liggen. Ieder bezoekje aan deze winkel doet verwonderen. Er is een mooie veiling hoek zoals u die ook vindt in de vestiging in Waalre en Bergeijk. De goederen die hierin worden aangeboden zijn niet altijd echt van waarde, maar wel altijd bijzonder. Er is een koffieautomaat, frisdranken automaat en een toilet voor klanten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bezorgkosten (voor bijvoorbeeld meubilair) zijn heel schappelijk. Parkeren is regelmatig een probleem, omdat er onvoldoende parkeerruimte is. De winkel ligt op een industrieterrein, maar is goed bereikbaar. Verder op in de straat vindt u nog een meubelwinkel. De winkel lijkt klein, maar de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Bovendien wisselt het assortiment frequent. De sfeer in het team is goed en dat is voelbaar. Het kan er erg druk zijn waardoor je soms even moet wachten voor de kassa. Kringloop de Kempen vestiging Veldhoven krijgt van de kringloper 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Vriendelijke mensen die hun afspraak nakomen als ze spullen ophalen. Doen niet moeilijk. Heel wat beter dan Het Goed. Dikke pluim voor kringloop de Kempen

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Kempen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Gewoon fijn weer eens rond te snuffelen. En ja gevonden waar ik voor ging. Dit is goed voor ons milieu: de #circulaire_economie

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan De Kempen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter