Kringloopwarenhuis Het Goed Eindhoven

Ontdek duurzaam shoppen bij Het Goed Eindhoven – kringloop vondsten van boeken tot meubels. Beleef de unieke winkelervaring!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Grote winkel. Toen wij kwamen was het erg rommelig. De prijzen zijn aan de hoge kant. Boeken assortiment erg beperkt. Personeel is vriendelijk”

De kracht van Licht en Liefde

“Heel veel kleding tegenwoordig en de rest is kwalitatief laag. Erg druk altijd”

ruud van der gun

“A good place to recycle furniture and shop inside”

Mohamed Mchann

Meer reviews lezen…

Kringloopwarenhuis Het Goed Eindhoven: Duurzaam Winkelen in Eindhoven

Een Kringloopwinkel in Eindhoven

Het Goed Eindhoven is een kringloopwinkel gevestigd aan de Meerenakkerweg 2, 5652 AT Eindhoven. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, biedt deze kringloopwinkel een fantastische winkelervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen in de regio.

Het Assortiment

Bij Het Goed Eindhoven vind je een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen. Van boeken tot huishoudelijke apparaten, van kleding tot meubels, je kunt er bijna alles vinden. Het kopen van tweedehands producten is niet alleen duurzaam, maar kan ook verrassend zijn. Je weet nooit wat voor schatten je kunt ontdekken in de winkels van Het Goed Eindhoven.

Het assortiment bestaat onder andere uit:

 • Boeken
 • Gereedschappen
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Diensten en Faciliteiten

Naast het diverse assortiment biedt Het Goed Eindhoven ook verschillende diensten en faciliteiten aan om jouw winkelervaring te verbeteren. Ze zorgen voor een goede inname van goederen, mocht je iets willen doneren of verkopen. Daarnaast bieden ze ook een handige ophaalservice aan voor grotere items.

Andere faciliteiten die Het Goed Eindhoven biedt, zijn onder andere een parkeerplaats en een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Unieke Programma’s, Korting en Social Media

Het Goed Eindhoven heeft ook een aantal unieke programma’s die ze aanbieden aan hun klanten. Zo organiseren ze regelmatig themadagen en evenementen waar je bijvoorbeeld extra korting kunt krijgen op bepaalde producten. Houd hun social media kanalen in de gaten voor updates over deze speciale acties.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, kun je Het Goed Eindhoven volgen op Facebook en Instagram. Op deze manier mis je geen enkele update over duurzaam tweedehands winkelen bij Het Goed Eindhoven.

Voor meer informatie over Het Goed en hun andere filialen in Nederland, kun je een kijkje nemen op hun website.

### Conclusie

Het Goed Eindhoven is een geweldige kringloopwinkel in Eindhoven waar je duurzaam kunt winkelen. Met een breed assortiment aan tweedehands producten en diverse diensten en faciliteiten, biedt deze kringloopwinkel een unieke winkelervaring voor iedereen. Kom een bezoek brengen aan Het Goed Eindhoven en ontdek de schatten die je er kunt vinden!

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Noord-Brabant, bekijk onze website.

597 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Eindhoven”

 1. ★★★★☆

  Two levels, sometimes you can find something really cool, most of them are things that people threw away/brought in and sorted for sale. Service ok, prices rather average than low.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Eindhoven. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een vrij grote, goed ingerichte, nette kringloopwinkel waar het prettig winkelen is. Ik kom er regelmatig iets leuks of bruikbaars tegen. De prijzen zijn over het algemeen redelijk. De laatste tijd helaas een overvloed aan prullen van de Action e.d., daarom een ster minder.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Altijd leuk winkelen bij Het Goed. Waarom geen 5 sterren? Omdat de prijzen de pan uit rijzen! Kleding wordt echt te duur. Ze doen alsof ze minima steunen, maar voor wat ze tegenwoordig vragen, denk je wel 2x na voor je iets koopt.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Eindhoven. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Vriendelijk personeel. Daarom een ster. De winkel is schraal.in voorraad. Er staat bijna niks meer. Verder veel woekerprijzen. UPDATE: te veel spullen in de winkel zijn kapot. En 2,50 voor een mini glazen potje. Kost nieuw 0,75.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Eindhoven. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met warenhuis Het Goed Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Vandaag erg klant onvriendelijk personeel. Niet luisteren naar de klant maar gesprek met elkaar voortzetten. Toverwoordjes dank-je-wel en alsjeblieft kwamen niet in hun vocabulaire voor.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met warenhuis Het Goed Eindhoven. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Every time we drop off stuff there, I find the staff very unfriendly and ungrateful, which is a shame. Slera thrift store in Eindhoven is much nicer.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Prijzen te hoog ! Wel mooie winkel. Aan de koffiemachine en drankautomaat staat niet vermeld hoeveel geld je erin moet werpen. Of in elk gevel ik heb het niet gezien. En du niet gedronken.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij warenhuis Het Goed Eindhoven. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Grote winkel. Toen wij kwamen was het erg rommelig. De prijzen zijn aan de hoge kant. Boeken assortiment erg beperkt. Personeel is vriendelijk

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter