Stichting Kringloop de Kempen in Waalre

Ontdek duurzame schatten bij Stichting Kringloop de Kempen in Waalre: kwaliteit, diversiteit, en toegankelijkheid voor een bewuste koopervaring.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nice spacious circle. Reasonable prices. Unfortunately a lot of nice stuff for sale through a bidding box. So not directly in the store. There is a large clothing department upstairs. Park in a large adjacent parking lot.”

Henry

“Ik was in de buurt dus even wezen kijken. Ruime parkeergelegenheid, kleine winkel, netjes leuke spulletjes, vriendelijke medewerker. Helaas niet voor iets kunnen slagen.”

Peter Boer

“Altijd heerlijk om even tussen de spulletjes te snuffelen, en je vind altijd wel iets”

Ligia Prince

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop de Kempen in Waalre: Een Duurzaam Winkelaanbod

Over Stichting Kringloop de Kempen Waalre

Stichting Kringloop de Kempen in Waalre is een gezellige kringloopwinkel met een divers assortiment van kwalitatief goede gebruikte spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren is deze winkel een populaire bestemming voor duurzaam winkelen. Met de rolstoeltoegankelijke ingang en een lift naar de eerste etage, is de kledingafdeling voor iedereen bereikbaar.

Wat Kun Je Brengen naar Stichting Kringloop de Kempen Waalre?

Bij Stichting Kringloop de Kempen Waalre kun je jouw spullen een tweede leven geven. Het is mogelijk om gebruikte goederen in te leveren, bij voorkeur schoon en in goede staat. Bekijk de innametijden op de website voor meer informatie.

Spullen Laten Ophalen

Heb je spullen over die je graag wilt doneren aan Kringloop de Kempen Waalre, maar kun je niet langskomen? Geen probleem! Deze kringloopwinkel biedt ook een handige ophaalservice aan. Neem contact op met de winkel om een ophaalafspraak te maken en geef jouw goederen een nieuw leven.

Woningontruiming

Naast het accepteren van donaties, kun je bij Stichting Kringloop de Kempen Waalre ook terecht voor woningontruimingen. Heb je hulp nodig bij het leegmaken van een woning? Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken en ontdek hoe zij je kunnen ondersteunen.

Wat Heeft Kringloop de Kempen Waalre te Bieden?

Het assortiment van Kringloop de Kempen Waalre is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Zo kun je er terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed, gereedschappen, brocante, computers, fietsen, meubels, en vintage-items. Door tweedehands spullen te kopen bij deze kringloopwinkel, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Unieke Programma’s en Services

Stichting Kringloop de Kempen Waalre biedt verschillende unieke programma’s en services aan, zoals een bezorgservice voor gekochte items, een fietsenmaker en inname van goederen. Daarnaast beschikt de winkel over een parkeerplaats en zijn er toiletten aanwezig. Ook is de winkel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er een actieve social media aanwezigheid. Volg Stichting Kringloop de Kempen Waalre op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen in de regio.

Ontdek Meer Kringloop De Kempen Winkels

Stichting Kringloop de Kempen Waalre is een onderdeel van Kringloop de Kempen, een keten met in totaal 6 filialen verspreid over Nederland. Wil je ook de andere filialen ontdekken? Bezoek dan de website en bekijk alle locaties in Noord-Brabant.

Breng een bezoek aan Stichting Kringloop de Kempen Waalre en ontdek het diverse assortiment van deze duurzame kringloopwinkel in Waalre. Of je nu spullen wilt brengen, wilt laten ophalen, of op zoek bent naar tweedehands schatten, hier vind je het allemaal!

39 gedachten over “Stichting Kringloop de Kempen in Waalre”

 1. ★★★★☆

  Dit is een zeer klant onvriendelijke kringloopwinkel. Zij bieden totaal geen service aan de klant. En de prijzen kloppen ook echt niet!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Zeer klein, items overpriced.. nieuwe spullen met originele prijs duurder door verkopen.. lijkt me niet kringloop waardig. Raad t zeker niet aan.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Sommige spullen worden opeens verkocht aan de prijs die op een oud stickertje stond, een sticker die niet van de winkel was. Andere spullen staan in een soort actie, kinder dvd 50 Cent, maar andere spullen die precies hetzelfde zijn dan weer niet. Qua scannen van de artikelen is het ook maar net of de norse mevrouw achter de kassa een foutje maakt of niet, wat dan de prijs wordt. Ze kan er vervolgens ook niks aan veranderen, ookal heeft ze het overduidelijk fout gedaan. Schiet niet op.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  De winkel heeft een veiling kast, hartstikke leuk zou je denken. Maar het was naief om te denken daar dan kwalitatief goede spullen aangeboden worden. De gewonnen keramiek vaas bleek kapot te zijn, een chip op de rand. Ik zag dit pas toen ik de vaas in de winkel wilde verpakken. De winkel weigert geld terug te geven. Zogezegd dat ik beter zelf had moeten kijken. Ik kan er met mijn pet niet bij dat er beschadigde artikelen in een veiling gezet worden. Keramiek van recente makelaardij wel te verstaan. Jammer hoor.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik was in de buurt dus even wezen kijken. Ruime parkeergelegenheid, kleine winkel, netjes leuke spulletjes, vriendelijke medewerker. Helaas niet voor iets kunnen slagen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Nice large circle. Reasonable prices. Unfortunately, many nice things are for sale through a bidding cabinet. So not directly in the store. There is a large clothing department upstairs. Parking in a large adjacent parking lot.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Stichting de Kempen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  De winkel is erg goed, maar er is een vrouw die werkt. Ze is slecht in de omgang met mensen en ze zal een slechte reputatie naar de winkel brengen. Veel mensen gaan niet meer vanwege deze medewerker.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Stichting de Kempen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Stichting de Kempen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting de Kempen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting de Kempen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  De kringloopwinkel maakt deel uit van kringloopwinkels de Kempen met winkels in Veldhoven, Waalre en Bergeijk. De kringloopwinkel in Waalre is een kringloopwinkeltje. Het is een wat kleine, maar nette en verzorgde winkel. In deze winkel vindt je een hoekje antiek of vintage, muziek, gereedschap, elektronica en verder heel veel deco artikelen. Er zijn ook wel wat tafels, stoelen en kasten. Maar deze staan al lang op dezelfde plaats. Boven is er kleding en speelgoed. Er is een kleine veiling hoek. In deze winkel koop je vooral kleinere artikelen. De kwaliteit van de goederen is goed. Apparaten die worden aangeboden werken alle. Er zijn maar weinig kapotte artikelen te vinden in een winkel van kringloop de Kempen. De prijs is over het algemeen heel goed. Hier en daar een uitschieter naar een hoge prijs, maar hier kun je ook nog een echt kringloopwinkel koopje tegenkomen. Het assortiment wisselt vaak en er is altijd een royale hoeveelheid spullen te bekijken. Parkeer gelegenheid is ruim en makkelijk bereikbaar. Bovendien ligt de winkel naast de Action. 1 nadeel: je kan en mag hier niet naar de wc! Conclusie: Deze kleine winkel van de Kempen kringloopwinkels is netjes, verzorgd, biedt een wisselend assortiment van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien is de winkel goed bereikbaar en parkeren makkelijk. Deze kringloopwinkel is geschikt om vaak binnen te lopen. Daarom krijgt ze 4 sterren van De kringloper.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter