Kringloop Centrum Bunschoten in Bunschoten-Spakenburg

Ontdek duurzaam shoppen – koop of doneer kleding, meubels en meer bij Kringloop Centrum Bunschoten. Hergebruik voor een betere wereld.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“De bedrijfsleider is een man met passie voor zijn werk. Dat zal de reden zijn dat het er allemaal zo ordelijk en netjes uitziet. Ook gaf hij een goed advies voor een stel mooie boxen die ik heb gekocht. Waar vind je een dergelijk contact nog tegenwoordig. Dank daarvoor.”

Pieter de Graaf

“Iets teveel en te groot gekocht dat niet mee kon op de fiets. Afgesproken dat we t de volgende dag kwamen halen: geen enkel probleem!! Super toch!!”

Tonny Bakker

“Kringloopwinkel met redelijk nette spulletjes. Het is niet erg groot maar wel van alles wat. Parkeren voor de deur of aan de zijkant.”

Olees MTA

Meer reviews lezen…

KringloopCentrum Bunschoten: Duurzaam winkelen in Bunschoten-Spakenburg

Wat kun je brengen naar KringloopCentrum Bunschoten?

Bij KringloopCentrum Bunschoten kun je allerlei items brengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je actief bij aan duurzaam winkelen en recycling.

Waar moet je op letten bij KringloopCentrum Bunschoten?

Bij het bezoeken van KringloopCentrum Bunschoten zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Allereerst staan de prijzen hoog in het vaandel bij de bezoekers. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren wordt vaak vermeld dat de prijzen heel redelijk zijn. Daarnaast wordt het personeel hoog gewaardeerd. Zij staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van datgene waar je naar op zoek bent.

Hoe werkt KringloopCentrum Bunschoten?

KringloopCentrum Bunschoten is gelegen in Bunschoten-Spakenburg en is geopend van maandag tot en met zaterdag. De winkel met rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid biedt een breed scala aan tweedehandsspullen. Het assortiment varieert van boeken en huishoudelijke apparaten tot kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Naast het aanbieden van tweedehandsspullen, heeft KringloopCentrum Bunschoten ook diverse diensten en faciliteiten. Zo kun je hier gemakkelijk goederen afgeven of gebruikmaken van de ophaalservice als je grote items hebt die je wilt doneren.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

KringloopCentrum Bunschoten biedt enkele unieke programma’s en services aan. Zo kun je hier eenvoudig met verschillende betaalpassen betalen, inclusief contactloos mobiel betalen en creditcards. Daarnaast is er een mogelijkheid om goederen in te nemen en een handige ophaalservice voor grote items die je wilt doneren.

Voor de meest recente updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij KringloopCentrum Bunschoten, kun je de kringloopwinkel volgen op Facebook. Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle laatste informatie en aanbiedingen.

Ontdek meer bij KringloopCentrum BA-BU-NIJ

KringloopCentrum Bunschoten is onderdeel van KringloopCentrum BA-BU-NIJ, een keten van kringloopwinkels in Nederland. Benieuwd naar de andere filialen van KringloopCentrum BA-BU-NIJ? Ontdek hier de drie andere locaties. Plan je een bezoek aan Bunschoten-Spakenburg? Kom dan langs bij KringloopCentrum Bunschoten en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod van tweedehandsspullen. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en betaalbaar!

106 gedachten over “Kringloop Centrum Bunschoten in Bunschoten-Spakenburg”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Centrum Bunschoten. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Niet meer wat het geweest is, het lijkt wel of de ooit zo gezellige winkel een Baarn 2.0 is geworden. De sfeer is compleet weg, echt heel jammer. Winkel is nu volgepropt, ik denk dat ze meer winst maken maar een verbetering voor de klant is het niet!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wat een rotwinkel. Onbeschofte vrouw achter de kassa. Toen ik naar de wc ging werd ik opgesloten. De deur werd van de buitenkant op slot gedraaid. Pure vrijheidsberoving.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Very unfriendly staff. PIN malfunction, but this is only announced at the cash register even though there has been a malfunction all day. Lots of nice stuff.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Centrum Bunschoten. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Centrum Bunschoten. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Nice spacious thrift store, everything well laid out, very neat, you can get coffee there But unfortunately not an LP to my taste

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Centrum Bunschoten. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Centrum Bunschoten. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Centrum Bunschoten. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Kringloopwinkel met redelijk nette spulletjes. Het is niet erg groot maar wel van alles wat. Parkeren voor de deur of aan de zijkant.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Heerlijk om na vele maanden weer eens een kijkje te mogen nemen in deze verzameling snuisterijen en je vindt altijd wel wat !

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter