Kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijkerk

Ontdek duurzaamheid bij Dorcas Winkel Nijkerk – kringloopparels van kleding tot meubels op donderdag tot zaterdag. Shop bewust!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-15:00
Vrijdag10:00-15:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Veel aanbod voor weinig en voor heel goed doel. Bijna iedere dag nieuw aanbod. Weer heel veel boeken. Ook Kerstspullen!!”

Korte Brink

“Verrassend mooie winkel. Boeken alfabetisch naar schrijver geplaatst. Mooi ingedeeld. Vriendelijk personeel.”

Lourens Post

“Heel verzorgd allemaal en netjes.Prijzen kleding liggen iets hoger maar ziet er ook keurig en schoon uit!”

jannie meter

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Nijkerk: Dé duurzame kringloopwinkel in Nijkerk

Dorcas Winkel Nijkerk is een unieke kringloopwinkel in Nijkerk, gevestigd aan Boekdrukker 9c. Met hun ruime assortiment en aantrekkelijke openingstijden op donderdag, vrijdag en zaterdag, nodigen ze je uit voor een bijzondere ervaring in duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Dorcas Winkel Nijkerk?

Bij Dorcas Winkel Nijkerk kun je terecht met allerlei tweedehands spullen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw donaties help je niet alleen het milieu te ontlasten, maar lever je ook een bijdrage aan de mooie doelen van Dorcas.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Dorcas Winkel Nijkerk?

Bij het winkelen bij Dorcas Winkel Nijkerk zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst bieden ze een diverse selectie aan kwalitatieve producten, maar het assortiment kan variëren. Wees dus niet teleurgesteld als je de ene keer niet vindt wat je zoekt, de volgende keer kan het aanbod weer anders zijn. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de winkel op maandag, dinsdag en woensdag gesloten is, maar op donderdag, vrijdag en zaterdag juist open is van 10:00 tot 15:00 uur. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek aan Dorcas Winkel Nijkerk.

Hoe werkt Dorcas Winkel Nijkerk?

Dorcas Winkel Nijkerk maakt deel uit van de organisatie Dorcas die zich inzet voor mensen in armoede, ongeacht hun religieuze, etnische of politieke achtergrond. De opbrengst van de verkochte items in de kringloopwinkel komt ten goede aan diverse projecten van Dorcas. Op hun Facebook-pagina blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen van Dorcas Winkel Nijkerk.

Speciale programma’s, kortingen en andere diensten

Dorcas Winkel Nijkerk biedt niet alleen een unieke winkelervaring, maar heeft ook speciale programma’s en kortingen. Zo organiseren ze regelmatig themadagen en speciale evenementen, waarbij ze bijvoorbeeld extra korting geven op bepaalde productcategorieën. Ook hebben ze programma’s, zoals Dorcas Voedselactie, waarbij je kunt bijdragen aan het verstrekken van voedselpakketten aan mensen in nood.

Kom langs bij Dorcas Winkel Nijkerk en ontdek een wereld vol duurzame, tweedehands schatten! Voor meer informatie over kringloopwinkels in de provincie Gelderland, bekijk hier het overzicht.

Gemiddelde rating: 4.2/5 sterren.

199 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijkerk”

 1. ★★★★★

  Het blijft een kringloopwinkel dus mooi of netjes is het niet maar wel veel keuze en de opbrengst is voor een goed doel

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijkerk. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijkerk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijkerk. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Dorcas Winkel Nijkerk. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Dorcas Winkel Nijkerk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijkerk. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter