Kringloop Centrum Nijkerk

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop Centrum Nijkerk – een schat aan tweedehands boeken, meubels, mode en meer in Gelderland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop altijd even langs om te snuffelen jammer dat het alleen pin is!”

Patricia Rekers

“Gezellig, altijd leuk praatje met medewerkers, prima aanbod van spullen”

Hans Wijnands

“Overzichtelijk geordend. Veel producten voor weinig geld.”

C GR

Meer reviews lezen…

Kringloop Centrum Nijkerk: Duurzaam Winkelen in Nijkerk

Kringloop Centrum Nijkerk is een populaire kringloopwinkel in Nijkerk, Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 3.3/5 sterren is dit een winkel die zeker een bezoekje waard is. Gelegen aan Van Reenenpark 39A, 3862 CB Nijkerk, is de winkel van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Wat kun je brengen naar Kringloop Centrum Nijkerk?

Bij Kringloop Centrum Nijkerk kun je diverse tweedehands spullen brengen. Denk bijvoorbeeld aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door je gebruikte spullen naar de kringloop te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloop Centrum Nijkerk?

Bij het winkelen in Kringloop Centrum Nijkerk is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. In het ruime assortiment kunnen unieke items verborgen liggen waar je blij van wordt. Neem rustig de tijd om door de verschillende afdelingen te struinen en je zult verrast worden door wat je allemaal kunt vinden.

Hoe werkt Kringloop Centrum Nijkerk?

Bij Kringloop Centrum Nijkerk werken ze met een laagdrempelig systeem. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden en op je gemak de spullen bekijken en eventueel aanschaffen. Betalingen kunnen gedaan worden met betaalpassen, dus je hoeft geen contant geld bij je te hebben. Daarnaast is er een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Unieke Programma’s en Diensten

Kringloop Centrum Nijkerk biedt een aantal unieke programma’s en diensten aan. Zo is er een bezorgservice beschikbaar, waardoor je zware of grote aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast is er een innamepunt waar je gebruikte goederen kunt brengen. Als je zelf niet in staat bent om spullen naar de winkel te brengen, bieden ze ook een ophaalservice aan. Verder is er parkeergelegenheid en is de winkel bereikbaar met het openbaar vervoer.

Volg Kringloop Centrum Nijkerk op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen van Kringloop Centrum Nijkerk? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Via deze social media kanalen kun je de kringloopwinkel volgen en mis je geen enkele update over duurzaam tweedehands winkelen.

Kringloop Centrum Nijkerk is onderdeel van KringloopCentrum BA-BU-NIJ. Deze organisatie heeft in totaal 3 filialen door heel Nederland. Ontdek meer over de andere filialen van KringloopCentrum BA-BU-NIJ hier.

Als je op zoek bent naar een geweldige kringloopervaring in Nijkerk, bezoek dan Kringloop Centrum Nijkerk. Met een breed assortiment, unieke programma’s en uitstekende service, biedt deze kringloopwinkel alles wat je nodig hebt voor duurzaam winkelen.

55 gedachten over “Kringloop Centrum Nijkerk”

 1. ★★★★☆

  Deze review zou eerlijker zijn als ik 0 sterren kon geven. Ik en mijn vrouw waren hier op 28-10-23 om bruikbare vrijwel nieuwe spullen af te geven die we zelf niet meer nodig hadden. Wat een ontzettend norse en onvriendelijke man nam de spullen aan. Beledigend tegenover onze spullen, waarmee we op een vlooienmarkt hadden gestaan maar nog helemaal prima zijn/waren voor een 2e kans. Ik hoop dat diezelfde man plezier heeft in zijn werk want wij merkten er helemaal niets van en vonden hem zeer onvriendelijk. Als je op deze manier je geld verdiend komen wij hier nooit meer terug!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Zo jammer. Ik denk dat het een leuke kringloopwinkel is, maar ik heb nu twee keer voor een dichte deur gestaan. Ik kom niet uit Nijkerk. Misschien een tip om op jullie site de juiste openingstijden aan te geven!? Een briefje aan de deur is te laat, vind ik, dan ben ik er al helemaal heen gereden.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Dit is nu de derde keer dat ik voor een dichte deur sta….op de site staat gewoon open. Heel vervelend aangezien ik niet uit nijkerk kom en hier dus voor niks heen rijdt. De openingstijden op de site zijn niet aangepast. Jammer

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  No large furniture, but well sorted, clean, small items. Wonderful to sniff. Found some super nice vintage items for super nice prices… very happy with it! Very friendly staff.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Centrum Nijkerk. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Centrum Nijkerk. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Centrum Nijkerk. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Centrum Nijkerk. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Centrum Nijkerk. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter