KringloopCentrum Eemnes

Ontdek unieke vondsten bij KringloopCentrum Eemnes. Duurzaam shoppen voor boeken, meubels, kleding en meer. Open ma-zat. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag11:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Voor elk wat wils is het spreekwoord dat zeker opgaat voor de vestiging vol met nuttige spullen. Je kunt zien aan de aangeboden zaken dat je in het Gooi zit. Dure en goedkope stijlvolle spullen te koop voor een zacht prijsje. Grote parkeerplaats Tevens inleverpunt Langs de snelweg Goedkoop en gemakkelijk”

Egbert Wientjes (Business Connector)

“Mooie en volle kringloopwinkel van 1.205 m2. Op zaterdag erg druk. Op de begane grond allerlei meubelen, speelgoed, elektrische apparaten en gereedschap. Op de eerste etage kleding en boeken. Betalen alleen met pin (geen contant geld) Veel spullen, leuke sortering.”

Ronald

“The clothes are not very, but for the house there are a lot of everything and inexpensively.”

Meer reviews lezen…

KringloopCentrum Eemnes: Duurzaam Winkelen in Eemnes

KringloopCentrum Eemnes is een bekende kringloopwinkel gelegen in de prachtige stad Eemnes. Als je op zoek bent naar een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen, dan is dit de perfecte plek voor jou. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. Hieronder vind je de precieze openingstijden:

 • Maandag: 11:00-17:00
 • Dinsdag: 10:00-17:00
 • Woensdag: 10:00-17:00
 • Donderdag: 10:00-17:00
 • Vrijdag: 10:00-17:00
 • Zaterdag: 10:00-17:00
 • Zondag: Gesloten

Wat kan je naar KringloopCentrum Eemnes brengen?

Als je spullen hebt die je niet meer gebruikt, maar die nog wel in goede staat verkeren, kan je deze naar KringloopCentrum Eemnes brengen. Ze accepteren onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in KringloopCentrum Eemnes is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de producten. Hoewel de spullen zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd goed om te controleren op eventuele beschadigingen of defecten. Laat je echter niet ontmoedigen, want vaak vind je hier unieke items die je nergens anders kunt vinden. Wie weet ontdek je wel een verborgen schat!

Hoe werkt KringloopCentrum Eemnes?

Bij KringloopCentrum Eemnes kan je betalen met je pinpas, dus je hoeft geen contant geld op zak te hebben. Daarnaast bieden ze ook een handige service voor het innemen van goederen en hebben ze een ophaalservice beschikbaar. Als je dus grote meubelstukken hebt die je niet zelf kunt vervoeren, staan ze klaar om je te helpen. Bovendien hebben ze een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen kan genieten van het winkelen bij KringloopCentrum Eemnes.

Extra programma’s, kortingen en andere services

KringloopCentrum Eemnes biedt ook een aantal unieke programma’s en services aan. Je kunt hen volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws omtrent duurzaam tweedehands winkelen. Daarnaast is KringloopCentrum Eemnes onderdeel van KringloopCentrum Eemnes-Huizen en heeft het nog een ander filiaal in Nederland.

Dus kom langs bij KringloopCentrum Eemnes in Eemnes en ontdek de schatten die op je wachten in deze duurzame kringloopwinkel.

247 gedachten over “KringloopCentrum Eemnes”

 1. ★★★★☆

  Tot mijn groot ongenoegen heb ik een slechte ervaring met deze kringloop. Ik was op de feestelijke landelijke Kringloopdag aanwezig met mijn hondjes. Maar, bij de Kringloop zijn honden VERBODEN. Vreemd, want bij de Nijhof (nota bene een luxe woonzaak) zijn hondjes van harte welkom, evenals in het bijbehorende restaurant La Place. Ik verwacht dat hondjes onder appel staan van hun baasje en je als baasje verantwoordelijk bent voor het gedrag in een winkel. Als ik slecht luisterende hondjes zou hebben, zou ik ze uiteraard niet meenemen. Niet echt een feestelijke dag dus. Gewoon keiharde discrimatie op grond van niet te begrijpen en onlogische argumenten. Een argument was bij de Albert Heijn mag het ook niet. Nee inderdaad, hier verkopen ze levensmiddelen. Bij de Kringloop is er niets hygienisch, alles is second hand. Ook in boutique zaakjes in Laren e.o. zijn hondjes van harte welkom, noem maar op. In het Gooi zijn de mogelijkheden eindeloos. Echter, de Kringloop, die oude tweedehands, gratis gekregen spullen verkoopt, niet. Ik wens deze Kringloop veel succes, ik lees ook in de andere reviews ontevreden klanten m.b.t. sfeer en cash geld. Nou is het bij mij helaas niet tot een koop gekomen, omdat ik onwelkom gevoel kreeg met de bovenstaande mededeling waardoor shoppen onmogelijk werd. Tijd voor verandering en good vibes zodat iedereen welkom is en zich welkom voelt.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Voor elk wat wils is het spreekwoord dat zeker opgaat voor de vestiging vol met nuttige spullen. Je kunt zien aan de aangeboden zaken dat je in het Gooi zit. Dure en goedkope stijlvolle spullen te koop voor een zacht prijsje. Grote parkeerplaats Tevens inleverpunt Langs de snelweg Goedkoop en gemakkelijk

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  It is said to be the only thrift store in the Netherlands that does not allow cash payment. What are those people doing? Scandalous As far as I know, paying in cash is simply required by law.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mooie kringloop winkel maar veel te duur. Alleen pinnen. Mijn persoonlijke mening is dat kringloopwinkels vaak worden bezocht door mensen die om een of andere reden niet kunnen pinnen. Zo sluit je weer een groep mensen uit.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Centrum Eemnes. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  De kringloopwinkel eemnes barst uit zijn voegen het kijken en kopen doe je met genoegen er is van alles te halen en met je pinpas betalen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Mooie en volle kringloopwinkel van 1.205 m2. Op zaterdag erg druk. Op de begane grond allerlei meubelen, speelgoed, elektrische apparaten en gereedschap. Op de eerste etage kleding en boeken. Betalen alleen met pin (geen contant geld) Veel spullen, leuke sortering.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Centrum Eemnes. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter