Kringloopwinkel Kledingbank Maxima in Sappemeer

Ontdek betaalbare tweedehandsmode bij Kledingbank Maxima in Sappemeer – kleding voor iedereen in een gastvrije omgeving. Opening in april!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vandaag ging ik naar de winkel en de mensen waren erg aardig en respectvol en met een glimlach op hun gezicht hoop ik ze elke keer te zien als ik naar de winkel ga. Bedankt allemaal”

المبدع ابو علي

“mooie winkel voor de minima geweldig fijne vriendelijk personeel dat kan niet beter als ik een cijfer mocht geven kregen ze een 10”

Jansie smit

“Super initiatief voor mensen met een laag inkomen. Winkelen zonder kassa. Ziet er zeer mooi uit. Máxima voor de Minima.”

Jan Sagel

Meer reviews lezen…

Kledingbank Maxima: Tweedehands Kleding voor Iedereen in Sappemeer

De kledingbank Maxima in Sappemeer is een geweldige plek waar mensen met een laag inkomen terecht kunnen voor tweedehands kleding. Momenteel wordt de kledingbank verhuisd naar een oude autowasserij, en het nieuwe pand zal naar verwachting in april geopend worden. Hier kunnen mensen niet alleen terecht voor betaalbare kleding, maar ook voor een warme en gastvrije sfeer.

Wat kun je brengen naar de kledingbank?

Bij kledingbank Maxima in Sappemeer kun je allerlei soorten kleding, schoenen en accessoires brengen. Het moeten wel kledingstukken zijn die nog in goede staat verkeren en schoon zijn. Dus als je je kledingkast wilt opruimen en nog kleding hebt die je niet langer draagt, breng het dan naar de kledingbank. Op deze manier help je niet alleen anderen, maar ook het milieu door recycling te bevorderen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kledingbank?

Bij het winkelen bij de kledingbank is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de kleding tweedehands is, zijn er nog steeds prachtige en kwalitatieve stukken te vinden. Neem de tijd om door de rekken te gaan en kijk goed naar de kleding. Controleer op slijtage of beschadigingen voordat je een kledingstuk meeneemt. Als je iets moois hebt gevonden, probeer het dan altijd te passen om er zeker van te zijn dat het goed past en comfortabel zit.

Hoe werkt de kledingbank?

Bij kledingbank Maxima in Sappemeer kun je op afspraak terecht om kleding uit te kiezen. Dit zorgt ervoor dat je persoonlijke aandacht krijgt en de tijd hebt om rustig rond te kijken. Het vriendelijke personeel zal je begeleiden en helpen bij het vinden van de juiste kleding voor jou en je gezin. Je kunt er zeker van zijn dat je met een glimlach naar huis gaat, wetende dat je geweldige kleding hebt gevonden voor een fractie van de prijs.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast de reguliere kledingbank biedt kledingbank Maxima in Sappemeer ook andere programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een speciaal programma voor kinderen, waar gezinnen met kinderen extra ondersteuning kunnen krijgen bij het vinden van passende kleding. Bovendien worden er regelmatig kortingsacties gehouden, zodat iedereen de kans krijgt om nog meer te besparen op hun aankopen.

Kledingbank Maxima in Sappemeer is een geweldige plek waar mensen met een laag inkomen terecht kunnen voor tweedehands kleding. Met hun verhuizing naar een nieuw pand, wordt deze plek alleen maar beter en gastvrijer. Breng je ongebruikte kleding mee, neem de tijd om te winkelen en geniet van de warme sfeer die kledingbank Maxima te bieden heeft.

Meer informatie over Kringloop in Groningen is te vinden op https://www.kringloop-info.nl/groningen en specifiek voor Sappemeer https://www.kringloop-info.nl/groningen/sappemeer-groningen/. Je kunt ook hun Facebook-pagina volgen voor updates: Kledingbank Maxima Midden Groningen.

15 gedachten over “Kringloopwinkel Kledingbank Maxima in Sappemeer”

 1. ★★★★☆

  The site says open. But it turns out they are closed all month. The website also does not match where they currently have the building.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel KLEDINGBANK MAXIMA. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Personeel zeer slecht , onvriendelijk en houden zich niet aan hun eigen regels denk eraan als je hier na toe moet bind je kind vast in de buggywant ze mogen niet lopen en als het personeel eten wil mag jij buiten wachten met je kind omdat zij daar gaan zitten

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  I dont understand why I got a bad review from Arie Pronk I dont think Ive ever spoken to Mr And if you give a bad review, maybe you can explain why? Maybe Im wrong too, of course, let me know, greetings Jelle Motorcycleworks

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Vandaag ging ik naar de winkel en de mensen waren erg aardig en respectvol en met een glimlach op hun gezicht hoop ik ze elke keer te zien als ik naar de winkel ga. Bedankt allemaal

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  mooie winkel voor de minima geweldig fijne vriendelijk personeel dat kan niet beter als ik een cijfer mocht geven kregen ze een 10

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel KLEDINGBANK MAXIMA. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij KLEDINGBANK MAXIMA. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter