Kringloopwinkel Bwri in Hoogezand

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Bwri in Hoogezand. Duurzaam shoppen voor meubels, kleding en meer. Beoordeeld met 4 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“De winkel is goed geordend en het personeel is vriendelijk. De prijzen staan duidelijk aangegeven op de producten en breekbare producten worden ingepakt in oude kranten. De producten zijn gesorteerd in de categorieën kleding, schoenen, glazen, bloempotten, boeken/muziek, elektronica, meubels en lampen. Fijne ervaring! Het enige nadeel is dat de muziek er vrij aanwezig is, maar met oordopjes is dit geen probleem gelukkig.”

Mara Naomi Min

“Een winkel die alle gebruikte huishoudelijke artikelen en gereedschappen, boeken, beeldschermen, fietsen, kleding en schoenen verkoopt Een winkel die alle gebruikte huishoudelijke artikelen en apparaten, boeken, beeldschermen, fietsen, kleding en schoenen verkoopt”

روهيف و جين Ruheyv & Jin

“Altijd gezellig en heeeeeerlijk om te neuzen tussen alle 2 de hands spulletjes, en een dikke 10 voor de mensen die er werken man wat verzetten jullie een werk ( Cosis medewerkers, kan niet wachten om jullie kopje koffie en cake weer te nemen altijd heerlijk)”

Hennie Luttjeboer

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Bwri: De plek voor duurzaam tweedehands winkelen in Hoogezand

Kringloopwinkel Bwri is een grote winkel gelegen aan de Hoofdstraat 219 in Hoogezand, Groningen. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands artikelen, variërend van meubels tot boeken, en van muziek tot kleding. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, heeft Kringloopwinkel Bwri zich bewezen als een geliefde winkel onder lokale inwoners.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Bwri?

Heb je spullen die je niet langer nodig hebt? Bij Kringloopwinkel Bwri kan je deze artikelen inleveren bij het BWRI Inbrengmagazijn, gevestigd aan de Noorderstraat 322 A in Sappemeer. Hier nemen ze graag diverse items in ontvangst, waaronder boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten en fietsen. Op deze manier draag je bij aan duurzaamheid door jouw spullen een tweede leven te geven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel Bwri?

Bij Kringloopwinkel Bwri is er voor ieder wat wils. Het assortiment bestaat uit boeken, fietsen, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Wees gerust, elk item wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat het in de winkel wordt geplaatst. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het zoeken naar het perfecte artikel.

Hoe werkt Kringloopwinkel Bwri?

Kringloopwinkel Bwri is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. De winkel beschikt over een ruim winkeloppervlakte van circa 1.000 m², waardoor je op je gemak kunt rondkijken. Daarnaast biedt Kringloopwinkel Bwri diverse services en faciliteiten, zoals een bezorgservice en een koffiehoek waar je even kunt ontspannen na het winkelen. Ook is de winkel rolstoelvriendelijk, met een ingang en parkeergelegenheid speciaal voor rolstoelgebruikers.

Unieke programma’s en kortingen

Kringloopwinkel Bwri heeft speciale programma’s en kortingen om mensen nog meer te laten profiteren van duurzaam tweedehands winkelen. Ze accepteren betaalpassen, inclusief contactloos mobiel betalen, en creditcards, waardoor je gemakkelijk kunt afrekenen. Bovendien bieden ze een ophaalservice voor grote meubels of de bezorging van gekochte artikelen in de regio.

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel Bwri! Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en informatie over duurzaam tweedehands winkelen.

Kringloopwinkel Bwri biedt een uitstekende winkelervaring en draagt bij aan een duurzamere samenleving. Breng een bezoek aan deze geweldige kringloopwinkel in Hoogezand en ontdek de schatten die er te vinden zijn!

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in de omgeving van Hoogezand, bekijk de website Kringloop-Groningen.

97 gedachten over “Kringloopwinkel Bwri in Hoogezand”

 1. ★★★★☆

  Het inbrengpunt is drama, ze nemen artikelen met merken aan, en als ze niet doen Dan is het een reclame. Het merk die daarop staat is toch een reclame aan zichzelf…? Ook plastic zakken zijn drama, als je met 2 man komt ( 2 klanten dus) Kun je Alleen 2 rollen meenemen terwijl er max 2 rollen per klant staat. Kan me iemand uitleggen hoe mogelijk is dat 2 volwassene mensen 1klant zijn? Vanaf nu betaal ik liever voor container dan dat ik daar wat inlever.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel BWRI. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel BWRI. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Meerdere keren gebeld, ze zijn telefonisch moeilijk te pakken te krijgen. Eindelijk contact en heb een 2e hands schadevrije badmeubel aangeboden, deze wilden ze niet. Alleen nieuw wilden ze

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  A store that sells all used household supplies and tools, books, screens, bicycles, clothes and shoes There is a winkel in all the gebruikte huishoudelijke artikelen and gereedschappen, beeken, beeldschermen, fietsen, leding and schoenen verkoopt

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel BWRI. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel BWRI. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Onbereikbaar aan de telefoon. Terwijl er wel opgenoment werdt, legden ze de hoorn er gewoon naast. Dus niemand staat je te woord, maar je kan wel het gesprek op de achtergrond, achter de kassa horen. Heel bijzonder, om zo met je klanten om te gaan.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel BWRI. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel BWRI. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter