Kringloopwinkel Dienstencentrum Leger des Heils

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij Dienstencentrum Leger des Heils in Hoogezand – kleding, meubels en meer met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Prima bereikbaar, goede parkeerplaats. Uitstekend geholpen door de medewerkers.”

J.M. Nijmeijer

“Prima service en mooi kleding”

Martin Vegt

“Goedkoop Kleding”

Hazem Alaaraj

Meer reviews lezen…

Een kijkje bij Dienstencentrum Leger des Heils in Hoogezand

Dienstencentrum Leger des Heils is een bekende kringloopwinkel in Hoogezand, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, elkaar kunnen ondersteunen en waar goede gesprekken gevoerd kunnen worden. Het centrum bevindt zich aan de Talmastraat 45, 9602 GZ Hoogezand. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, staat deze kringloopwinkel hoog aangeschreven bij de bezoekers.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Dienstencentrum Leger des Heils kunt u verschillende items doneren. Naast kleding, dat vaak wordt genoemd in recensies, zijn ook andere goederen welkom. Denk hierbij aan schoenen, accessoires, meubels, elektronica en huishoudelijke artikelen. Als u twijfelt of een bepaald item geschikt is om te doneren, kunt u altijd contact opnemen met het centrum voor meer informatie.

Waar moet u op letten bij het winkelen bij de kringloop?

Bij het winkelen bij Dienstencentrum Leger des Heils is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel de prijzen vaak erg aantrekkelijk zijn, is het essentieel om ervoor te zorgen dat de items die u selecteert in goede staat verkeren. Controleer op vlekken, scheuren of ontbrekende onderdelen voordat u uw aankoop doet. Het is ook goed om te weten dat betalingen alleen contant worden geaccepteerd in deze kringloopwinkel.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Dienstencentrum Leger des Heils kunt u op verschillende dagen terecht in de kledingwinkel. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 16:00 uur. Op zaterdag is de winkel helaas gesloten. Het centrum heeft een rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor het toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Naast de winkel biedt Dienstencentrum Leger des Heils ook andere diensten. Ze organiseren maandelijks een zangavond en er is een maaltijdservice beschikbaar. Daarnaast is er een Facebookpagina waar u meer informatie kunt vinden over de activiteiten van het centrum. Voor vrijwilligerswerk, donaties en vacatures kunt u ook terecht bij het Leger des Heils.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Leger des Heils en op hun sociale mediapagina’s zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

Dienstencentrum Leger des Heils in Hoogezand is een geweldige plek om te winkelen, elkaar te ontmoeten en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die ze te bieden hebben!

Keywords: Kringloopwinkel Hoogezand, Kringloop Hoogezand

7 gedachten over “Kringloopwinkel Dienstencentrum Leger des Heils”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Dienstencentrum Leger des Heils. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij Dienstencentrum Leger des Heils. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan Dienstencentrum Leger des Heils. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter