Kringloop De Graanschuur in Hoogezand

Ontdek duurzaam shoppen in Hoogezand bij Kringloop De Graanschuur – boeken, kleding, meubels en meer met vriendelijk personeel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie en supertof 2 hands shop de graanschuur met een goed doel. Ondersteunt met haar opbrengsten het werk in Solovastru.(Christian Roma helpen met voetselpakket in Roemenië )Evangeliesatie/ontwikkeling/hulp”

Nicole Gers

“Prima kringloop. Alles goed geordend. Het is geen hele grote locatie en de prijzen zijn bovengemiddeld duur. Neemt niet weg dat het zeker een bezoek waard is.”

Bram Haaijer

“Echt een pareltje tussen de andere kringloopwinkels in de buurt. Ik heb genoten van mijn boodschappen bij hen, vooral een iconisch France Molenaar-jack!”

T. D. (Tim)

Meer reviews lezen…

Kringloop De Graanschuur in Hoogezand: Duurzaam winkelen in de Thrift Store

Over Kringloop De Graanschuur

Kringloopwinkel De Graanschuur, gevestigd in het pittoreske Hoogezand, is al sinds 2006 gevestigd in een authentiek industrieel pand. Deze winkel heeft als doel om een bijdrage te leveren aan duurzaam winkelen zonder commercieel oogmerk. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren wordt De Graanschuur gewaardeerd door haar klanten. Vooral de prijzen, het vriendelijke personeel en het goede doel worden vaak genoemd in de reviews.

Wat kan je brengen naar De Graanschuur?

Bij De Graanschuur kun je jouw spullen een tweede leven geven door ze naar de winkel te brengen. Het is prettig als je de spullen zo schoon mogelijk inlevert. Op de website van De Graanschuur kun je de innametijden van gebruikte goederen vinden. Wil je dat De Graanschuur jouw spullen ophaalt? Neem contact op met de winkel voor meer informatie en het maken van een ophaalafspraak.

Wat valt er te ontdekken bij De Graanschuur?

Dit kringloopwarenhuis heeft een breed assortiment aan tweedehands artikelen, van boeken, kleding en meubels tot huishoudelijke apparaten, muziek en speelgoed. Door te winkelen bij De Graanschuur draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar krijg je ook de kans om unieke items te vinden voor een aantrekkelijke prijs. Ontdek zelf het plezier van tweedehands winkelen en snuffel door de schatten die ze hebben te bieden.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast het reguliere winkelaanbod biedt Kringloop De Graanschuur ook diverse unieke programma’s, kortingen en services aan haar klanten. Zo is er een bezorgservice beschikbaar voor grotere aankopen. Daarnaast kunnen klanten ook gebruik maken van de innameservice voor hun goederen. Wil je spullen laten ophalen? Dan staat De Graanschuur klaar om jou te helpen. Door deze extra services maakt De Graanschuur het winkelen bij hun thrift store nog gemakkelijker en aantrekkelijker.

Volg De Graanschuur op Facebook

Blijf op de hoogte van de laatste updates en nieuwtjes over Duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen van De Graanschuur. Volg ze op Facebook en mis geen enkele update over deze gezellige kringloopwinkel in Hoogezand.

Wil je meer informatie over andere kringloopwinkels in de omgeving van Hoogezand? Bezoek dan de volgende website: Kringloop Hoogezand.

Kom naar Kringloop De Graanschuur en ontdek de verrassingen die erop wachten in dit duurzame winkelavontuur. Kringloopwinkel De Graanschuur in Hoogezand is jouw bestemming voor kwaliteitsvolle tweedehandsartikelen!

67 gedachten over “Kringloop De Graanschuur in Hoogezand”

 1. ★★★★☆

  Wat een leuke, gezellige kringloopwinkel! Vriendelijke mensen en mooie spullen voor een leuke prijs! Vandaag dit mooie kastje kunnen scoren

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Prima kringloop. Alles goed geordend. Het is geen hele grote locatie en de prijzen zijn bovengemiddeld duur. Neemt niet weg dat het zeker een bezoek waard is.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Graanschuur. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij De Graanschuur. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Nogal kritisch op de spullen die je komt brengen. Zoals een oldskool klok die ze er vies uitvinden terwijl het zo gemaakt is. Gelijk bij vragen of die kapot is. Ondanks dat het een zeer kort bezoekje was heb ik bejegening als zeer onprettig ervaren. alsof je alleen maar troep komt brengen. Heb mijn schilderijtjes, carkit,klok,spelletjes, EHBO doos maar weer meegenomen. Ondankbare mensen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Zeer kritisch op de ingebrachte spullen. Ik had er per ongeluk een kapot ding bij zitten en ze hebben naar de rest niet meer gekeken. Ik begrijp dat men niet verplicht is spullen aan te nemen, maar dit is me vaker overkomen. Verder: niet heel goedkoop, maar er zijn duurdere kringlopen te vinden. Er zijn leuke dingen als je van christelijke boeken of cds houdt.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Truly a gem among the other thrift (kringloop) shops in the area. I enjoyed my shopping with them, especially an iconic France Molenaar jacket!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij De Graanschuur. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter