Kringloopwinkel Inbrengwinkel DaRi in Sappemeer

Ontdek duurzame tweedehands schatten in DaRi Sappemeer – kleding, boeken, speelgoed en meer. Open di-za voor unieke vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Prima winkel kun je leuke kleding voor een prikkie kopen ziet er ook nog netjes uit daar hoef ik geen nieuwe kleding voor te kopen zit altijd wel iets voor mij bij”

Rieka Koller

“Tweede Hands Kledingwinkel waar je voor een leuke prijs hele leuke kleding, tassen, schoenen en sieraden kunt kopen. Bovendien zijn de dames hulpaardig en aardig”

Antje Van der Linde

“Kleine winkel, verrassend veel keuze. Alles is zeer netjes gewassen en gestreken.”

Jos van der Veen

Meer reviews lezen…

Inbrengwinkel DaRi: Duurzaam winkelen in Sappemeer

Inbrengwinkel DaRi is een geweldige tweedehands kledingwinkel die je kunt vinden in Sappemeer, in de provincie Groningen. Als je op zoek bent naar een duurzaam winkelavontuur, dan ben je bij deze kringloopwinkel aan het juiste adres. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, dus er is voldoende tijd om op je gemak rond te neuzen.

Wat kun je brengen naar Inbrengwinkel DaRi?

Inbrengwinkel DaRi staat bekend om het accepteren van een breed scala aan items. Naast kleding kun je hier ook terecht met andere tweedehands spullen, zoals boeken, speelgoed, decoratieve items en nog veel meer. Het is een geweldige plek om die ongewenste items een nieuw leven te geven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Inbrengwinkel DaRi?

Bij het winkelen bij Inbrengwinkel DaRi is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Ten eerste, neem de tijd om goed rond te kijken, want je weet nooit wat voor verborgen schatten je zult vinden. Contant geld is de enige betaalmethode, maar maak je geen zorgen, je kunt ook betalen met pinpas en zelfs contactloos betalen met je mobiel. Vergeet dus niet om je betaalmethode naar keuze mee te nemen.

Hoe werkt Inbrengwinkel DaRi?

Bij Inbrengwinkel DaRi kun je op een eenvoudige manier tweedehands items kopen. Je kunt gewoon langskomen tijdens de openingstijden en genieten van de ruime selectie van kleding en andere artikelen. Daarnaast biedt de winkel ook bezorging aan, dus als je iets groots of zwaars hebt gekocht, hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer ervan. Bovendien is Inbrengwinkel DaRi rolstoelvriendelijk en LGBTQ+ vriendelijk, waardoor iedereen welkom is in deze veilige omgeving.

Unieke programma’s, kortingen en extra services

Naast een uitgebreid assortiment tweedehands kleding en andere spullen, biedt Inbrengwinkel DaRi ook unieke programma’s en extra services aan. Houd de Facebook-pagina van Inbrengwinkel DaRi in de gaten om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en updates. Op deze manier mis je nooit een kans om deel te nemen aan speciale evenementen of om te profiteren van de nieuwste kortingen.

Ben je klaar om duurzaam te winkelen en de vele schatten van Inbrengwinkel DaRi te ontdekken? Breng dan snel een bezoek aan deze geweldige kringloopwinkel in Sappemeer, Groningen. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt vinden!

31 gedachten over “Kringloopwinkel Inbrengwinkel DaRi in Sappemeer”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Inbrengwinkel DaRi. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Inbrengwinkel DaRi. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Prima winkel kun je leuke kleding voor een prikkie kopen ziet er ook nog netjes uit daar hoef ik geen nieuwe kleding voor te kopen zit altijd wel iets voor mij bij

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Inbrengwinkel DaRi. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Inbrengwinkel DaRi. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Inbrengwinkel DaRi. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij Inbrengwinkel DaRi. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Inbrengwinkel DaRi. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Tweede Hands Kledingwinkel waar je voor een leuke prijs hele leuke kleding, tassen, schoenen en sieraden kunt kopen. Bovendien zijn de dames hulpaardig en aardig

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Inbrengwinkel DaRi. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Inbrengwinkel DaRi. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter