Kringloopwinkel Bijna nieuw in Hoogezand

Ontdek duurzame schatten bij Bijna Nieuw – de top kringloopwinkel in Hoogezand voor kleding, meubels, boeken en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-18:00
Woensdag11:00-18:00
Donderdag11:00-18:00
Vrijdag11:00-18:00
Zaterdag11:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze baas is te eerlijk. Ik heb een LG-wasmachine gekocht (en zei dat hij er garantie op wilde geven. Hij vroeg iemand om hem bij mij thuis af te leveren en voor mij te installeren. Toen ik hem later testte, bleek de watertoevoerleiding in mijn huis voldoet mogelijk niet aan de specificaties. , er is een probleem met de bediening. Ik belde de baas, en hij vroeg me om de wasmachine te kiezen die vervangen moest worden op de messager van FB, en stuurde het vervolgens persoonlijk om me te helpen het te installeren, en hielp me ook de vloer schoon te maken waar het water zich had opgehoopt vanwege huiswerk, en nadat ik heb bevestigd dat de nieuwe machine geen probleem was, geef ik hem het geld dat hij nodig heeft om de nieuwe machine goed te maken (hogere prijs), maar hij staat erop het niet te accepteren, zeggend dat hij er niet goed mee omging, en Het spijt me. Het kopen van tweedehands elektrische apparaten kan ook een vijfsterrenservice bieden, een aanrader Deze baas is te eerlijk.Ik heb een LG-wasmachine gekocht(en zei dat ik er garantie op wilde geven). testte, voldoet mogelijk niet aan de specificaties van de waterleiding thuis. , er is een probleem met de werking. Over de baas, hij vroeg me om de wasmachine te kiezen die moet worden vervangen, rechtstreeks op de berichtgever van FB, en vervolgens om me te helpen om hem persoonlijk te installeren, en ondersteun me ook om de grondscho om te maken die werd veroorzaakt door de ophoping van water als gevolg van het werk, na te hebben bevestigd dat de nieuwe machine geen probleem is, gaf ik hem het geld dat ik moest goedmaken voor de nieuwe machine (hogere prijs), maar hij stond erop dat het niet te accepteren en zei dat hij er niet goed mee omging, en het spijt me. Koop elektrische elektrische apparaten kunnen ook vijfsterrenservice hebben, moet worden aanbevolen”

Dennis 黃正忠 Huang

“Een meer dan geweldige winkel, ik heb er al mijn huishoudelijke artikelen gekocht, ik ben er goed mee geholpen met advies, en het heeft de spullen gratis bezorgd”

Yousef Mohammed

“Goede prijzen goede service. Amerikaanse koelkast gekocht. Zelfde dag nog thuis gebracht, zonder meerprijs.”

Klaas Boer

Meer reviews lezen…

Bijna Nieuw: Dé Kringloopwinkel in Hoogezand

Bijna Nieuw is dé kringloopwinkel in Hoogezand waar je terecht kunt voor unieke tweedehands pareltjes. Gevestigd aan de Kerkstraat 161, 9601 AD Hoogezand, is deze winkel een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare en duurzame items. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, is het geen verrassing dat de meeste reviews de prijzen en de uitstekende service benadrukken.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Bijna Nieuw kun je allerlei items doneren en verkopen. Of je nu een kledingkast opruimt, overtollige meubels hebt of ongebruikte elektronica hebt liggen, je kunt het bij deze kringloopwinkel inleveren. Ze accepteren ook boeken, speelgoed, sieraden en nog veel meer. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare artikelen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het handig om te weten dat de openingstijden van Bijna Nieuw zijn van dinsdag tot en met zaterdag, van 11:00 uur tot 18:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Wanneer je door de winkel struint, wees dan alert op de prijzen. Bijna Nieuw staat bekend om haar betaalbare assortiment, dus je zult zeker koopjes vinden. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel diverse leuke programma’s, zoals kortingsacties en speciale evenementen. Op de Facebook-pagina en Twitter-account kun je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en nieuwtjes.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het concept van een kringloopwinkel is eenvoudig: spullen die nog in goede staat verkeren en worden gedoneerd of verkocht, worden verkocht aan een nieuwe eigenaar. Bijna Nieuw sorteert en controleert de binnengebrachte artikelen om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan de kwaliteitseisen van de winkel. Dit betekent dat je bij Bijna Nieuw altijd kunt rekenen op items van goede kwaliteit.

Als je op zoek bent naar geweldige vondsten en unieke items, breng dan zeker eens een bezoek aan Bijna Nieuw, dé kringloopwinkel in Hoogezand. Met haar uitgebreide assortiment, betaalbare prijzen en uitstekende service is dit een winkel die je niet wilt missen. Ontdek de schatten die hier op je wachten en geniet van het duurzame winkelen. Voor meer informatie en het actuele aanbod kun je een kijkje nemen op de website van Bijna Nieuw.

68 gedachten over “Kringloopwinkel Bijna nieuw in Hoogezand”

 1. ★★★★★

  Bought a soundbar last week for a good price. Good contact, item well packaged, shipped and delivered quickly. Highly recommended!!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Bijna nieuw. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Bijna nieuw. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter