Kringloopwinkel Dorcas Winkel Appingedam

Ontdek duurzame tweedehands items zoals speelgoed, kleding en meer bij Dorcas Winkel in Appingedam – koop voordelig en verantwoord!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie winkel met verzorgde producten en vriendelijke vrijwilligers. Ik weet dat de opbrengsten voor het goede doel zijn maar omdat de goederen toch wat prijzig zijn schiet men zijn doel voorbij denk ik, ik kocht iig niets, jammer.”

Henriette ter Heegde

“Houd je van kringloopwinkels? Leuke ‘winkel’ en ernaast nog 1tje. Beide zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Netjes ingericht en prettig geprijsd. Denk wel om de openingstijden en dagen!”

wim pruis

“Hele fijne, overzichtelijke winkel met ontzettend lief personeel. Ook de prijzen vallen enorm mee. Een aanrader!”

Myrthe Terpstra

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Appingedam: Voor Leuke Tweedehands Spullen in Appingedam

Bij Dorcas Winkel Appingedam, gevestigd aan de Energieweg 5 in 9902 RL Appingedam, kun je terecht voor leuke tweedehands spullen. Deze kringloopwinkel heeft een assortiment dat bestaat uit onder andere speelgoed, boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding en muziek. Het kopen van tweedehands spullen bij Dorcas Winkel Appingedam is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

Wat Kun Je Brengen Naar Dorcas Winkel Appingedam?

Bij Dorcas Winkel Appingedam wordt het zeer gewaardeerd als je jouw eigen ongebruikte spullen doneert. Denk hierbij aan items die nog in goede staat zijn, maar waar je zelf geen gebruik meer van maakt. Op die manier geef je deze spullen een tweede leven en maak je er iemand anders blij mee. Wil je iets doneren? Dan kun je dat doen tijdens de openingstijden van de winkel.

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Winkelen bij Dorcas in Appingedam?

Als je gaat winkelen bij Dorcas Winkel Appingedam, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste biedt de winkel verschillende diensten en faciliteiten zoals rolstoelvriendelijke ingang en parking. Zo is de winkel toegankelijk voor iedereen. Daarnaast accepteert de winkel verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Hierdoor kun je gemakkelijk je aankopen afrekenen.

Hoe Werkt Dorcas Winkel Appingedam?

Dorcas Winkel Appingedam is onderdeel van Dorcas, een organisatie die zich inzet voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De opbrengst van de verkochte spullen in de winkel wordt gebruikt om hulp te bieden aan mensen die dat hard nodig hebben. Door tweedehands items te kopen bij de Dorcas Winkel Appingedam draag je dus indirect bij aan het goede doel.

Unieke Programma’s, Kortingen en Diensten

Naast het ruime assortiment biedt Dorcas Winkel Appingedam ook een aantal unieke programma’s, kortingen en andere diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de inname goederen service, waarbij je spullen kunt doneren. Ook is het interessant om te weten dat deze winkel onderdeel is van het grotere Dorcas-netwerk met in totaal 42 filialen verspreid over Nederland.

Wil je meer informatie over Dorcas Winkel Appingedam of ben je benieuwd naar de andere kringloopwinkels in Appingedam? Neem dan een kijkje op de Facebook-pagina van Dorcas Winkel Appingedam of bekijk het overzicht van kringloopwinkels in Groningen op https://www.kringloop-info.nl/groningen. Help mee om het goede doel te steunen en vind unieke tweedehands items bij Dorcas Winkel Appingedam!

41 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Appingedam”

 1. ★★★★★

  Houd je van kringloopwinkels? Leuke winkel en ernaast nog 1tje. Beide zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Netjes ingericht en prettig geprijsd. Denk wel om de openingstijden en dagen!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Dorcas Winkel Appingedam. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Appingedam. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Dorcas Winkel Appingedam. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Appingedam. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Appingedam. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij Dorcas Winkel Appingedam. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Dorcas Winkel Appingedam. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Dorcas Winkel Appingedam. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Appingedam. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top bezoek aan Dorcas Winkel Appingedam. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Appingedam. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter