Kringloopwinkel Abel Tasman in Farmsum

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel Abel Tasman in Farmsum voor tweedehands schatten en steun tegelijkertijd goede doelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop, mooie prijzen super lieve personeel. Was afgelopen week op de scooter en werdt super goed geholpen zodat ik alles mee kon op de scooter echt top. Momenteel zijn ze corona proef alles is daar goed geregeld. Van mij krijgen ze een 10+”

Sandra Scheffer

“Bedankt dat men de tafel van mijn zoon toch op zijn etage bracht ,geweldig dit vind ik top want hij mijn zoon kan dit nooit alleen tillen ,vriendelijk bedankt hiervoor mijn complimenten .”

Rika Windt

“Niet erg groot, maar ze hebben wel van alles. Super redelijke prijzen, aardig personeel. Op de duurdere huishoudelijke apparaten zit garantie.”

Daphne Iris

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Abel Tasman: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Farmsum

Over Abel Tasman

De kringloopwinkel Abel Tasman is gevestigd in Farmsum, een plaats in de Groningse provincie. Deze winkel biedt de mogelijkheid om goederen in te brengen, waarbij de verkoper 40% van de verkoopprijs ontvangt. De overige 60% gaat naar de stichting Abel Tasman, die ook donaties accepteert. Bovendien worden er diverse goede doelen in binnen- en buitenland gesteund met een groot deel van de opbrengst van de winkel.

Wat is er bij Abel Tasman te vinden?

Bij Abel Tasman vind je een gevarieerd assortiment, variërend van speelgoed en muziek tot meubels en kleding. Ook huis- en inrichtingsartikelen, boeken, gereedschappen en huishoudelijke apparaten behoren tot het aanbod. Het kopen van tweedehands spullen is duurzaam en biedt de mogelijkheid om unieke items te vinden.

 • Boeken
 • Gereedschappen
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Diensten en faciliteiten

Naast het brengen van goederen, biedt Abel Tasman ook een handige ophaalservice aan tegen een kleine vergoeding. Zo hoef je zelf niet te sjouwen en kun je toch bijdragen aan een duurzamere samenleving. Bovendien zorgen de rolstoelvriendelijke ingang en parking ervoor dat de winkel toegankelijk is voor iedereen. Betaalgemak wordt ook geboden, met opties voor betaling met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Abel Tasman op social media

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg dan de kringloopwinkel Abel Tasman op Facebook. Hier vind je regelmatige updates en krijg je een kijkje achter de schermen van deze inspirerende winkel.

Kortom, kringloopwinkel Abel Tasman is dé plek in Farmsum om duurzaam te shoppen en unieke tweedehands spullen te vinden. Breng je eigen goederen in, profiteer van de ophaalservice en draag bij aan een betere wereld. Maak ook gebruik van social media om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom Abel Tasman. Ontdek deze prachtige kringloopwinkel en geniet van duurzaam winkelen in Farmsum!

91 gedachten over “Kringloopwinkel Abel Tasman in Farmsum”

 1. ★★★★★

  Ik ga er elke week naar toe,ook al koop je niks,,altijd belangstelling voor je,er staat niet alleen een schat aan spullen,,ook de vrijwilligers zijn echte schatten,ik zeg ,,top,

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Abel Tasman. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Abel Tasman. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Abel Tasman. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Abel Tasman. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Abel Tasman. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Erg leuke kringloopwinkel! Waar je nog leuke juweeltjes vindt voor een zeer vriendelijke prijs. Mooi gesorteerd met boven- en benedenverdieping. Vriendelijk personeel. Hier komen we zeker nog eens terug!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter