Kringloopwinkel j smit in Appingedam

Ontdek unieke tweedehands schatten bij J Smit Kringloopwinkel in Appingedam – kleding, meubels, boeken en meer. Bezoek ons vandaag!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Eén van de (dé?) beste tweedehands winkels die ik ken! Veel écht leuke en goede spullen, mooi gepresenteerd en dat voor kringloopprijzen. Zo leuk om er rond te snuffelen en je komt sowieso met wat leuks thuis. Tip: De kleding hangt te strak tegen elkaar om goed te kunnen bekijken. Ik heb me vooral op de spullen gericht.”

Ina Klinkenberg

“Heerlijk winkeltje om te snuffelen, ze hebben ontzettend veel verschillende dingen, dus voor elk wat wils…Zeker geschikt om elke maand zo even binnen te lopen en ook als je n cadeautje nodig hebt en je weet echt niet wat je moet kopen…wedden dat je niet met lege handen naar buiten gaat? 😊 …”

Angela v Doremalen

“Leuk winkeltje met 2e hands spulletjes en kleding. Je kunt hier je eigen plankje of kastje huren om ook je spulletjes te verkopen. Je kunt hier rustig een uurtje neuzen tussen al het leuks wat ze te bieden hebben. Ben je fan van 2e hands winkeltjes, dan is dit zeker de juiste plek”

Elaina Lena

Meer reviews lezen…

J Smit: Een Unieke Kringloopwinkel in Appingedam, Groningen

Als je op zoek bent naar een geweldige kringloopwinkel in Appingedam, dan is J Smit de plek voor jou. Gelegen aan Dijkstraat 60, 9901 AV Appingedam, biedt deze winkel een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar betaalbare en originele tweedehands items. Met openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur, is J Smit een geweldige plek om een ​​middagje rond te snuffelen.

Wat kan je brengen naar J Smit?

Bij J Smit zijn ze altijd op zoek naar nieuwe voorraad om hun winkel te vullen. Dus als je nog goede kwaliteit kleding, meubels, boeken, speelgoed, of andere gebruikte spullen hebt die je niet langer nodig hebt, breng ze dan naar J Smit. Je kunt er zeker van zijn dat je items een tweede leven krijgen en tegelijkertijd anderen kunnen helpen. Het is een geweldige manier om duurzaam te zijn en deel uit te maken van de kringloopgemeenschap.

Waar moet je op letten bij J Smit?

Bij het winkelen bij J Smit is het altijd goed om een ​​oogje in het zeil te houden voor verborgen schatten. Soms vind je unieke vintage kledingstukken, antieke meubels en zelfs zeldzame boeken. Het kan een echte schatjacht zijn! Je weet nooit wat je zult vinden, dus wees nieuwsgierig en heb plezier tijdens je zoektocht door de winkel.

Hoe werkt J Smit?

J Smit is een traditionele kringloopwinkel waar je gewoon kunt binnenlopen en kunt gaan winkelen. Ze accepteren alleen contant geld, maar je kunt er ook betalen met je pinpas of contactloos mobiel betalen. Bovendien is de ingang rolstoelvriendelijk, wat het voor mensen met een beperkte mobiliteit gemakkelijk maakt om te winkelen.

Bij J Smit hebben ze ook een aantal unieke programma’s en diensten. Ze bieden winkelbezoek op afspraak aan, waardoor je een privé-shoppingervaring kunt hebben. Daarnaast bieden ze bezorging aan voor grote aankopen, zodat je je nieuwe meubels gemakkelijk thuis kunt laten afleveren. Deze extra services maken J Smit nog aantrekkelijker voor shoppers in Appingedam en omgeving.

Met een gemiddelde beoordeling van 4,5 van de 5 sterren, weten klanten dat ze bij J Smit een geweldige winkelervaring kunnen verwachten. Dus waar wacht je nog op? Bezoek J Smit in Appingedam en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Meer informatie over J Smit in Appingedam vind je op de website.

Volg ons op Facebook voor updates en nieuws over onze nieuwste aanwinsten en kortingsacties.

Keywords: Kringloop Appingedam, Kringloopwinkel Appingedam

Laat hieronder een review achter