Kringloopwinkel Stichting Werkpro in Appingedam

Ontdek tweedehands schatten in Appingedam bij Stichting Werkpro – meubels, kleding, boeken, en meer voor een duurzame keuze.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Kringloopwinkel “Hergebruik Plus”, grote kringloop met veel spulletjes, kleding en meubels.”

Yolanda van Nieuwkoop

Meer reviews lezen…

Stichting Werkpro: Dé Kringloopwinkel in Appingedam, Groningen

Stichting Werkpro is de ideale plek om oude spullen een nieuw leven te geven. Met een locatie in Appingedam, Groningen, biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan tweedehands artikelen. Of je nu op zoek bent naar meubels, kleding, boeken of speelgoed, je zult versteld staan van wat je allemaal kunt vinden bij Stichting Werkpro.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Stichting Werkpro is het mogelijk om je eigen gebruikte spullen te doneren. Heb je kleding die je niet meer draagt, boeken die je niet meer leest of meubels die je wilt vervangen? Stichting Werkpro neemt deze graag van je over. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving en stimuleer je hergebruik.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Stichting Werkpro is het belangrijk om op kwaliteit en conditie te letten. Hoewel de meeste producten in goede staat verkeren, is het verstandig om te controleren of alles naar behoren functioneert voordat je het aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat de kringloopwinkel regelmatig nieuwe items toevoegt aan het assortiment. Het is dus de moeite waard om regelmatig een bezoekje te brengen en te ontdekken welke schatten je kunt vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Stichting Werkpro worden de gedoneerde spullen zorgvuldig gesorteerd en vervolgens in de winkel te koop aangeboden. Het personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste items en geeft graag advies. Wat deze kringloopwinkel uniek maakt, is de focus op re-integratie en het bieden van kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werkpro biedt programma’s en begeleiding aan om deze mensen te ondersteunen in het (her)vinden van werk.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere aanbod heeft Stichting Werkpro ook een aantal bijzondere programma’s en services in huis. Zo is er een speciale fietswerkplaats waar gedoneerde fietsen worden opgeknapt en verkocht. Daarnaast is er een boekenafdeling waar je diverse titels kunt vinden voor een zacht prijsje. Ook kun je bij Stichting Werkpro terecht voor meubelverhuur en de verkoop van verhuisdozen en inpakmateriaal.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren is Stichting Werkpro een gewaardeerde kringloopwinkel in Appingedam, Groningen. Dus als je op zoek bent naar unieke items, een duurzame levensstijl wilt ondersteunen en tegelijkertijd een bijdrage wilt leveren aan inclusie op de arbeidsmarkt, bezoek dan zeker Stichting Werkpro. Kringloopwinkel Appingedam, Groningen, heeft het allemaal!

Laat hieronder een review achter