Kringloopwinkel Hergebruik Plus in Appingedam

Ontdek duurzame schatten in Kringloop Hergebruik Plus, Appingedam – van boeken tot meubels. Open di-za, 10:00-16:00. Shop groen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Duurzaam winkelen bij Kringloop Hergebruik Plus in Appingedam

Kringloop Hergebruik Plus is een populaire kringloopwinkel gevestigd in het mooie Appingedam. Met een winkeloppervlakte van maar liefst 3.500 m2, is het een ware schatkamer voor liefhebbers van duurzaam winkelen. De openingstijden van deze kringloopwinkel zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Wil je graag weten welke spullen je naar de winkel kunt brengen of waar je op moet letten tijdens het winkelen? Lees dan snel verder!

Wat kan je brengen naar Kringloop Hergebruik Plus?

Bij Kringloop Hergebruik Plus kan je een breed scala aan spullen brengen. Of je nu die oude boeken, brocante items, computers, fietsen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed, vintage of gereedschappen hebt, deze kringloopwinkel neemt het graag van je over. Het is een fantastische manier om jouw gebruikte spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd het milieu te helpen.

Waar moet je op letten tijdens het winkelen?

Bij een bezoek aan Kringloop Hergebruik Plus is het belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden gesorteerd, kan het altijd voorkomen dat er een klein defect is aan een product. Controleer bijvoorbeeld goed de staat van meubels, elektronische apparaten of kleding voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het handig om regelmatig een kijkje te nemen, omdat het assortiment constant wisselt. Wie weet vind je wel die verborgen schat waar je al zo lang naar op zoek was.

Hoe werkt Kringloop Hergebruik Plus?

Het concept van deze kringloopwinkel is eenvoudig maar effectief. Je brengt jouw gebruikte spullen naar de winkel en zij zorgen ervoor dat deze een nieuwe eigenaar vinden. Daarnaast biedt Kringloop Hergebruik Plus diverse diensten en faciliteiten, zoals betalen met pin, een bezorgservice, inname van goederen, parkeergelegenheid en toiletten. Het gemak wordt dus optimaal voor jou als klant.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere winkelactiviteiten heeft Kringloop Hergebruik Plus nog meer te bieden. Ze hebben unieke programma’s die gericht zijn op het bevorderen van duurzaamheid en het hergebruiken van materialen. Daarnaast worden er regelmatig kortingsacties georganiseerd, zodat je nog voordeliger kunt winkelen. Vergeet niet Kringloop Hergebruik Plus te volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Ben je klaar voor een duurzaam winkelavontuur? Breng dan een bezoek aan Kringloop Hergebruik Plus in Appingedam en ontdek het plezier van tweedehands winkelen!

208 gedachten over “Kringloopwinkel Hergebruik Plus in Appingedam”

 1. ★★★★☆

  Om 15.50 loop ik met nog een stuk of 7 mensen op de 2e verdieping en klinkt er door de luidspreker het verzoek of we naar de kassa willen want ze gaan zo sluiten. Oke geen probleem want de winkel gaat sluiten. Vervolgens gaan de lichten uit en kun je geen hand voor ogen meer zien. Met mij ook nog een oudere dame die niet goed te been was en onder begeleiding in een gevaarlijke situatie door een rommelige 2e verdieping met de armen naar voren gestrekt tastend naar de uitgang moest zoeken. Ronduit schandalig!! Jullie beseffen denk ik niet dat bij eventuele ongelukken de verzekering en zorgkosten voor jullie rekening zijn! Aangegeven bij de kassamedewerker dat het gevaarlijk is om de lampen uit te doen want het is zo donker als de nacht daarboven., en mevrouw snauwde..4 uur is 4 uur. Het was inmiddels 5 voor 4. Ronduit een zeer gevaarlijke en ondoordachte situatie, het is jullie taak mensen veilig te houden. Ga dit ook zeker melden.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Zeer slechte service. Inname goederen staat een heks. Als je 5 min te laat bent nemen ze niks meer aan, ook al zijn er de hele dag mensen aanwezig. Geen flexibiliteit.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Vorige review lag er snel af. Vastberaden chagrijnig personeel die inderdaad met bordjes zwaaien alsof het hun Wetboek is. Prijzen veel te hoog of je moet het aandurven met een rode sticker 24 uur. Laat blauw geprijst echt staan. Het is defect. Wordt van buiten de parkeerplaats al niet geinformeerd dat er cameras hangen en ook binnen niet van een gesloten systeem. De buren Dorcas zijn iig een stuk vriendelijker. Plaats voor een habbekrats een traplift. Mindervalide e.d kunnen dan iets gemakkelijker komen of zet heel die meubel, platen, fietsen, orgels, witgoed boven. Kunnen de gangbare artikelen naar beneden. Schenk nooit iets van Stichting Hergebruik Plus want die Plus is dikke winst (werk/leertraject dus ook subsidieplukkers) wat in de zakken van Stichting Werkpro verdwijnt.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  goede spullen staan maar de ongeinteresseerde afhaaldienst had geen zin 10 stappen extra te zetten om op de aangrenzende extra locatie te kijken omdat er maar 1 locatie opgegeven was. en het andere was zogenaamd verkeerde genre

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Heel slechte ervaringer heb ik gehad. De personeel is onvriendelijk.Per ongeluk heb ik een kapotte artikel daar gekocht en direct wil ik mijn geld terug. Zij heeft aan mij zo hard geschreeuwd,, kan niet ruilen!,, ik heb gevraagd waar is directeur? Zij zei ,, ik ben directeur en hard gelachen. Helemaal asociale persoon werk daar.zij wil graag de mensen vernederd. Jullie kan naar de Rijksoverheid . nl klachten over deze ongewenste gedrag.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Slechte service bij her inbreng punt. Geen mensen die je even helpen. (Zelf slecht ter been)Alleen iemand die met zijn vingertje kon wijzen waar het moest staan. Toen alles maar naar de gemeentewerf gebracht. Jammer van alle werkende elektronica. Maar het is niet anders.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Why dont you put on the site that goods can only be returned in the morning, until half past one? It says youre open until 4:00 PM. Now I drove there for nothing.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Hergebruik Plus. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Hergebruik Plus. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Hergebruik Plus. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter