Emmaus Eemsmond De Kringloopwinkel in Farmsum

Ontdek tweedehands schatten bij Emmaus Eemsmond in Farmsum voor boeken, kleding en meer. Duurzaam shoppen in Groningen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag12:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een leuk kringloopwarenhuis. Lekker snuffelen tussen de spulletjes. Binnen is een gesorteerde boekenzolder. Buitenom is ook nog een grote zolder bereikbaar, met onder andere meubels, gereedschap, fiets(onderdelen), etc. Klik op het πŸ‘πŸ»-pje!”

Richard V

“Tweedehands, groot aanbod. Ik adviseer. De arbeiders reageren. Onder hen is er ook een Russische spreker, dus je kunt gemakkelijk de barriΓ¨res omzeilen voor degenen die zwak zijn in het Engels. Β©Nicole Dragunasu”

ViP Emotions

“Hier is altijd wel iets te vinden. Het assortiment boeken is groot en modern. De tweede hands kleding is van goede kwaliteit en niet duur. Ook vele bekende merken.”

Mark Kuiper

Meer reviews lezen…

Emmaus Eemsmond De Kringloopwinkel: Duurzaam Winkelen in Farmsum, Groningen

Emmaus Eemsmond is een kringloopwinkel gelegen in Farmsum, een plaats in de provincie Groningen. Met haar brede assortiment van tweedehands spullen is deze winkel de ideale bestemming voor duurzaam winkelen. De winkel is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag. Benieuwd naar de exacte openingstijden? Bekijk ze snel hier.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen met Emmaus Eemsmond De Kringloopwinkel? Dit kan via het telefoonnummer dat hieronder vermeld staat of per e-mail. Tevens kun je op de website van Kringloop-info.nl een compleet overzicht vinden van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Groningen.

Wat biedt Emmaus Eemsmond?

Bij Emmaus Eemsmond vind je een uitgebreid assortiment aan producten. Van boeken en huishoudelijke apparaten tot huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en fietsen. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Ben je op zoek naar een specifiek product? Grote kans dat je het bij Emmaus Eemsmond kunt vinden.

Service en faciliteiten

Naast het ruime aanbod aan tweedehands producten biedt Emmaus Eemsmond ook een aantal handige diensten en faciliteiten. Zo hebben ze een bezorgservice en ophaalservice, wat het makkelijk maakt om grote aankopen thuis te krijgen. Daarnaast bieden ze ook woningontruiming aan, mocht je daar behoefte aan hebben.

Meer over Emmaus

Emmaus Eemsmond is onderdeel van de Emmaus kringloopketen. In Nederland zijn er in totaal 18 filialen van Emmaus te vinden. Wil je meer weten over deze kringloopwinkelketen? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren staat Emmaus Eemsmond bekend als een betrouwbare en geliefde kringloopwinkel. De meest genoemde positieve punten in de reviews zijn de ruime keuze aan kleding en de betaalbare prijzen. Benieuwd naar wat anderen te zeggen hebben? Neem een kijkje op de Facebookpagina van Emmaus Eemsmond via deze link.

Geniet van een duurzame winkelervaring bij Emmaus Eemsmond De Kringloopwinkel in Farmsum, Groningen. Bezoek deze gezellige winkel op dinsdag, donderdag of zaterdag en laat je verrassen door het diverse aanbod aan tweedehands spullen. Happy shopping!

49 gedachten over “Emmaus Eemsmond De Kringloopwinkel in Farmsum”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Heel verdrietig ben ik vanmiddag bij de kringloop weg gekomen. Was er met een mijn goede vriend Johan, zag een mooi servies staan die mijn Oma ook altijd had. Heb bij 2 dames de prijs gevraagd en wS hier mee eens waardoor ik zowel voor mezelf als voor mijn zus servies ben gaan uitzoeken. Plotseling bij het afrekenen kwam er een man die het niet eens was met de verkoop en hij pakte alle spullen terug. Er wS geen communicatie mogelijk, zijn prijs was de prijs en dat was het en niet anders. De medewerkers vond het bijzonder fervelend en ik erg verdrietig. Zo jammer dat je hiermee je doelstellingen voorbij gaat en winstbejag voorop zet. Jammer!!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  We zijn er met buikpijn weggelopen. Wat een nare mevrouw. Wij hadden wat glaasjes uitgezocht voor een leuke prijs. Eenmaal bij de kassa wilde mw ze niet verkopen voor die prijs. Ze wilde er het dubbele voor hebben, anders gingen ze niet mee. Dat ze reeds geprijsd in de winkel hadden gestaan, daar had ze geen boodschap aan. Wij gaan hier nooit meer heen .

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Too bad that the items are not priced and then ask for the top price at the cash register, unfriendly man. It has never been more fun there. They just come up with an unrealistic price on the spot. And it is non-negotiable.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met Emmaus Eemsmond De . Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Eemsmond De . Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Dit is niet een kringloop waar we veel zullen komen. Het is klein en veel ongeprijsde dingen. Voor alles moet je vragen wat het kost. Het staat allemaal op elkaar zodat je bang bent om het aan te raken. Anderen zullen graag even rond neuzen maar het is niet mijn ding.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring met Emmaus Eemsmond De . Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Eemsmond De . Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik schrok van de prijzen vandaag. Ook jammer dat niks geprijsd is. Je moet bij alles vragen wat het kost. Hopelijk gaan ze over op het prijzen van de artikelen. Een paar maanden geleden was het echt veel goedkoper.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Wat een leuk kringloopwarenhuis. Lekker snuffelen tussen de spulletjes. Binnen is een gesorteerde boekenzolder. Buitenom is ook nog een grote zolder bereikbaar, met onder andere meubels, gereedschap, fiets(onderdelen), etc. Klik op het -pje!

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan Emmaus Eemsmond De . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  De kwaliteit van de tweedehands kleding was altijd geweldig maar helaas op dit moment veel erg vies of kapot,jammer!

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Eemsmond De . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Eemsmond De . Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter