Dé Kringloop in Losser

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Dé Kringloop in Losser – van vintage tot moderne schatten in het historische Ketelhuis.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Ben er al een paar keer geweest en ga er straks weer naar toe, is me de vorige keren prima bevallen kwam er vandaan met een kar vol mooie dingen en er helpen hele aardige mensen, echt een hele leuke kringloop winkel. leuke dingen voor leuke prijsjes ga zo door en aub niet de prijzen verhogen zoals sommige andere kringloopwinkels doen,zou ik heel jammer vinden, jullie hebben echt leuk spul.”

Violanda Lammers

“Wéér een plek waar ik reclame voor mag maken voor deze leuke gezellige en ruim gesorteerde kringloopwinkel. Het personeel en de eigenaren zijn bijzonder vriendelijk, de prijzen zijn er gewoon netjes. Géén kringloopwinkel gerund door enge lompenboeren en de opbrengsten (minus kosten uiteraard) komen tal van goede doelen in de gemeente Losser toe. Een absolute aanrader!”

Maurice van Mourik

“Duurzaamheid wordt hier duidelijk geleefd. Zelfs Scrabble-letters, de kleinste stukjes stof om te naaien enz. kunnen hier tegen extreem lage prijzen worden gekocht en natuurlijk gratis worden weggegeven voor recycling. Daarnaast zijn de medewerkers erg vriendelijk, betrokken en in een goed humeur. Het is netjes, schoon en je kunt overal rusten en zitten. Perfect!”

Nele Flaccus

Meer reviews lezen…

Welkom bij Dé Kringloop in Losser

Dé Kringloop is een grote kringloopwinkel gevestigd in het monumentale Ketelhuis in Losser. Als je op zoek bent naar tweedehands schatten, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze kringloopwinkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer en staat bekend om haar uitgebreide assortiment en unieke programma’s.

Wat kan je naar de kringloop brengen?

Bij Dé Kringloop kan je allerlei spullen inleveren tijdens de openingstijden. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichting, kleding, meubels, speelgoed, vintage items, brocante, computers, fietsen, gereedschappen, huishoudelijke apparaten en muziek. Het is fijn als de spullen schoon zijn. Als je geen mogelijkheid hebt om spullen zelf te brengen, biedt Dé Kringloop ook een ophaalservice aan voor overtollige spullen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

In de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Controleer de prijzen, de staat van de producten en let op de kwaliteit. Bij Dé Kringloop kan je rekenen op een veilige omgeving voor transgenders en zij staan bekend om hun vriendelijk personeel. Het gebouw waarin de kringloopwinkel zich bevindt, is een monumentaal pand dat een bezoek op zich waard is.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Dé Kringloop draait op vrijwilligers en de meeropbrengst van de verkoop gaat naar lokale goede doelen. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden. De betalingen kunnen worden gedaan met PIN, inclusief contactloos mobiel betalen. De kringloopwinkel biedt ook een bezorgservice, waarbij je je aankopen op dezelfde dag nog thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast kan je ook online prijsopgaven krijgen en op locatie gebruik maken van services.

Extra services, programma’s en kortingen

Dé Kringloop heeft verschillende unieke services en programma’s, zoals bezorging, online prijsopgaven, levering op dezelfde dag en services op bedrijfslocatie. Daarnaast is de kringloopwinkel rolstoelvriendelijk en biedt gratis wifi aan haar bezoekers. Het is een LGBTQ+-vriendelijke winkel en creëert een veilige omgeving voor transgenders. Bij Dé Kringloop kan je ook kleding vinden, waarbij je kunt rekenen op een ruime keuze. Regelmatig zijn er speciale kortingsacties en mooie aanbiedingen om van te profiteren.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en duurzaam tweedehands winkelen? Volg Dé Kringloop dan op Facebook. Kom gezellig langs bij Dé Kringloop in Losser en ontdek de schatten die hier op jou wachten!

Voor meer informatie over de kringloopwinkels in Overijssel, bezoek https://www.kringloop-info.nl/overijssel.

208 gedachten over “Dé Kringloop in Losser”

 1. ★★★★★

  Persoonlijk is dit mijn lievelingskringloop winkel. Mooie spullen, perfect gedecoreerd, personeel met humor en de opbrengt gaat naar goede doelen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  It has become too expensive on the second hand audio equipment. An old cd player for 50 euros is crazy. This is a kringloop not a high street boutique.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dé . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dé . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  The building alone is beautiful!!! But we were standing in front of a closed door from Almelo due to the summer holidays. This was not on the site. Please adjust opening hours then holidays.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een kringloop op een bijzondere lokatie, netjes, goed gesorteerd en prima prijzen waar andere kringloop winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Vriendelijke medewerkers (vrijwilligers), de inkomsten komen de gemeenschap weer ten goede! Helemaal goed dus.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Nice and affordable thrift store Its just a shame that the German visitors get the upper hand there Clothing is not sorted by size, which is a shame

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Dé . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dé . Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Sustainability is clearly practiced here. Even Scrabble letters, the smallest scraps of fabric for sewing, etc. can be purchased here extremely cheaply and, of course, given away for recycling free of charge. The employees are very friendly, committed and in a good mood. Its tidy, clean and you can sit and relax everywhere. Perfect!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Dé . Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter