Kringloopwinkel Dandy Snuffelhal in Enschede

Ontdek duurzame schatten in Enschede’s Dandy Snuffelhal – kleding, meubels, boeken en meer met uitstekende service en prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-17:00
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goede service en vriendelijke dingen! Ik heb een goede wasmachine gevonden, zeer betaalbaar! Was super verrast omdat een AEG-machine met opening aan de bovenkant niet gemakkelijk te vinden is voor een goede prijs. Kleine winkel maar met hier en daar wat goeds als je geluk hebt! Mijn bezoek zeker waard! πŸ˜ƒdankjewel!! πŸ™πŸ’–”

Denis Klopotan

“vriendelijke mensen en ze halen ook nog spullen op bij huis!! super… dit is nog eens een ECHTE kringloop met ECHTE kringloop prijzen!!”

Louisa Bols

“Een heerlijke winkel. Je vind altijd wel wat. Heerlijk voor weinig iets kopen en er dan dubbel van kunnen genieten!!!”

Monique Van Doorn

Meer reviews lezen…

Welkom bij Dandy Snuffelhal: dΓ© kringloopwinkel in Enschede

Zoek je een kringloopwinkel in Enschede waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring en tegelijkertijd duurzaam kunt winkelen? Dan ben je bij Dandy Snuffelhal aan het juiste adres! Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren staan wij bekend om ons diverse assortiment, vriendelijk personeel en betaalbare prijzen.

Wat kun je brengen naar Dandy Snuffelhal?

Bij Dandy Snuffelhal kun je terecht met al je tweedehands spullen. Of je nu kleding, boeken, meubels, speelgoed, huishoudelijke apparaten of vintage items hebt, wij nemen het graag van je over. Zo geef je je spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Kom gerust langs met je spullen en ontdek wat ze nog waard zijn.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij Dandy Snuffelhal is kwaliteit belangrijk. Voordat we items in onze winkel plaatsen, worden ze zorgvuldig gecontroleerd op hun staat en functionaliteit. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste items. Onze klanten geven regelmatig aan dat de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten uitstekend is. Je kunt dus met een gerust hart rondsnuffelen en de mooiste vondsten doen.

Hoe werkt Dandy Snuffelhal?

Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, van 12:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. Bij Dandy Snuffelhal accepteren we zowel contant geld als betalingen met pin, creditcards en contactloos mobiel betalen. Hierdoor hoef je nooit misgrijpen en kun je gemakkelijk je aankopen afrekenen.

Duurzaamheid en extra services

Bij Dandy Snuffelhal hebben we verschillende programma’s en services om duurzaam winkelen te stimuleren. Zo bieden we een bezorgservice aan, zodat je grote aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast hebben we een ophaalservice voor als je zelf geen mogelijkheid hebt om je spullen naar de winkel te brengen.

Je kunt Dandy Snuffelhal ook volgen op Facebook voor updates en inspiratie op het gebied van duurzaam winkelen. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe items in onze winkel en speciale kortingen die we regelmatig bieden. Wil je meer weten over onze locatie en ons assortiment in Enschede, bezoek dan onze pagina op Kringloop.local.

Dandy Snuffelhal is dΓ© plek voor duurzaam tweedehands winkelen in Enschede. Breng je spullen langs, snuffel rond en ontdek de schatten die je bij ons kunt vinden. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze gezellige kringloopwinkel!

15 gedachten over “Kringloopwinkel Dandy Snuffelhal in Enschede”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Great service and friendly stuff! Found myself a good washing machine very affordable! Was super surprised because top opening AEG machine not easy to find at good price. Small shop but with a good stuff here and there if you lucky!! Well worth my visit! thank you!!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dandy Snuffelhal. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een heerlijke winkel. Je vind altijd wel wat. Heerlijk voor weinig iets kopen en er dan dubbel van kunnen genieten!!!

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Dandy Snuffelhal. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  vriendelijke mensen en ze halen ook nog spullen op bij huis!! super… dit is nog eens een ECHTE kringloop met ECHTE kringloop prijzen!!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter