Kringloopbedrijf de Beurs in Losser

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloopbedrijf De Beurs Losser – duurzaam winkelen voor kleding en huisinrichting in Overijssel.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-16:00
Dinsdag12:00-16:00
Woensdag12:00-16:00
Donderdag12:00-16:00
Vrijdag12:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“De kleinste kringloopwinkel die ik heb bezocht, maar wel eentje die erg netjes is en lieve vriendelijke mensen. Incl. kledingaanbod.”

Dorijn Lenters

“Gezellige knusse winkel met van alles … ook verkopen wij kleding en camping spullen”

Diane Leis -Visscher

“Gezellige kleine kringloopwinkel”

Nieneke E

Meer reviews lezen…

Kringloopbedrijf De Beurs Losser: Duurzaam Winkelen in Losser

Over De Beurs Losser

De Beurs Losser is een populaire kringloopwinkel gelegen in Losser, Overijssel. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren is het een geliefde bestemming voor liefhebbers van tweedehands winkelen. Deze kringloopwinkel heeft ruime openingstijden en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Ben je klaar voor een duurzame winkelervaring? Bekijk dan snel de openingstijden van De Beurs Losser!

Wat kan je brengen naar De Beurs Losser?

Bij De Beurs Losser kun je verschillende items brengen die een nieuw leven verdienen. Ze accepteren onder andere kleding en huis- en inrichting. Door tweedehands spullen te kopen en doneren, draag je bij aan duurzaamheid en het verminderen van afval. Het is een geweldige manier om milieubewust te winkelen en unieke vondsten te ontdekken.

Waar moet je op letten bij De Beurs Losser?

Bij het winkelen bij De Beurs Losser zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Omdat het om tweedehands producten gaat, is het belangrijk om de items goed te controleren voordat je ze koopt. Controleer op mogelijke gebreken of beschadigingen. Daarnaast is het altijd handig om te weten of het artikel dat je wilt kopen ook echt past in je huis of bij je persoonlijke stijl. Het is altijd verstandig om goed rond te kijken en je te laten verrassen door de unieke schatten die De Beurs Losser te bieden heeft.

Hoe werkt De Beurs Losser?

Bij De Beurs Losser kun je niet alleen tweedehands items kopen, maar ook spullen doneren. Ze hebben een gemakkelijk innameproces waar je jouw goederen kunt achterlaten. Op deze manier draag je bij aan het circulaire systeem van hergebruik en duurzaamheid. Bovendien kun je bij De Beurs Losser betalen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en diensten

Naast het reguliere aanbod biedt De Beurs Losser ook verschillende unieke programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig speciale acties en kortingen op bepaalde producten. Hou hun Facebook en Instagram pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates en aanbiedingen. Verder beschikt De Beurs Losser over rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Ben je op zoek naar een duurzaam en uniek winkelavontuur? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloopbedrijf De Beurs Losser in Overijssel. Ontdek het brede assortiment aan kleding en huis- en inrichting en draag bij aan een groenere wereld. Vergeet niet de openingstijden te checken en laat je verrassen door de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

13 gedachten over “Kringloopbedrijf de Beurs in Losser”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel bedrijf de Beurs. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De kleinste kringloopwinkel die ik heb bezocht, maar wel eentje die erg netjes is en lieve vriendelijke mensen. Incl. kledingaanbod.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel bedrijf de Beurs. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel bedrijf de Beurs. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel bedrijf de Beurs. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel bedrijf de Beurs. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter