Kringloopwinkel Mainstreet 207 Overdinkel

Ontdek duurzame mode bij Mainstreet 207 Overdinkel – kwalitatieve tweedehands dames- en herenkleding plus accessoires en schoenen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Färkauferinen zijn vriendelijk en behulpzaam. Volg de coronaregels. Let ook op veiligheidsafstand en masker.goedkope schone kleding.”

Karin Haupt

“Een heel gezellige boetiek met hele leuke second- hand kleding en accessoires. En heel aardig personeel.”

Ilonka Kupers

“Mainstreet, super lieve mensen die er allemaal werken. Leuke, mooie en hippe kleding.”

Mae Boerhof

Meer reviews lezen…

Mainstreet 207 Overdinkel: Een Duurzame Schatkamer

Mainstreet 207 Overdinkel is een tweedehands kledingwinkel gelegen aan de Hoofdstraat 207 in Overdinkel. Deze winkel, bekend onder de naam Mainstreet – Second Hand Fashion, is een ware schatkamer voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, heeft Mainstreet 207 Overdinkel bewezen een favoriete bestemming te zijn voor zowel lokale inwoners als fashionista’s van buiten de stad.

Wat kun je brengen naar Mainstreet 207 Overdinkel?

Bij Mainstreet 207 Overdinkel kun je terecht om jouw eigen kledingkast op te ruimen en oude items een nieuw leven te geven. Je kunt zowel dames- als herenkleding, accessoires en schoenen inleveren. Dus neem die oude trui die je niet meer draagt maar eens mee naar Mainstreet 207 Overdinkel!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Mainstreet 207 Overdinkel?

Bij een bezoek aan Mainstreet 207 Overdinkel is het belangrijk om alert te zijn op unieke vondsten. Met een steeds wisselend assortiment is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Bovendien spreekt het vriendelijke personeel meerdere talen, waardoor je altijd geholpen kunt worden bij het vinden van de perfecte outfit. Reviews van klanten benadrukken dan ook vaak de behulpzaamheid van het personeel.

Hoe werkt Mainstreet – Second Hand Fashion?

Mainstreet 207 Overdinkel is open op afspraak van dinsdag tot en met zaterdag. Om een afspraak te maken kun je contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Naast een bezoek aan de winkel, biedt Mainstreet 207 Overdinkel ook bezorging aan. Hierdoor kun je ook vanuit huis genieten van de duurzame pareltjes die deze winkel te bieden heeft. Daarnaast beschikt de winkel over een rolstoelvriendelijke ingang, waardoor het ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Het unieke aanbod van Mainstreet 207 Overdinkel

Naast het brede scala aan tweedehands kleding, heeft Mainstreet 207 Overdinkel ook unieke programma’s, kortingen en andere services. Ze zijn actief op social media, waar je hen kunt volgen op Facebook voor het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen. Dankzij deze pagina blijf je op de hoogte van de nieuwste aanwinsten in de winkel.

Ben je klaar om een duik te nemen in de wereld van tweedehands mode? Bezoek Mainstreet 207 Overdinkel en ontdek de verborgen schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Vergeet niet om je vrienden en familie op de hoogte te brengen van deze parel in Overdinkel. Een duurzaam winkelavontuur wacht op je bij Mainstreet 207 Overdinkel, waar tweedehands mode tot leven komt!

49 gedachten over “Kringloopwinkel Mainstreet 207 Overdinkel”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Mainstreet 207 Overdinkel. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Mainstreet 207 Overdinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Mainstreet 207 Overdinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Mainstreet 207 Overdinkel. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Mainstreet 207 Overdinkel. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Mainstreet 207 Overdinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Mainstreet 207 Overdinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter