Kringloop MooiZo in Enschede

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop MooiZo in Enschede – meubels, kleding, speelgoed. Donaties welkom, draag bij aan circulaire economie.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik moest een pakketje brengen en kon de openingstijden niet meteen vinden. Ondanks negatieve reviews van anderen, dacht ik dat ik de gok toch zou wagen die kant op te gaan. Ik was bang dat ze dicht zouden zijn, omdat anderen zeggen dat ze het niet zo nauw nemen met de openingstijden en de regels. Toen ik aankwam, tien minuten voor de sluitingstijd, waren ze gewoon nog open. Binnen was een ontzettend vriendelijke vrouw die gezellig met me praatte. Vijf sterren dus!”

Rastawoefie

“Leuke winkel, niet heel groot, wel heel veel keus. Zeer sympathieke eigenaresse.”

Rob van Voorst

“Gezellige winkel. Klein maar fijn! Veel verschillende aanbod en keuze.”

Dee Rozema

Meer reviews lezen…

Kringloop MooiZo: De Duurzame Schat in Enschede

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel MooiZo?

Kringloopwinkel MooiZo, gelegen in Enschede, is een pareltje voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Bij deze kringloopwinkel kun je een breed scala aan items doneren, variërend van boeken en kleding tot meubels en huishoudelijke apparaten. Door jouw gebruikte spullen een nieuw leven te geven, draag je bij aan een circulaire economie en help je de planeet te beschermen. Dus pak die zolder op en breng je ongebruikte schatten naar Kringloop MooiZo!

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Kringloopwinkel MooiZo zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst is het handig om te weten dat de winkel gesloten is op maandag en zondag. Maar van dinsdag tot en met zaterdag staan de deuren wijd open om je te verwelkomen. Ook is het goed om te weten dat, net als bij elke kringloopwinkel, de voorraad snel kan veranderen. Wees daarom geduldig en kom regelmatig terug om nieuwe schatten te ontdekken. Bovendien is het handig om op de hoogte te blijven van de laatste updates en nieuwtjes van Kringloop MooiZo door ze te volgen op Facebook.

Hoe werkt Kringloopwinkel MooiZo?

Het concept van Kringloopwinkel MooiZo is eenvoudig maar krachtig. Ze accepteren donaties van tweedehands goederen en verkopen deze items vervolgens tegen betaalbare prijzen aan het publiek. Hierdoor kunnen mensen met een klein budget toch genieten van kwaliteitsproducten. Bovendien draagt de winkel bij aan een duurzamere samenleving door hergebruik te stimuleren en verspilling tegen te gaan. Kringloopwinkel MooiZo is een waardevolle bron van unieke vondsten en schatten voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals.

Unieke programma’s en kortingen

Kringloopwinkel MooiZo biedt meer dan alleen tweedehands spullen. Ze zijn trots op hun betrokkenheid bij verschillende programma’s die de gemeenschap ondersteunen. Het is een winkel die verder gaat dan alleen handel drijven. Daarnaast bieden ze regelmatig speciale kortingsacties en aanbiedingen, waardoor je nog meer waar voor je geld krijgt. Kom naar Kringloop MooiZo om niet alleen te winkelen, maar ook om deel uit te maken van een initiatief dat bijdraagt aan een duurzame en sociale wereld.

Kringloopwinkel MooiZo in Enschede is een ware schat voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Breng jouw gebruikte spullen naar Kringloop MooiZo en geef ze een tweede leven. Geniet van de ontdekkingstocht in hun winkel en wees getuige van de vele schatten die op je wachten. Vergeet niet om hen te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de laatste aanbiedingen. Maak deel uit van de Kringloopwinkel MooiZo-gemeenschap en draag bij aan een duurzamere wereld.

15 gedachten over “Kringloop MooiZo in Enschede”

 1. ★★★★☆

  leuk vol kringloopje. helaas niet veel doorloop van spullen. maar kom je er niet elke week, dan is het erg leuk snuffelen en zoeken.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel MooiZo. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Met de openingstijden nemen ze het niet zo nauw. Meerdere keren voor een dichte deur gestaan, terwijl ze een pakket ophaalpunt zijn, en open hadden moeten zijn. Kom ik een pakket ophalen draagt de beste man geen mondkapje, komt te dichtbij en wil mij laten teken. Dacht het niet…

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik moest een pakketje brengen en kon de openingstijden niet meteen vinden. Ondanks negatieve reviews van anderen, dacht ik dat ik de gok toch zou wagen die kant op te gaan. Ik was bang dat ze dicht zouden zijn, omdat anderen zeggen dat ze het niet zo nauw nemen met de openingstijden en de regels. Toen ik aankwam, tien minuten voor de sluitingstijd, waren ze gewoon nog open. Binnen was een ontzettend vriendelijke vrouw die gezellig met me praatte. Vijf sterren dus!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel MooiZo. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter