Kringloopwinkel Zolder023 in Haarlem

Ontdek unieke vondsten bij Zolder023 Haarlem – jouw bestemming voor betaalbaar en duurzaam winkelen. Vind boeken, kleding, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“Ik ga vaak naar de zolder toe ook in IJmuiden helaas is weg is Het zelf wij zijn wel erg weer. Jammer terug zullen komen er zijn heel veel mensen die het heel erg jammer vinden in mijn vriendenkring en zei zo veel panden leeg hier in onze streken in de wij gaan ook wel vaak naar Haarlem maar ja dat is wel een stukje rijden niet dat het erg is maar mooie producten leuke spulletjes en altijd iets goedkoper dan in de winkel maar ja helaas ik kwam af en toe eens twee of drie keer in de week wel naar de zolder in de IJmuiden altijd leuke mensen altijd een praatje en dat zal allemaal missen dus we hopen dat jullie gauw misschien ooit in de toekomst weer een plekje in IJmuiden kunnen vinden vriendelijke groeten de bezoeker van de zolder IJmuiden en Haarlem”

Reine de Boer

“We waren er om 10:00 en wat is het dan een heerlijke winkel met alleen maar aardige mensen die je vriendelijk helpen en onder tussen druk bezig zijn de aangebrachte spullen in de winkel te zetten. Opvallend is dat hier de prijzen nog leuk zijn en niet “75% van de nieuw prijs” zoals bij andere “used product” winkels. Dit is een winkel waar ik eigenlijk te weinig kom. Oja de thema hoek links voor net na de ingang vindt ik super leuk… was helaas net te laat om een paar schaatsen uit te zoeken, want nu waren bezig het januari fitness thema te vervangen door?? Ik ben benieuwd. Een winkel om eens te bezoeken.”

Jos Groen

“Heerlijke kringloopwinkel in Haarlem. Geweldige bank gekocht voor mijn nieuwe huisje. De grote kussens waren afwezig, maar opgelost door zelf verschillende kussens erop te doen. eettafel gekocht en houten stoeltje, waarbij heel blij mee ben. Vriendelijk geholpen en geadviseerd. Kleding vind ik persoonlijk wat minder. Overpriced en heb het er nog niet kunnen vinden. Boeken en platen daarbij ruim vertegenwoordigd. Netjes geordend en leuk gepresenteerd. Genoeg parkeerruimte voor de deur. Makkelijk te bereiken. Ligt op soort industrie terrein. Mijn hele huisje is ondertussen van Zolder023. Love love ….🛋️🏡🌻💛”

V A

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Zolder023 Haarlem: Een kringloopwinkel vol mogelijkheden

Wil je op een duurzame manier winkelen? Dan is Zolder023 Haarlem dé plek voor jou. Deze kringloopwinkel, gevestigd in Haarlem, biedt een breed scala aan tweedehands spullen die je kunt kopen en doneren. Met hun ruime assortiment en diverse diensten en faciliteiten is Zolder023 een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar unieke items voor een betaalbare prijs.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Zolder023 Haarlem kun je verschillende items doneren. Of je nu oude boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of vintage items hebt, de kringloopwinkel neemt het graag van je aan. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Zolder023?

Bij het struinen door de gangpaden van Zolder023 Haarlem zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste zijn de prijzen in de winkel erg populair onder de bezoekers. Klanten vinden het geweldig dat ze kwaliteitsproducten kunnen kopen tegen betaalbare prijzen. Daarnaast is het assortiment meubels uitgebreid en van goede kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je interieur, dan is Zolder023 de juiste plek om te bezoeken. Verder biedt de kringloopwinkel ook een ruim aanbod aan boeken, lp’s, kleding en speelgoed. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Zolder023 Haarlem kun je op verschillende manieren winkelen. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de reguliere openingstijden of ervoor kiezen om je aankopen buiten op te halen. Daarnaast biedt de kringloopwinkel ook bezorging aan, zodat je je gekochte items gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Voor extra gemak heeft Zolder023 een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen. Betalen kan met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s en services

Naast het reguliere assortiment en de diensten die Zolder023 Haarlem biedt, onderscheidt deze kringloopwinkel zich door hun unieke programma’s en services. Zo kun je bij Zolder023 terecht voor woningontruiming en hebben ze diverse services op bedrijfslocatie. Dit maakt de winkel niet alleen aantrekkelijk voor particuliere klanten, maar ook voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor hun goederen.

Mis geen enkele update van Zolder023 Haarlem en volg deze kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten. Kringloopwinkels in Haarlem en andere delen van Noord-Holland ontdekken? Bezoek dan kringloop-info.nl voor een compleet overzicht.

Kies voor duurzaam winkelen en breng een bezoek aan Zolder023 Haarlem, dé kringloopwinkel waar je terecht kunt voor unieke tweedehands items tegen betaalbare prijzen.

153 gedachten over “Kringloopwinkel Zolder023 in Haarlem”

 1. ★★★★☆

  Jammer dat ook deze kringloopwinkel steeds duurder en duurder word, spullen worden gedoneerd en de hoofdprijs word er voor gevraagd. Ik zal helaas niet meer terugkomen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik geef het op. Te vaak teleurgesteld over de belachelijke prijzen. LPs in slechte staat voor hoger dan het marktgemiddelde. Een dwaas spel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  This is the most non-charitable shop I have ever come across. Extremely overpriced with low quality rubbish. There seems to be a total misunderstanding of what a charity shop is about!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  De prijzen liggen inderdaad bij alles een paar euro duurder dan bij de niet-commerciele kringlopen in Haarlem. Alsnog goedkoper dan eerstehands, dus dit weerhield mij er niet van om wel eens langs te komen. Ik vind de maatregel om niet met rugtassen naar binnen te mogen (en die bij de kassa achter te moeten laten) wel te ver gaan inmiddels. Als volwassene word ik liever niet behandeld als een middelbare scholier bij de Albert Heijn. Waar zijn die beveiligingscameras dan goed voor waar jullie zo trots mee adverteren op de voordeur?

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  First time visiting and immediately fell in love with the little birds vase. The treasures popped up around every table of corner. I lleft with 3 items but will be back with a friend next week. PS. I thrift al lot :S

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Mooie grote kringloop. Overzichtelijk en goed gesorteerd. Verdeeld over 2 lagen. Op de etage meubels en verlichting. Niet echt voordelig. Vooral vintage spullen zijn vrij hoog geprijsd. Ruime (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Onvriendelijk personeel en vrij prijzig. Gisteren een tafeltje gezien, ging vandaag terug om alsnog te kopen. Mocht niet meer, want was nu voor de kerstmarkt bestemd. Viel niet te onderhandelen. Bot en onvriendelijk. Gewoon jammer. Aardig doen maakt de wereld wat mooier.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  An amazing store with so many options for furniture and vintage items! I furnished my living room & dining area for less than 350,- total! They were also very helpful and cooperative when a sofa I bought didnt fit my place, we figured out a way to replace it. I also want to give a shout-out to a lovely lady called Elanor, very helpful and kind! I think Ill become a regular customer & recommend it to friends

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Ik heb veel mooie kleding kunnen kopen, 2 leren jassen en een grappig shirtje. Leren jassen waren allebei onder de 25 en goed kwaliteit. Beste kringloop van Haarlem

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Laatst geweest om bij de LPs te kijken. Het kaartje leerde ons dat de LPs 2,50 kosten. Bij de kassa aangenomen met 1 LP was her 7,50. Dus ik vroeg of dat klapte. Mevrouw wees op de stocker. Dus ik gaf aan dat het dan niet heel duidelijk aangegeven staat omdat er 2,50 staat. Toen werd er gesnauwd dat er gewoon bijstaat indien anders geprijst. Dus ik ging kijken en maakte bijgevoegde foto. Dus ik wilde even goed checken of op de LP geen krassen zitten. Ik ga al aan dat ik hem sowieso wilde hebben. Ik liet de foto zien U kunt dit communiceren met …(naam collega)…. Ging allemaal heel onvriendelijk met gesnauw en chagrijnig blikken van zowel haar als de collega. De LP bevalt prima overigens maar 1 persoon kan een wereld van verschil zijn. Voor een paar euro meer heb je hem elders met vriendelijke service.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  I like this store more and more now that theyve been here for a while. At first I thought it was too expensive, now the prices seem a bit lower and you can find something nice every now and then. They are getting more and more fun stuff

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  De prijs is relatief duur. Het is schoon en de spullen zijn goed geregeld, maar de relatief hoge prijs belet je om veilig te kopen.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Leuke winkel, ze hadden veel spullen. Volgens mij ook best wel goede muziek cds en lps. Ze hadden ook veel spelletjes, sommige zijn een beetje prijzig, maar dat zijn ook die meer bijzondere spellen. De medewerkers waren ook super aardig en hulpzaam. Wat wel jammer was was dat de boeken door elkaar lagen, maar de medewerker zei dat ze dat wel zouden gaan doen.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Heerlijke kringloopwinkel in Haarlem. Geweldige bank gekocht voor mijn nieuwe huisje. De grote kussens waren afwezig, maar opgelost door zelf verschillende kussens erop te doen. eettafel gekocht en houten stoeltje, waarbij heel blij mee ben. Vriendelijk geholpen en geadviseerd. Kleding vind ik persoonlijk wat minder. Overpriced en heb het er nog niet kunnen vinden. Boeken en platen daarbij ruim vertegenwoordigd. Netjes geordend en leuk gepresenteerd. Genoeg parkeerruimte voor de deur. Makkelijk te bereiken. Ligt op soort industrie terrein. Mijn hele huisje is ondertussen van Zolder023. Love love ….

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Prijzen zijn Sky High voor objecten speelgoed en overig die geschonken worden door mensen. Ik snap dat het een commerciele winkel is maar al zelfs incomplete artikelen worden verkocht boven de nieuwprijs van artikelen compleet is de route toch wel een beetje ontvreemd 5 mei 2023, het wordt gewoon niet beter. Hoge prijzen. En als ze iets toch niet willen verkopen dan wordt het even bij de kassa gemeld…. Zal het bij de volgende recensie beter zijn?

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Een zeer prijzige zeefdruk gekocht ( 125). Bleek bij afhalen en van dichtbij bezien zeer beschadigd en niet meer de originele kleur te hebben. De prijs was daarmee totaal niet in verhouding! Winkel erkende dat de zeefdruk beschadigd was. Daarmee zou rekening met de prijs gehouden zijn. Dit stond echter niet op het prijskaartje. De verkoper prees t juist aan als een koopje waarvoor veel belangstelling was. Kreeg uiteindelijk bij hoge uitzondering 25 terug met de boodschap dat ik m maar op marktplaats door moet zien te verkopen. Zelfs de uiteindelijke prijs is het echter niet waard. Ik voel me bekocht en vindt dat 023 bij uitzondering de zeefdruk terug had moeten nemen. Zeker als we volgens hen toch zo veel belangstelling voor is.

  Beantwoorden
 17. ★★★★☆

  Op zich een prima kringloopwinkel, alleen ben ik bang dat ze zich uit de markt aan het prijzen zijn: verhoudingsgewijs duur. Daarenboven is de boekenafdeling ge herstructureerd in negatieve zin (niet meer op volgorde). Jammer

  Beantwoorden
 18. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Zolder023. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 19. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Zolder023. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter