Kringloop Curiosa in Haarlem

Ontdek verborgen schatten in Haarlem bij Kringloop Curiosa – vintage, meubels, boeken en meer op 1000 m2 winkelplezier!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke vintage blikjes, oude lampen vaasjes kinderspeelgoed”

E G

“Echt schattig klein tweedehands winkeltje”

Arden Budding

Meer reviews lezen…

Kringloop Curiosa: De ideale plek voor unieke vondsten in Haarlem

Kringloop Curiosa, gevestigd aan de Zijlstraat in Haarlem, is een populaire kringloopwinkel die een breed scala aan tweedehands spullen aanbiedt. Met een ruime oppervlakte van maar liefst 1000 m2, is deze winkel een paradijs voor liefhebbers van vintage kleding, bijzondere curiosa en goedkope boeken. Hier vind je alles wat je maar kunt bedenken, van meubels en huishoudelijke apparaten tot muziek en speelgoed.

Wat kan je naar de Kringloop Curiosa brengen?

Bij Kringloop Curiosa kun je allerlei spullen doneren die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, kleding, meubels, speelgoed en gereedschappen. Door je spullen aan de kringloopwinkel te geven, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan duurzaam winkelen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Curiosa?

Bij het winkelen bij Kringloop Curiosa is het altijd goed om op zoek te gaan naar unieke vondsten. Deze winkel staat bekend om zijn grote collectie aan curiosa en kunstvoorwerpen, die vaak voor verrassend lage prijzen worden verkocht. Je kunt hier ook terecht voor vintage kledingstukken en boeken die je nergens anders kunt vinden. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd, dus het is zeker de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen.

Hoe werkt Kringloop Curiosa?

Bij Kringloop Curiosa werken ze samen met verschillende partners, waaronder HVC, WNK Alkmaar, Makelaarskantoor Mooijekindvleut en het Leger des Heils. Door deze samenwerking kunnen meubels die nog van goede kwaliteit zijn een tweede leven krijgen en wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan het Leger des Heils. Daarnaast biedt de winkel ook werkervaringsplaatsen en stageplekken aan middelbare scholieren.

Naast het reguliere assortiment biedt Kringloop Curiosa ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo is er een bezorgservice voor grotere aankopen, een innamepunt voor spullen die je wilt doneren en een ophaalservice voor grotere meubelstukken.

Kortingsprogramma en social media

Kringloop Curiosa heeft regelmatig unieke programma’s en kortingsacties om hun klanten te verrassen. Volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates en nieuwtjes.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren is Kringloop Curiosa een winkel die je zeker niet mag missen als je op zoek bent naar bijzondere vondsten in Haarlem. Kom langs en ontdek zelf het unieke assortiment en de extra services die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Duurzaam shoppen was nog nooit zo leuk!

5 gedachten over “Kringloop Curiosa in Haarlem”

Laat hieronder een review achter