Kringloopwinkel Bijna Gratis Markt in Haarlem

Ontdek duurzame schatten bij Bijna Gratis Markt Haarlem – tweedehands boeken, kleding, meubels en meer, elke dinsdag tot zaterdag!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-18:00
Woensdag09:30-18:00
Donderdag09:30-18:00
Vrijdag09:30-18:00
Zaterdag09:30-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het gaat hier net even wat anders dan dat we ‘gewend’ zijn, maar dat maakt het juist zo bijzonder. Een mooi initiatief om mensen een eerlijke kans te bieden om aan het werk te zijn. Je hoort Dirk wel eens schreeuwen door de winkel ;) maar het is een vriendelijke man en altijd even behulpzaam! Ik blijf zeker terugkomen voor mijn fietsonderhoud.”

Gabriella Drost

“Fantastische winkel, makkelijk te vinden en gezellige sfeer. De eigenaren zijn zeer sympathieke mensen met gevoel voor humor. Mijn nieuwe fiets was snel gevonden, met extra slot voor de veiligheid. Ik kom graag snel weer terug om rond te kijken en uiteraard voor een praatje! – Hartelijke groeten van Noah Roos”

Noah Roos

“Dit is onze favoriete kringloopwinkel in Haarlem. We vinden altijd interessante en nuttige items. De prijzen zijn geweldig. De eigenaar heeft een geweldig gevoel voor humor en zijn vrouw is zo lief en aardig. We vertrekken altijd met een glimlach.”

Dan Breczinski

Meer reviews lezen…

Bijna Gratis Markt: De Kringloopwinkel in Haarlem

Bijna Gratis Markt is een populaire kringloopwinkel in Haarlem waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen. Gelegen aan Zijlstraat 13, 2011 TJ Haarlem, is deze winkel een paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen. De openingstijden van Bijna Gratis Markt zijn van dinsdag tot en met zaterdag, van 9:30 tot 18:00 uur.

Wat kun je brengen naar Bijna Gratis Markt?

Bijna Gratis Markt accepteert graag allerlei goederen. Of je nu boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of andere spullen hebt, je kunt ze doneren aan deze kringloopwinkel. Door je gebruikte items een tweede leven te geven, draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen om betaalbare producten te bemachtigen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Bijna Gratis Markt?

Bij het winkelen bij Bijna Gratis Markt is het belangrijk om op verschillende zaken te letten. Ten eerste, controleer de kwaliteit van de producten voordat je ze aanschaft. Hoewel de winkel zijn best doet om alleen goede kwaliteit items te accepteren, is het altijd slim om zelf te beoordelen of het product aan je verwachtingen voldoet. Daarnaast, houd rekening met de prijzen. Bijna Gratis Markt staat bekend om zijn betaalbare aanbod, maar controleer toch of je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. Tot slot, vergeet niet om de openingstijden in de gaten te houden, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Hoe werkt Bijna Gratis Markt?

De werking van Bijna Gratis Markt is eenvoudig. Je kunt spullen doneren aan de winkel, waarbij je de mogelijkheid hebt om ze zelf af te leveren of om ze te laten ophalen. Zodra de items zijn geaccepteerd, worden ze in de winkel gesorteerd en geprijsd. Vervolgens zijn deze producten beschikbaar voor verkoop. Bijna Gratis Markt biedt ook de mogelijkheid om goederen in te nemen, wat erg handig is als je zelf spullen wilt verkopen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten bij Bijna Gratis Markt

Bijna Gratis Markt biedt interessante programma’s en diensten aan zijn klanten. Zo hebben ze een rolstoelvriendelijke ingang en staan ze bekend om hun LGBTQ+ vriendelijkheid. Daarnaast accepteert de winkel verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Dit maakt het winkelen bij Bijna Gratis Markt nog gemakkelijker. Bovendien worden er regelmatig kortingen aangeboden op geselecteerde items, waardoor je nog meer kunt besparen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Bijna Gratis Markt? Volg ze dan op Facebook. Op deze manier mis je geen enkele update en blijf je op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen in Haarlem.

Klaar om een geweldige winkelervaring te hebben? Breng een bezoek aan Bijna Gratis Markt en ontdek de verborgen schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

44 gedachten over “Kringloopwinkel Bijna Gratis Markt in Haarlem”

 1. ★★★★☆

  Dit is ongetwijfeld de meest botte verkoper in Haarlem. Ga er niet heen mensen! Vermijdt deze plek, je wordt er honds behandeld.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Verschrikkelijk racistische, respectloze en klantonvriendelijke eigenaar. Onduidelijke prijskaartjes en erg grof naar klanten toe. Een paar minuten nadat ik binnen kwam, kwamen een aantal donkere vrouwen naar binnen. Bij aankomst zei hij gelijk hebben we zulke mensen weer . Merkte daarna dat ze geen Nederlands spraken en maakte de prijs 2x zo duur toen ze wilden afrekenen. De klanten hebben begrijpelijk de producten gelaten. Toen ze bij de deur waren zei hij kanker negerinnen . Ik wilde er eigenlijk niet meer winkelen, maar het product dat ik wilde was nergens anders verkrijgbaar. Deze heb ik gekocht met spijt, want het bleek gewoon kapot te zijn. Hij deed erg moeilijk over het terugbrengen ook al had ik het maar een paar dagen. Daarna kreeg ik het geld terug, maar hij gooide het op de grond.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  This is our favorite thrift store in Haarlem. We always find interesting and useful items. The prices are great. The owner has a great sense of humor and his wife is so sweet and nice. We always leave with a smile.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Gisteren langs geweest bij deze fiets/tweedehands winkel. Eigenaar begon Moriaantje zo zwart als roet te zingen toen hij me zag, (ik ben een donkere vrouw). Ook bij het afrekenen sprak hij in gebrekkig Nederlands tegen me, terwijl mijn Nederlands perfect is. Het is 2021, doe es ff normaal. Als het kon zou ik nul sterren geven. ***English version: Owner is a xenophobic piece of s**t, avoid at all costs.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Nattevingerwerk qua prijzen verzinnen, en aan de veel te hoge kant. Dat was een tijd geleden al en nu nog steeds. Het is sowieso niet fijn winkelen zonder prijskaartjes, in een kringloop die bijna gratis markt heet zou je verwachten dat het wel mee valt. Eigenaardige mensen ook, en dan heb ik het niet over de sociale medewerkers. Wel dikke complimenten voor hoe de indeling nu is, waar je vorig jaar nauwelijks door de gangpaden heen kon zonder iets om te stoten is dat nu een stuk verbeterd, stuk overzichtelijker en minder chaotisch.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Bijna Gratis Markt. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met Bijna Gratis Markt. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Het gaat hier net even wat anders dan dat we gewend zijn, maar dat maakt het juist zo bijzonder. Een mooi initiatief om mensen een eerlijke kans te bieden om aan het werk te zijn. Je hoort Dirk wel eens schreeuwen door de winkel ;) maar het is een vriendelijke man en altijd even behulpzaam! Ik blijf zeker terugkomen voor mijn fietsonderhoud.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Wat een oplichtings praktijken! Er stond een bordje dat dvds 1 euro waren… zocht ik 3 cds uit, wilde deze eigenaar de hoofdprijs van 12 euro voor oude kringloop cds hebben?! Boevenbende!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Fantastische winkel, makkelijk te vinden en gezellige sfeer. De eigenaren zijn zeer sympathieke mensen met gevoel voor humor. Mijn nieuwe fiets was snel gevonden, met extra slot voor de veiligheid. Ik kom graag snel weer terug om rond te kijken en uiteraard voor een praatje! – Hartelijke groeten van Noah Roos

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter