Kringloopwinkel Vincent Kledingmagazijn

Ontdek unieke tweedehands kleding in Haarlem bij Vincent Kledingmagazijn – uw topkeuze voor duurzame mode in de Zoetestraat.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00-15:00
Donderdag11:00-15:00
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goed verzorgd. En keus genoeg en Betaalbaar.”

Mieke Kuijpers

Meer reviews lezen…

Vincent Kledingmagazijn: De Beste Tweedehandswinkel in Haarlem

Vincent Kledingmagazijn is dé plek in Haarlem voor liefhebbers van tweedehands kleding en huishoudtextiel. Met een gemiddelde beoordeling van 5 sterren is deze winkel alom geliefd onder de lokale bevolking. Gelegen aan de Zoetestraat 19, 2011 PP Haarlem, opent deze kringloopwinkel haar deuren op woensdag, donderdag en zaterdag. Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten bij Vincent Kledingmagazijn? Lees snel verder!

Wat kan je inleveren bij Vincent Kledingmagazijn?

Vincent Kledingmagazijn geeft je de mogelijkheid om jouw ongewenste kleding en huishoudtextiel een nieuw leven te geven. Dus als je een kledingkast hebt die wel een update kan gebruiken, breng je items dan naar Vincent Kledingmagazijn. Door je kleding te doneren, help je niet alleen het milieu te sparen, maar ook mensen die op zoek zijn naar betaalbare kleding. Een win-win situatie dus!

Waar moet je op letten bij Vincent Kledingmagazijn?

Als je op zoek bent naar kleding, is Vincent Kledingmagazijn de place to be. Maar waar moet je op letten tijdens je bezoek? Omdat alle items tweedehands zijn, is het belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit en eventuele beschadigingen. Check kledingstukken op vlekken, gaatjes of losse naden voordat je ze aanschaft. Vergeet ook niet om af en toe door de rekken met nieuwe aanvulling te kijken. Zo mis je geen enkel pareltje!

Hoe werkt Vincent Kledingmagazijn?

Vincent Kledingmagazijn werkt samen met Vincentius Vereniging, een organisatie die zich inzet voor armoedebestrijding. Naast het verkopen van tweedehands kleding, biedt de winkel ook andere faciliteiten. Zo kun je bij Vincent Kledingmagazijn terecht voor het inleveren van goederen. Deze worden vervolgens verkocht om geld in te zamelen voor het goede doel. Met jouw aankopen en donaties steun je dus ook het werk van Vincentius Vereniging.

Unieke programma’s en kortingen

Vincent Kledingmagazijn biedt naast de reguliere diensten ook unieke programma’s en kortingen aan. Zo organiseren zij regelmatig speciale acties zoals kortingsdagen, waarbij je extra voordelig jouw favoriete items kunt scoren. Houd hun website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van deze speciale aanbiedingen.

Voor een duurzame winkelervaring in Haarlem is Vincent Kledingmagazijn dé plek om naartoe te gaan. Breng je ongewenste kleding en huishoudtextiel naar hun winkel en vind zelf unieke stukken voor een betaalbare prijs. Steun hiermee niet alleen Vincentius Vereniging, maar ook de lokale gemeenschap. Bespaar geld, doe duurzaam en ontdek de schatten die Vincent Kledingmagazijn te bieden heeft!

Meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Haarlem en de provincie Noord-Holland vind je op Kringloop Noord-Holland en Kringloop Haarlem.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Vincent Kledingmagazijn”

  1. ★★★★☆

    Prijzen worden erg hoog en ik heb de medewerkers al meerdere keren racistische opmerkingen horen maken tegen klanten. Jammer, want het is verder echt een mooie winkel.

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Vincent Kledingmagazijn. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter