Kringloopwinkel Z4N De Loods in Hoogezand

Ontdek duurzame schatten bij Z4N De Loods in Hoogezand – meubels, mode, boeken en meer in een unieke kringloopervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“een krinloopwinkel voor elk wat wils ,vriendelijke eigenaar ,hier kun je al je gebruikte spullen kwijt ongeacht in welke staat..”

Frank op ’t Holt

“Leuke mensen, spulletjes. Nog druk met verbouwen. Dus tot snel weer.”

Bar S

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Z4N De Loods in Hoogezand

Bij kringloopwinkel Z4N De Loods in Hoogezand kun je terecht voor een unieke winkelervaring vol duurzame vondsten. Deze kringloopwinkel is gevestigd aan de Nijverheidsweg 14a en is geopend op donderdag en vrijdag. Of je nu op zoek bent naar meubels, kleding, boeken of huishoudelijke apparaten, bij Z4N De Loods vind je het allemaal. Laten we eens kijken wat je kunt verwachten als je deze kringloopwinkel bezoekt.

Wat kun je brengen naar kringloopwinkel Z4N De Loods?

Bij Z4N De Loods kun je verschillende spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Als je spullen hebt die nog in goede staat verkeren maar die je niet meer nodig hebt, dan kun je ze een tweede leven geven door ze naar Z4N De Loods te brengen. Zo draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen aan leuke en betaalbare tweedehands items.

Waar moet je op letten bij kringloopwinkel Z4N De Loods?

Bij het rondsnuffelen in een kringloopwinkel is het altijd handig om op een aantal zaken te letten. Controleer bijvoorbeeld altijd de kwaliteit van de producten voordat je ze koopt. Ook is het verstandig om te kijken naar eventuele beschadigingen. Daarnaast is het goed om te weten dat de openingstijden van Z4N De Loods beperkt zijn, namelijk alleen op donderdag en vrijdag. Zorg er dus voor dat je op deze dagen een bezoekje plant.

Hoe werkt kringloopwinkel Z4N De Loods?

Bij Z4N De Loods vind je een gevarieerd assortiment van boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Je kunt hier rustig rondkijken en de mooiste tweedehands schatten ontdekken. Wat deze winkel uniek maakt, is dat ze naast de reguliere verkoop ook andere programma’s en diensten aanbieden. Zo hebben ze speciale kortingsacties en kun je gebruikmaken van betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards.

Plan je bezoek aan kringloopwinkel Z4N De Loods

Wil je graag een bezoek brengen aan kringloopwinkel Z4N De Loods in Hoogezand? Bekijk dan de Facebookpagina voor meer informatie en updates over evenementen en kortingsacties. Voor een overzicht van andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Groningen, kun je terecht op de website. Zorg ervoor dat je de openingstijden van Z4N De Loods in de gaten houdt, zodat je optimaal kunt genieten van je duurzame winkelervaring.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, kun je erop vertrouwen dat kringloopwinkel Z4N De Loods de moeite waard is om te bezoeken. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Z4N De Loods en ontdek de schatten die op jou liggen te wachten!

2 gedachten over “Kringloopwinkel Z4N De Loods in Hoogezand”

  1. ★★★★★

    een krinloopwinkel voor elk wat wils ,vriendelijke eigenaar ,hier kun je al je gebruikte spullen kwijt ongeacht in welke staat..

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter