Kringloopwinkel Youcycle in Enschede

Ontdek duurzame tweedehands vondsten bij YouCycle in Enschede – kleding, meubels, elektronica, boeken en speelgoed voor bewust winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke winkel voor ieder wat wils Zelf geslaagd voor een elektrische fiets. Vandaag kunnen ophalen ondanks ze gesloten waren. En daarnaar zijn ze vriendelijk en altijd wel in voor een praatje 🙂 Zegt genoeg over de service denk ik zo Bij deze bedankt. De knopen hebben het vervoeren van de fiets goed gehouden. Groetjes marian en Jordan”

marian bossink

“Veel apparaten, verfsoorten, gereedschap, tv’s, en verlichting. Het heeft wel wat weg van een Doe Het Zelf / IJzerwarenwinkel. Goeie prijzen, en ook wel ruimte om beetje te onderhandelen.”

B. W.

“Mooie ellektrische fiets gekocht van het merk Vogue goeie prijs en goeie kwaliteit Ik Werd ook erg vriendelijk behandelt en kreeg zelfs een bakje koffie aangeboden 😇”

alexander tuin

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij YouCycle in Enschede

YouCycle is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Enschede, waar je terecht kunt voor duurzaam winkelen. Deze tweedehandswinkel biedt een breed scala aan producten en diensten aan. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, elektronica of boeken, YouCycle heeft het allemaal. Met de focus op hergebruik draagt deze winkel bij aan een circulaire economie en helpt het de hoeveelheid afval te verminderen.

Wat kun je brengen naar YouCycle?

Als je een grote voorjaarsschoonmaak houdt of je zolder wilt opruimen, kun je je ongewenste spullen naar YouCycle brengen. De winkel accepteert onder andere kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, boeken, speelgoed en elektronica. Door je spullen te doneren, help je niet alleen het milieu, maar ook mensen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehandsartikelen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij YouCycle?

Bij het winkelen bij YouCycle is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat het om tweedehandsartikelen gaat, is het mogelijk dat sommige items tekenen van slijtage vertonen. Controleer daarom de staat van de producten voordat je ze aanschaft. YouCycle doet zijn best om alleen items van goede kwaliteit in de winkel op te nemen, maar een nauwkeurige inspectie is altijd verstandig.

Hoe werkt YouCycle?

YouCycle werkt als een reguliere kringloopwinkel. Je kunt gewoon naar de winkel gaan en rondkijken tussen de verschillende afdelingen. Het vriendelijke personeel helpt je graag als je vragen hebt of advies nodig hebt bij het vinden van het juiste product. Betalingen kunnen worden gedaan met contant geld of via pin. Houd er rekening mee dat YouCycle geen webshop heeft, dus je moet persoonlijk naar de winkel gaan om te winkelen.

Unieke programma’s en diensten

Naast het verkopen van tweedehandsproducten biedt YouCycle ook speciale diensten aan, zoals woningontruiming. Als je hulp nodig hebt bij het leegmaken van een woning, bijvoorbeeld na een overlijden of verhuizing, kun je bij YouCycle terecht. Het ervaren team zorgt voor een zorgvuldige afwikkeling van de woningontruiming en zorgt ervoor dat bruikbare items een nieuw thuis vinden.

Bezoek YouCycle in Enschede

YouCycle is te vinden op Oldenzaalsestraat 726 B in Enschede. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Voor meer informatie en de actuele openingstijden kun je terecht op de website van YouCycle. Vergeet niet om ook de Facebook-groep van YouCycle te bezoeken voor updates, speciale aanbiedingen en nieuwe producten.

Breng een bezoek aan YouCycle en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Geniet van duurzaam winkelen in Enschede en geef tweedehandsproducten een tweede kans!

14 gedachten over “Kringloopwinkel Youcycle in Enschede”

 1. ★★★★★

  Leuke winkel en aardige mensen naast het tankstation in Lonneker. Mijn dochter had hout nodig voor het maken van een skate ramp en kreeg een eikenhouten tafelblad. Skate ramp is gaaf geworden mede dankzij youcycle. Thanks

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Veel apparaten, verfsoorten, gereedschap, tvs, en verlichting. Het heeft wel wat weg van een Doe Het Zelf / IJzerwarenwinkel. Goeie prijzen, en ook wel ruimte om beetje te onderhandelen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Mooie ellektrische fiets gekocht van het merk Vogue goeie prijs en goeie kwaliteit Ik Werd ook erg vriendelijk behandelt en kreeg zelfs een bakje koffie aangeboden

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuke winkel voor ieder wat wils Zelf geslaagd voor een elektrische fiets. Vandaag kunnen ophalen ondanks ze gesloten waren. En daarnaar zijn ze vriendelijk en altijd wel in voor een praatje Zegt genoeg over de service denk ik zo Bij deze bedankt. De knopen hebben het vervoeren van de fiets goed gehouden. Groetjes marian en Jordan

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Youcycle. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter