Kringloopwarenhuis Het Goed Enschede

Ontdek duurzame schatten bij Het Goed Enschede: meubels, kleding, boeken en meer. Bezoek ons voor betaalbare tweedehands vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Enschede: Duurzaam Winkelen in Enschede

Het Goed Enschede, gevestigd aan de Boddenkampsingel 2 in Enschede, is een populaire kringloopwinkel in de regio. Met ruime openingstijden gedurende de hele week, biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands producten voor milieubewuste shoppers.

Wat kun je inleveren bij Het Goed Enschede?

Het Goed Enschede accepteert diverse goederen voor hergebruik. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek of speelgoed hebt, je kunt ze bij deze kringloopwinkel inleveren. Het Goed Enschede gelooft sterk in duurzaam winkelen en het geven van een tweede leven aan producten die anders weggegooid zouden worden.

Wat moet je weten bij het winkelen bij Het Goed Enschede?

Bij het winkelen bij Het Goed Enschede is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Hoewel tweedehands producten hun charme hebben, is het altijd goed om te controleren op eventuele beschadigingen voordat je iets koopt. Daarnaast is het verstandig om regelmatig de nieuwe aanvoer te bekijken, omdat er dagelijks nieuwe items binnenkomen bij Het Goed Enschede.

Hoe werkt Het Goed Enschede?

Het Goed Enschede biedt niet alleen een winkelervaring, maar ook verschillende diensten en faciliteiten. Zo is er een bezorgservice beschikbaar voor grote aankopen, waardoor je zelf niet hoeft te sjouwen. Daarnaast kun je ook goederen doneren aan Het Goed Enschede, die zij vervolgens kunnen verkopen in de winkel. Voor een lekker kopje koffie kun je terecht in de gezellige koffiehoek. Het Goed Enschede biedt ook een ophaalservice en een woningontruimingsservice aan, waardoor het opruimen en hergebruiken van spullen nog gemakkelijker wordt.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere diensten en faciliteiten biedt Het Goed Enschede ook speciale programma’s en kortingen aan voor zijn klanten. Zo hebben ze een loyaliteitsprogramma waarbij je punten kunt sparen bij elke aankoop, die je kunt inwisselen voor kortingen op toekomstige aankopen. Daarnaast organiseert Het Goed Enschede regelmatig evenementen en themadagen, waarbij er speciale kortingsacties en aanbiedingen zijn. Volg Het Goed Enschede op social media, zoals Facebook en Instagram, om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en updates.

Kortom, Het Goed Enschede is de ideale plek om duurzaam te winkelen in Enschede. Met een divers assortiment aan tweedehands producten, handige diensten en unieke programma’s, biedt deze kringloopwinkel meer dan alleen een winkelervaring. Breng een bezoek aan Het Goed Enschede en geef gebruikte spullen een nieuw leven!

432 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Enschede”

 1. ★★★★☆

  Opzich een leuke kringloop er is van alles te vinden met een ruim aanbod van boeken. Maar ze zijn wel erg prijzig. Personeel is zeer vriendelijk.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Met mijn dochtertje van bijna 3 is het altijd een feest om naar een kringloop te gaan. Ze is net zindelijk en roept in de winkel te moeten plassen. Ik vraag een medewerker waar het toilet is. Hij geeft aan dat het bezoekerstoilet buiten werking is. Op de vraag of ze van het personeelstoilet gebruik mag maken, kreeg ik het antwoord maar naar de Mac Donalds te moeten gaan tja, het werd de eerste boom buiten bij de voordeur..

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  What a nice store. A little bit of everything. Now we brought a cupboard for our (student) son, last time we brought kitchen utensils and an LP. Always something

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Enschede. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  They offer competitive prices on the majority of their items. The store is quite big, providing a wide selection of products. While many items may not be particularly practical, occasionally, you can stumble upon hidden treasures at affordable rates

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Het Goed in Enschede is gevestigd in een mooi groot pand met overzichtelijke afdelingen. Persoonlijk kom ik hier om te snuffelen tussen de boeken en muziek. Sinds de verhuizing is de boekenafdeling kleiner en het aanbod is niet meer zo gevarieerd. Leuke cds en lps zijn regelmatig aanwezig maar op dit moment is de vaste medewerker (top kerel) niet aanwezig en dit is te merken.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Verkoopt gebakken lucht is dit produkt goed? Weet ik niet is die kapot weet ik niet kan ik hem terug brengen Nee dat kan niet waardeloze kringloop

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Kringloopwinkel Het Goed is ! De winkel is overzichtelijk en netjes, met een enorme selectie aan boeken . Het personeel is super vriendelijk . Maar… de prijzen zijn echt niet Kringloop waardig . Het voelt een beetje als afzetterij wanneer je ziet dat een doos boeken gratis wordt ingeleverd , maar dan een paar dagen later voor 4 tot 5 euro per stuk worden verkocht . Laten we hopen op eerlijkere prijzen!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Ze hadden nooit moeten verhuizen het oude pand was veeeeeel beter Zelfs de spullen en nu lijkt het niks meer!!!!!!!!! Vaak te dure prijzen Hun facebookpagina heb ik verlaten vond het net een poppenkast of het was in het Engels de gekke filmpjes niet meer kringloopwaardig

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Enschede. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Sinds ze verhuist zijn stukken duurder ook de kleding. Je kunt net zo goed naar de primaire gaan ben je goedkoper. Laatst iets gezien met prijs kaartje van de primaire en hun durven er nog meer voor te vragen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Veel te dure kleren, heel weinig mannenkleren. Sommig personeel is erg matig en stug. Kringloopwinkels horen goedkoop en leuk te zijn, het goed is duur en commercieel.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Vreselijke kringloop. Als je het een kringloop kan noemen. hoge prijzen voor producten in slechte of kapotte staat. Er wordt nieuwe kleding verkocht voor hoge prijzen tussen de stink schoenen en kapotte jurken. En het is er ook nog eens extreem vies. Stof overal in alle hoeken. bij hun restaurantje vliegen op de 2 week oude ingevroren 9 euro appeltaartjes. Extreme afrader. Als je van kringlopen houdt zou ik eerder naar de emmastraat of marktkraam gaan.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Enschede. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Zeer slecht als je grote meubel stukken wilt kopen slechte uitleg weten niet of ze hem naar boven heel brengen als het niet inde lift past zeer slecht advies

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter