Kringloopwinkel Woningontruiming Rotterdam

Ontdek tweedehands meubels, kleding, boeken en apparaten bij Woningontruiming Rotterdam – uw duurzame keuze voor winkelen en ontruimingen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag24 uur geopend
Dinsdag24 uur geopend
Woensdag24 uur geopend
Donderdag24 uur geopend
Vrijdag24 uur geopend
Zaterdag24 uur geopend
Zondag10:00-22:00

Aanbod

Socialmedia

Woningontruiming Rotterdam: Uw Beste Opties voor Verhuizingen in de Buurt

Woningontruiming Rotterdam, gevestigd aan de Corkstraat 46 in Rotterdam, biedt een uitgebreide selectie van tweedehandsartikelen. Of u nu op zoek bent naar meubels, kleding, boeken of huishoudelijke apparaten, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Maar wat kunt u nu eigenlijk allemaal naar de winkel brengen? En waar moet u op letten bij het bezoeken van deze kringloopwinkel? Laten we eens kijken hoe de winkel werkt en welke unieke programma’s, kortingen en andere diensten zij aanbieden.

Wat Kun U Brengen Naar De Kringloopwinkel?

Bij Woningontruiming Rotterdam kunt u een breed scala aan spullen brengen. Dit omvat onder andere:

  • Kleding: Breng uw ongewenste kleren in goede staat naar de winkel en help anderen met het vinden van mooie tweedehandskleding.

  • Meubels: Als u meubels heeft die u niet langer nodig heeft, kan de kringloopwinkel u helpen ze een nieuwe bestemming te geven. Van banken tot eettafels, er is altijd vraag naar tweedehands meubels.

  • Boeken: Als u uw boekenkast wilt opruimen, breng uw oude boeken dan naar de winkel. Andere mensen kunnen er nog plezier aan beleven.

  • Huishoudelijke apparaten: Heeft u nog werkende apparaten die u niet meer nodig heeft? Denk aan keukenapparatuur, elektronica en andere huishoudelijke spullen? De kringloopwinkel accepteert ze graag.

Waar Op Te Letten Bij Het Bezoeken Van De Kringloopwinkel

Bij het bezoeken van Woningontruiming Rotterdam is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Controleer bijvoorbeeld de staat van de artikelen die u wilt kopen. Hoewel de kringloopwinkel zijn best doet om alleen kwalitatieve spullen aan te bieden, is het altijd belangrijk om zelf een grondige inspectie uit te voeren. Controleer op beschadigingen, ontbrekende onderdelen en functionaliteit.

Daarnaast biedt Woningontruiming Rotterdam ook unieke programma’s en diensten aan. Ze hebben regelmatig kortingen en speciale acties waar u van kunt profiteren. Bovendien bieden zij ook de mogelijkheid om uw aankopen thuis te laten bezorgen tegen een kleine vergoeding. Dit is vooral handig als u grote of zware items heeft gekocht.

Hoe Werkt De Kringloopwinkel?

Wanneer u spullen naar Woningontruiming Rotterdam brengt, worden deze zorgvuldig gesorteerd en geëvalueerd. Als de spullen kunnen worden verkocht, krijgen ze een plekje in de winkel. De opbrengst van de verkochte artikelen gaat naar diverse goede doelen. Dus niet alleen doet u uzelf een plezier door spullen een tweede leven te geven, maar u draagt ook bij aan het steunen van maatschappelijke initiatieven.

Met zijn 24/7 openingstijden, is Woningontruiming Rotterdam een ​​handige optie voor iedereen die op zoek is naar leuke tweedehands artikelen in Rotterdam. Dus, breng uw ongewenste spullen naar de kringloopwinkel, haal zelf iets moois op en steun tegelijkertijd het goede doel.

Meer informatie over kringloopwinkels in Zuid-Holland, waaronder Rotterdam, kunt u vinden op de website https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland/. Dus waar wacht u nog op? Kom langs bij Woningontruiming Rotterdam en ontdek wat deze kringloopwinkel te bieden heeft!

1 gedachte over “Kringloopwinkel Woningontruiming Rotterdam”

  1. ★☆☆☆☆

    Na dit bedrijf gebeld te hebben voor enige informatie, stond meneer mij te woord alsof hij de trein moest halen. Gaf aan dat het eea. te duur was, terwijl ik dat als consument nog altijd zelf bepaal. Meneer kreeg opeens(?) een wisselgesprek (misschien wilde hij gewoon van het telefoontje af zijn. Wasting his time denk ik….. In ieder geval gaat dit bedrijf van mijn bellijstje af

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter