Kringloopwinkel Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn

Ontdek unieke tweedehands meubels en meer bij Lundia Bezorgservice Apeldoorn – jouw duurzame kringloopvondsten wachten op je!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Fijn om na een herschikking van Lundiakasten de overgebleven planken etc te kunnen inleveren en eventueel andere maat planken of staanders etc mee te kunnen nemen”

Annemiek Wevers

“Zeer goede service. Inruilen soms wat minder voordelig.”

Hans Rohlof

Meer reviews lezen…

Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn: Een Unieke Kringloopwinkel in Apeldoorn

Op zoek naar een bijzondere kringloopwinkel in Apeldoorn? Dan is Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn zeker een bezoekje waard. Deze winkel, gevestigd aan de Amethistweg 33 in Bleiswijk, biedt een unieke winkelervaring waarbij je kunt genieten van hoogwaardige tweedehands producten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is deze winkel een favoriet onder kringloopliefhebbers.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn kun je allerlei spullen brengen die in goede staat verkeren. Denk aan meubels, kleding, boeken en elektronica. Het is belangrijk dat de items schoon en bruikbaar zijn, zodat andere mensen er nog plezier van kunnen hebben. Door je spullen te doneren aan de kringloop, draag je ook bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn is het belangrijk om goed op te letten tijdens het winkelen. Hoewel de winkel haar best doet om alleen kwaliteitsproducten aan te bieden, is het altijd verstandig om de items zorgvuldig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Controleer bijvoorbeeld op beschadigingen, vlekken of ontbrekende onderdelen. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn werkt volgens een eenvoudig concept. De winkel zamelt gebruikte producten in en geeft deze een nieuw leven. Naast het verkopen van tweedehands producten, biedt de winkel ook een bezorgservice. Bestellingen voor klanten in Apeldoorn worden via het magazijn in Zoetermeer verwerkt. Zo kun je gemakkelijk je aankopen laten bezorgen, zonder dat je zelf naar Zoetermeer hoeft te reizen.

Unieke programma’s en kortingen

Wat deze kringloopwinkel extra bijzonder maakt, zijn de unieke programma’s en kortingen die ze aanbieden. Alle magazijnen bieden een volledig assortiment aan met oude tweedehandsprijzen, met kortingen tot wel 75% vergeleken met de prijslijst uit 2003-2008. Daarnaast heeft Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn een ruime selectie Lundia design stoelen, die al vanaf €25 per stuk verkrijgbaar zijn.

Bezoek Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn vandaag nog!

Wil je de unieke kringloopervaring van Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn zelf beleven? Breng dan een bezoek aan de winkel aan de Amethistweg 33 in Bleiswijk. Met ruime openingstijden op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag, kun je op je gemak rondkijken en de perfecte tweedehands vondst ontdekken. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op de website voor meer informatie en het adres van andere magazijnen. Ga vandaag nog op avontuur in de wereld van tweedehands winkelen en beleef de unieke sfeer van Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn!

7 gedachten over “Kringloopwinkel Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn”

 1. ★★★★☆

  Fijn om na een herschikking van Lundiakasten de overgebleven planken etc te kunnen inleveren en eventueel andere maat planken of staanders etc mee te kunnen nemen

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring met Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Tweedehands Lundia Bezorgservice Apeldoorn. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter