Goededoelen-Kringloopwinkel “De Paardestal”

Ontdek unieke vondsten en steun goede doelen bij De Paardestal, jouw kringloopwinkel in Berkel en Rodenrijs. Shop duurzaam!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-16:30
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“One of my favorite kringloopwinkel! You can find everything here, clothes, shoes, electronics (my husbands favorite section), art. household appliances, plates, glasses, decorative items (my favorite section ), furniture, puzzles, toys and many other interesting things. Today I was carried away by the Christmas shopping frenzy! The Kerst department is operated by a wonderful lady who packed everything beautifully for me, counted it and sent it to the central cash register where a very nice cashier took my payment. Due to COVID-19, traffic is limited, but everything has been perfectly planned so that everyone can feel comfortable and safe in the store. Card payment options and free parking complete this review to the highest level! I recommend this place”

Bijata

“Vandaag voor het eerst hier geweest. Misschien al tientallen keren langs gereden met de auto. Na een voetbalwedstrijd toch nog tijd over om eventjes te kijken. Maar wat een leuke kringloopwinkels, het is nog best groot vanbinnen, de vrijwilligers zijn behulpzaam en aardig. Ik kom zeker nog een keer langs. Bedankt en ga zo door met zn allen. Mvg Erik”

Erik Lindner

“Wat een toewijding, elke dinsdag en zaterdag een hele schare vrijwilligers die een enorme omzet aan tweedehands spullen. Het is er altijd druk. Het aanbod is goed gesorteerd en allemaal netjes en bruikbaar. Alles voor het goede doel! Maar gebruik vooral het A4tje in het gele mandje, anders raken de vrijwilligers helemaal in de war.”

Peter Werner

Meer reviews lezen…

Goededoelen-Kringloopwinkel “De Paardestal”

Ben je op zoek naar een geweldige kringloopwinkel in Berkel en Rodenrijs? Dan is de Goededoelen-Kringloopwinkel “De Paardestal” de plek waar je moet zijn! Bij De Paardestal vind je niet alleen een ruim assortiment aan tweedehands spullen, maar je steunt ook nog eens goede doelen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

De Paardestal verwelkomt graag jouw donaties van tweedehands spullen. Heb je nog boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschap dat je niet meer gebruikt? Breng het dan naar de kringloopwinkel! Door je donaties help je niet alleen het milieu door hergebruik, maar steun je ook diverse goede doelen. Een win-win situatie!

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij De Paardestal is het belangrijk om goed op kwaliteit en bruikbaarheid te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden gesorteerd door de vrijwilligers, is het altijd verstandig om te controleren of de producten in goede staat verkeren voordat je ze aanschaft. Zo kun je er zeker van zijn dat je waar voor je geld krijgt en dat je nog lang van je aankoop kunt genieten.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij De Paardestal werken enthousiaste vrijwilligers die met veel plezier helpen in de winkel. De opbrengst van de verkochte tweedehands spullen gaat volledig naar goede doelen. Dit betekent dat elke aankoop die je doet bij De Paardestal een verschil maakt!

De openingstijden van De Paardestal zijn als volgt: – Maandag: Gesloten – Dinsdag: 13:30-16:30 – Woensdag: Gesloten – Donderdag: Gesloten – Vrijdag: Gesloten – Zaterdag: 10:00-15:00 – Zondag: Gesloten

Naast reguliere verkoop via de winkel, biedt De Paardestal ook een online shop op Marktplaats. Hier kun je een selectie van het assortiment vanuit de winkel vinden. Neem eens een kijkje en ontdek wat er allemaal te koop is!

Extra diensten en faciliteiten

Bij De Paardestal kun je gratis parkeren, wat erg handig is als je met de auto komt. Daarnaast is de parkeerplaats rolstoeltoegankelijk, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om de winkel te bezoeken. De kringloopwinkel staat bekend als LGBTQ+ vriendelijk, waardoor iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt.

Mis geen enkel nieuwtje over De Paardestal en volg ze op Instagram om op de hoogte te blijven van duurzaam tweedehands winkelen en de laatste updates.

Wil je een bezoek brengen aan deze geweldige kringloopwinkel in Berkel en Rodenrijs? Ga dan naar Noordeindseweg 102a, 2651 CX Berkel en Rodenrijs en ontdek zelf het brede aanbod aan tweedehands spullen. De gemiddelde beoordeling van De Paardestal is 4.1/5 sterren, dus je zult zeker niet teleurgesteld zijn!

41 gedachten over “Goededoelen-Kringloopwinkel “De Paardestal””

 1. ★★★★★

  Verrassende kringloopwinkel met allerlei hoekjes die uitnodigen om te snuffelen. Er is van alles te koop, boeken, DVDs, huisraad etc. De prijzen zijn er prima. Toen ik er was waren er vriendelijke medewerkers. Jammer dat de openingstijden een beetje beperkt zijn.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Zeer onbeschofte reactie op een z.g.a.n. matras die ik de Paardestal had toegezegd. Omdat ik nog meer spullen had, wilde ik in een keer de foto s doorsturen. Zodat ze alles tegelijk op konden komen halen. Op het moment dat ik helaas moest zeggen dat de matras niet doorging, had ik nog geen foto s verstuurd. Via Marktplaats kreeg ik een zeer onbeschofte reactie. Dat ze erg teleurgesteld zijn, blij zijn gemaakt met een dooie mus, inmiddels een evt. koper hadden voor de matras, de ophalers de route hebben aangepast zodat ze het een dag later konden ophalen en ze weer een les hebben geleerd. Zonder in het bezit te zijn van mijn adres, zonder overleg met mij en zonder de afgesproken foto de matras ophalen ? Dat is op zijn zachtst gezegd erg vreemd. Na herhaaldelijk een fatsoenlijke uitleg hierover te hebben gevraagd via de chat op marktplaats, werden ze opeens opvallend stil. Het valt ook niet mee om je fouten toe te geven na een onbeschoft antwoord. Na herhaaldelijk aandringen van mijn kant, wilden ze de chat afsluiten zonder hun fouten toe te geven. Uiteindelijk hebben ze toegegeven dat ze fout zijn geweest. Een fatsoenlijke uitleg en een excuus kon er niet vanaf. De les die ik achteraf heb geleerd is, dat ik blij ben dat ik de matras niet aan de Paardestal heb gegeven. Ik heb direct een kennis ingelicht die bezig is met een grote opruiming. Om haar spullen naar de andere kringloop in Berkel te brengen. Daar kom ik al jaren naar tevredenheid. Al onze spullen gaan naar jullie grote concurrent in Berkel. Zelf ben ik nog nooit in de Paardenstal geweest. Ik wilde er binnenkort een kijkje nemen. Hier heb ik uiteraard geen interesse meer in.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Goededoelen- “De Paardestal”. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Kom net terug bij jullie vandaan. Met de schrik nog in mijn benen. Sta bijna af te rekenen. Komt er een man naast me staan te schreeuwen tegen de verkoopster achter de centrale kassa: hier wordt alleen geld teruggegeven na goedkeuring van de penningmeester, BEGREPEN? Moet er zo omgegaan worden met personeel. En als je zoals ik niets verwacht zomaar naast je hoort schreeuwen dan gaat mijn hard snel te keer. Misschien kunnen problemen op een andere en nettere manier gecommuniceerd worden. En denk dat ik voorlopig de paardestal maar even niet met een bezoekje vereer. Rataplan en Reoboth zijn mensvriendelijker.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met Goededoelen- “De Paardestal”. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Vandaag voor het eerst hier geweest. Misschien al tientallen keren langs gereden met de auto. Na een voetbalwedstrijd toch nog tijd over om eventjes te kijken. Maar wat een leuke kringloopwinkels, het is nog best groot vanbinnen, de vrijwilligers zijn behulpzaam en aardig. Ik kom zeker nog een keer langs. Bedankt en ga zo door met zn allen. Mvg Erik

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met Goededoelen- “De Paardestal”. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Goededoelen- “De Paardestal”. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Helaas niet zo leuk meer als het was. Alles wordt erg duur geprijsd en nu al voor de 2e keer door het prijsje een gat in de blouse. Misschien beter om niet te prijzen en vaste prijzen te hanteren dat scheelt werk en houdt de kleding heel.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met Goededoelen- “De Paardestal”. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Goededoelen- “De Paardestal”. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Wat een toewijding, elke dinsdag en zaterdag een hele schare vrijwilligers die een enorme omzet aan tweedehands spullen. Het is er altijd druk. Het aanbod is goed gesorteerd en allemaal netjes en bruikbaar. Alles voor het goede doel! Maar gebruik vooral het A4tje in het gele mandje, anders raken de vrijwilligers helemaal in de war.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Goededoelen- “De Paardestal”. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een top bezoek aan Goededoelen- “De Paardestal”. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een top ervaring bij Goededoelen- “De Paardestal”. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Goededoelen- “De Paardestal”. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Top plek voor je GOEIE gebruikte spulletjes te brengen voor een 2de leven. Kijk ook eens binnen voor leuke hebbedingetjes.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter