Kringloopwinkel Actie Comité Rehoboth

Ontdek duurzame schatten bij ACR Kringloop in Berkel en Rodenrijs – boeken, kleding, meubels en meer tegen voordelige prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag19:00-21:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Aardige mensen, goed opgezet”

Michel P

Meer reviews lezen…

Actie Comité Rehoboth: Een Duurzame Kringloopwinkel in Berkel en Rodenrijs

ACR Kringloopwinkel, ook bekend als het Actie Comité Rehoboth, is een geweldige kringloopwinkel in Berkel en Rodenrijs waar je een breed scala aan tweedehands items kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels, speelgoed of gereedschap, je zult zeker iets vinden dat bij je past.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

De ACR Kringloopwinkel staat open voor donaties van allerlei soorten goederen. Als je spullen hebt die nog in goede staat verkeren, zoals boeken, meubels, kleding of huishoudelijke apparaten, kun je deze bij de winkel afleveren. Zo geef je je spullen een tweede leven en help je anderen om duurzaam te winkelen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in ACR Kringloopwinkel is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Hoewel elk item zorgvuldig is gecontroleerd voordat het in de winkel wordt geplaatst, is het altijd goed om extra aandacht te besteden aan de kwaliteit en functionaliteit van de spullen. Bekijk de kleding zorgvuldig op vlekken en scheuren, controleer de elektronica op werking en let op de algehele staat van de meubels voordat je een aankoop doet.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

ACR Kringloopwinkel volgt het principe van circulaire economie. Nadat je je spullen hebt gedoneerd, worden ze zorgvuldig gesorteerd en gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. De opbrengst van de verkochte items wordt gebruikt om lokale gemeenschapsprojecten te ondersteunen en het Actie Comité Rehoboth te financieren. Het is geweldig om te weten dat je je steentje bijdraagt aan een duurzamere samenleving door te winkelen bij ACR Kringloopwinkel.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

ACR Kringloopwinkel heeft verschillende unieke programma’s en diensten die het winkelen nog leuker maken. Ze organiseren bijvoorbeeld jaarlijks een rommelmarkt op de derde vrijdag en zaterdag van september, waarbij items worden verkocht via een veiling. Dit is een geweldige kans om unieke schatten te scoren tegen een betaalbare prijs. Daarnaast bieden ze ook inname van goederen en een handige ophaalservice aan, waardoor doneren makkelijker wordt dan ooit.

Mis geen enkele update over ACR Kringloopwinkel en volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam winkelen. Wil je meer weten over kringloopwinkels in Berkel en Rodenrijs en omgeving, bekijk dan onze pagina. Kom langs bij ACR Kringloopwinkel en ontdek de schatten die op je wachten!

Gemiddelde beoordeling ACR Kringloopwinkel: 3.7/5 sterren

9 gedachten over “Kringloopwinkel Actie Comité Rehoboth”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Actie Comité Rehoboth. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Actie Comité Rehoboth. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Actie Comité Rehoboth. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Afschuwelijk personeel. Maken hun eigen prijzen en katten mensen af. Jammer zeker als het van de kerk is…. zou toch best wat vredelievender mogen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Actie Comité Rehoboth. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Actie Comité Rehoboth. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter