Kringloopwinkel Woonwarenhuis De Springplank

Ontdek duurzame koopjes bij De Springplank Zoetermeer – meubels, kleding, boeken, en meer. Steun inclusief werken en recycling!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een half jaar geleden heb ik deze kringloop drie sterren gegeven en ook nog wat kleine puntjes voor verbetering aangedragen. Een half jaar later krijgt De Springplank er een ster van mij bij. De spullen die te koop worden aangeboden zijn van betere kwaliteit geworden. De kleding is niet meer zo oubollig, de schoenen zijn goed van kwaliteit, de dvd afdeling is afwisselender geworden qua aanbod. Het cd aanbod blijft helaas nog steeds steken in Nederlandstalig, jaar cd’s en massa geproduceerde cd’s. Daar kunnen ze bij De Springplank ook weinig aan doen want ze zijn uiteraard afhankelijk van hetgeen wat zij aangeboden krijgen. De boekenafdeling zit duidelijk in de lift. Het is duidelijk meer voor ieder wat wils geworden. Klein aandachtspuntje: misschien de onderwerpen van de boeken bij elkaar zetten. Ik kom nog weleens een boek tegen dat b.v. een studieboek is maar staat tussen de romans. Ook de prijzen van prullaria zijn aardig omlaag gegaan en is zo dus voor iedereen betaalbaar geworden. Over het personeel was ik vorige keer ook zeer te spreken en dit ben ik nog steeds. Ga zo door mensen, tot snel!”

Jayne Jaynee

“Ik kom graag en vaak in deze kringloop winkel, vandaag niet zo goed bevallen, ik stond bij de kassa af te rekenen en er zat een kaartje met alarm in een tas er stond 0,50 op, ik dacht dat is een leuke prijs die wil ik wel, toen met een grote landkaart daar zat een prijsje op van € 5,00 vond ik ook leuk nou dan kom je bij de kassa en dan gaat ze na vragen of de prijs van de tas wel klopt, er zat een alarm met prijskaartje aan , vervolgens zegt hij die land kaart is geen € 5,00 maar 25 euro, Ik heb een tijdje geleden ook iets gekocht een ardeco klokje waar € 45,00 op stond en waar ze € 4,50 voor hadden aan geslagen ik ben terug gegaan om te zeggen dat er te weinig was aangeslagen, ik heb de rest bij betaald, en nu werd ik heeeeel raar aan gekeken door de eigenaar omdat de prijzen niet klopte, niet mijn fout hoor, ik loop niet alleen in die winkel, Ik vind de eigenaar erg arrogant”

Wilma Verdonk

“Leuke kringloop winkel met ingang van traptrede maar ook een ijzeren helling voor bv zware dingen op een kar naar binnen gebracht worden .Heb nog geen mensen met scootmobiel gezien , vermoed dat dat net iets te lastig is . Verder is het iedere keer verrassing wat ik tegen kom.Personeel altijd vriendelijk naar mij toe .Stellingen zijn in gedeeld naar thema, bv glas of riet of keukenspullen .Leesboeken zijn er ook genoeg ,ik kijk zelf meer voor de andere boeken.Dvd & CD & Lp’s echt super fijn die staan op alfabetische volgorde of naar thema .Meubeltjes, witgoed, electronica, schilderijen , kleding en schoenen .Buiten staat vaak een stelling met bloempotten .😀”

sandra steinvoort -van der sar

Meer reviews lezen…

Woonwarenhuis De Springplank: Duurzame Kringloopwinkel in Zoetermeer

Woonwarenhuis De Springplank is een kringloopwinkel in Zoetermeer waar je terecht kunt voor een breed assortiment aan meubels, kleding, boeken, elektronica en nog veel meer. Gelegen aan de Edelgasstraat 248, 2718 TC Zoetermeer, is dit sociale bedrijf niet alleen een plek om geweldige tweedehands items te vinden, maar ook een plek waar mensen met een meervoudige beperking de kans krijgen om werkervaring op te doen en verantwoordelijkheid te nemen.

Wat kun je brengen naar De Springplank?

Bij De Springplank kun je allerlei goederen brengen die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan meubels, kleding, boeken, elektronica en meer. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar ondersteun je ook het werk en de ontwikkeling van mensen met een beperking. Wil je grotere goederen doneren die je niet zelf kunt vervoeren? Geen probleem! De Springplank biedt een gratis ophaalservice aan. Neem tijdens openingstijden contact op om een afspraak te maken voor het ophalen van deze goederen.

Waar moet je op letten in De Springplank?

Als je op zoek bent naar schatten in De Springplank, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste raden we aan om het personeel om hulp te vragen. Ze zijn vriendelijk en staan altijd klaar om je te assisteren bij het vinden van het juiste item. Daarnaast is het vermeldenswaardig dat De Springplank een ruime collectie boeken heeft, die erg populair is onder de bezoekers. Dus als je een boekenliefhebber bent, neem dan zeker een kijkje in hun assortiment. Bovendien biedt De Springplank ook een selectie van lp’s en dvd’s aan voor de liefhebbers.

Hoe werkt De Springplank?

De Springplank is gevestigd in Zoetermeer en heeft ruime openingstijden. Ze zijn open van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het is handig om te weten dat De Springplank rolstoelvriendelijke ingangen en parkeergelegenheid heeft, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor mensen met een beperking. Bovendien staat het personeel van De Springplank altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, wordt De Springplank vaak geprezen om het vriendelijke personeel, de betaalbare prijzen, het ruime aanbod aan boeken en kleding, evenals de mogelijkheid om elektronica te vinden. Bovendien heeft De Springplank een gratis ophaalservice en bieden ze een winkelbezoek aan voor degenen die niet zelf kunnen vervoeren. Dit maakt het een geweldige plek om duurzame keuzes te maken en tegelijkertijd sociaal verantwoordelijk te handelen.

Wil je meer weten over Woonwarenhuis De Springplank? Bezoek hun Facebook-pagina voor de laatste updates en aanbiedingen. Voor meer informatie over kringloopwinkels in de regio Zuid-Holland en Zoetermeer, kun je terecht op de volgende links: Kringloop Zuid-Holland en Kringloop Zoetermeer, Zuid-Holland.

198 gedachten over “Kringloopwinkel Woonwarenhuis De Springplank”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Woonwarenhuis De Springplank. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Weinig leuke spullen hier en als er iets staat wat bijv leuk in het interieur zou staan worden er vrij belachelijke prijzen gerekend. Vazen uit de 70er of 80er jaren bijvoorbeeld voor het twee of dubbele in vergelijking met bijv Marktplaats. Voor mij de laatste keer vandaag.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Woonwarenhuis De Springplank. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Eerste ervaring was juist leuk dus met mijn moeder nog een keer gegaan 17 april 2023. Er stond een leuk bankstel en de medewerker ging vragen wat deze koste aan de manager en kwam terug met de prijs 250 euro en 30 euro bezorgkosten en ja dit was voor all-in. Waarop ik zeg deal en mijn man bel dat we een ander bankstel hebben. De medewerker verzoekt mij mee te lopen om de bank te betalen. Bij de kassa krijgen we te horen sorry een miscommunicatie het is 250 euro per bank. Ik voelde me opgelicht want ik had al deal gezegd en ineens was het 250 euro duurder. Voor mij hoef ik hier niet meer heen krijg hierbij het gevoel dat ik opgelicht wordt.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Woonwarenhuis De Springplank. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel, zeker na de uitbreiding. Mooie arbeidsplaats voor medeburgers met enige beperking. Vooral zo doorgaan.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ik kom graag en vaak in deze kringloop winkel, vandaag niet zo goed bevallen, ik stond bij de kassa af te rekenen en er zat een kaartje met alarm in een tas er stond 0,50 op, ik dacht dat is een leuke prijs die wil ik wel, toen met een grote landkaart daar zat een prijsje op van 5,00 vond ik ook leuk nou dan kom je bij de kassa en dan gaat ze na vragen of de prijs van de tas wel klopt, er zat een alarm met prijskaartje aan , vervolgens zegt hij die land kaart is geen 5,00 maar 25 euro, Ik heb een tijdje geleden ook iets gekocht een ardeco klokje waar 45,00 op stond en waar ze 4,50 voor hadden aan geslagen ik ben terug gegaan om te zeggen dat er te weinig was aangeslagen, ik heb de rest bij betaald, en nu werd ik heeeeel raar aan gekeken door de eigenaar omdat de prijzen niet klopte, niet mijn fout hoor, ik loop niet alleen in die winkel, Ik vind de eigenaar erg arrogant

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Woonwarenhuis De Springplank. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Woonwarenhuis De Springplank. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Vriendelijk personeel. Assortiment is vuilnisbelt materiaal. Kopjes half kapot. Kleding van Primark kaartjes uitgeknipt en dan voor zelfde prijzen in het schap. Lege drankflessen van bijv bitterkruid staan te koop. Prijzen liggen vrij hoog. Geen aanrader hier.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Woonwarenhuis De Springplank. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Super netjes. Veel parkeerplaats.Mooi pand. Echt hele leuke kleine prijsjes. Veel goedkoper dan Waddinxveen , Woord en Daad. Aardige mensen .Pinnen kan ook !!!.Vandaag leuk schilderij gekocht

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter