Wawollie Kringloop Haaksbergen

Ontdek tweedehands schatten bij Wawollie Kringloop in Haaksbergen: meubels, kleding, speelgoed en meer voor duurzaam winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een zeer nette en grote kringloop met ontzettend eerlijke prijzen. Ik heb vele kringloopwinkels bezocht en Wawollie staat bij mij toch echt op nummer ÊÊn. Vriendelijke, behulpzame mensen, ruime parkeergelegenheid en lage prijzen. Ondersteunen veel goede doelen die opkomen voor dierenleed. Ga zo door!”

Monique Rodenburg

“Leuke kringloopwinkel met leuke prijzen. Wel jammer dat ze sommige kleding apart zijn gaan prijzen. Hopelijk gaan ze daarin niet de andere kringloopwinkels achterna. En jammer dat ze wel op kleur sorteren, maar niet op maat.”

Joke Kolk

“Hele fijne, nette en georganiseerde kringloop. Geen rare prijzen, vriendelijk personeel, genoeg parkeergelegenheid, kom er regelmatig en meestal scoor ik wel wat leuks waarvan ik niet wist dat ik het nodig had! đŸ¤Ŗ â€Ļ”

Greg van den Bosch

Meer reviews lezen…

Wawollie Kringloop Haaksbergen: Een Duurzame Schat in Overijssel

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Haaksbergen waar je van alles kunt vinden tegen scherpe prijzen? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Wawollie Kringloop Haaksbergen. Deze winkel is gelegen op het industrieterrein aan de Albert Cuyplaan 4. Met ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag, kun je hier op je gemak rondsnuffelen tussen de diverse tweedehands artikelen.

Wat kun je brengen naar Wawollie Haaksbergen?

Als je nog spullen hebt die je niet meer gebruikt, kun je deze bij Wawollie Haaksbergen brengen. Ze nemen graag tweedehands meubels, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en huishoudelijke artikelen aan. Het is een gemakkelijke manier om van je overbodige spullen af te komen en tegelijkertijd bij te dragen aan de duurzaamheid door hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten in de winkel?

Bij Wawollie Haaksbergen vind je een breed assortiment aan tweedehands artikelen. Van antiek tot boeken, fietsen, kleding en nog veel meer. Het is altijd een verrassing wat je er kunt vinden, dus let goed op de schappen, rekken en kasten waar alles netjes en overzichtelijk staat uitgestald. Houd ook de prijzen in de gaten, want bij Wawollie Haaksbergen zijn deze vaak lager dan gemiddeld bij andere kringloopwinkels.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Wawollie Haaksbergen wordt de inname van goederen en de ophaalservice aangeboden. Dit betekent dat je niet alleen spullen kunt brengen, maar ze ook kunt laten ophalen als je bijvoorbeeld grote meubels hebt die je niet zelf kunt vervoeren. Verder biedt de winkel een bezorgservice en zijn er rolstoelvriendelijke faciliteiten, zoals een ingang en parkeerplaats.

Unieke programma’s en services

Wawollie Haaksbergen heeft ook unieke programma’s en services. Zo steunt de winkel goede doelen en zijn er regelmatig kortingsacties en speciale evenementen. Bovendien accepteert Wawollie Haaksbergen verschillende betaalmethoden, zoals betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes en acties van Wawollie Haaksbergen? Volg de winkel dan op Instagram en Facebook. Daar kun je ook zien wat anderen van de winkel vinden, want Wawollie Haaksbergen heeft een gemiddelde waardering van 3.9/5 sterren.

Kom langs bij Wawollie Kringloop Haaksbergen en ontdek de schatten die je hier kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een uniek tweedehands item of gewoon wilt bijdragen aan een duurzamere wereld, deze winkel biedt het allemaal. Dus sla je slag en geniet van de vele mogelijkheden die Wawollie Haaksbergen te bieden heeft!

Let op: Vanwege de actualiteit en de COVID-19 pandemie kunnen openingstijden en diensten veranderen. Controleer daarom altijd de website of bel voor de meest recente informatie.

145 gedachten over “Wawollie Kringloop Haaksbergen”

 1. ★★★★☆

  Ben altijd erg tevreden geweest,en we hebben de zaak ook altijd onze spullen gegund,maar 3 Jan weer veel leuk zaken gebracht en we werden zo stug ronduit vervelend behandeld dat we besloten hebben hier geen spullen meer heen te brengen. We snappen dat er ook veel rotzooi gebracht gebracht wordt maar dan nog mag het wel iets vriendelijker. We hadden veel erg goede zelfs wat nieuwe artikelen maar de mevrouw die ons hielp deed alsof we gewoon lastig waren. Wij komen hier niet meer en leveren onze spullen in bij ons in enschede

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Nou ik zag staan dat dit de mooiste kringloop is, nou sorry dit vinden wij echt niet, zeker nog nooit in Enschede, Borne en Hengelo geweest, vond het maar een zooitje, kleding hangt allemaal door elkaar heen niet op maat, dit zou heel wat prettiger zijn. Toiletten mogen ook wel een schoonmaakbeurt, en graag het toiletpapier aangevuld, vraag je bij de kassa om een rol, wordt je afgesnauwd, ik ben bezig!! Nee wij komen hier niet terug

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een zeer nette en grote kringloop met ontzettend eerlijke prijzen. Ik heb vele kringloopwinkels bezocht en Wawollie staat bij mij toch echt op nummer een. Vriendelijke, behulpzame mensen, ruime parkeergelegenheid en lage prijzen. Ondersteunen veel goede doelen die opkomen voor dierenleed. Ga zo door!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Gisteren middag stond er een mooie melkkan achter, ik zag hem staan en vroeg of ik hem mocht kopen, ze zei…je mag hem nog niet kopen als het niet in de winkel staat, moest ik maar elke dag komen kijken. Ze zei ook, mischien koop ik hem zelf wel. Dus vandaag kom ik kijken, en vroeg ernaar. Zei een vriendelijke medewerkers dat er een naam op stond van een van de medewerkers en gereserveerd was. Dus die vrouw wat gisteren achter de balie stond heeft het voor zichzelf gereserveerd, maar waarom zegt ze dan tegen mij dat ik maar elke dag moet komen kijken of de melkbus in de winkel staat!! En ik kon het niet reserveren!! Beetje vreemd beleid daar!!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Er was een dame in de rij die een kopje met een inspirerende tekst had wegegezet. Ik dacht ik koop hem toch voor haar, en geef het als cadeautje, omdat de tekst zo mooi was. Het was druk en er werden 2 rijen gemaakt een rij om te pinnen en 1 rij om contant af te rekenen. Ik ging naar de rij om contant af te rekenen. Daar werd alles opgeteld en het totaalbedrag een papiertje geschreven. De mok kostte 50cent, dus ik zei tegen de medewerker (die ondertussen de hele tijd met een kind aan het praten was) dat de mok voor iemand in de rij was, en of ze wilde opletten dat ze hem dan niet nog eens hoefde te betalen. Ja is goed. Helaas wilde de dame hem niet, omdat er een chipje af was. Dus ik terug naar verkoper en zei: Ze wil hem niet vanwege dit chipje, mag ik hem terug doen? Dat kon dus niet. Ondanks dat ze niks via de computer had geregistreerd, en alleen totalen (er stonden inmiddels 3 bedragen op haar papiertje inclusief die van mij) kon het niet, want dat mocht echt niet van de baas, omdat ze dan van iedereen retouren moest terug nemen. Ik zei: Maar het is alleen een kwestie van een bedrag aanpassen op jouw papiertje… (klein blocknote velletje was het) Nee kan echt niet. Nou als je binnen 30 seconden zo bahandeld kan worden om een (mislukte) liefdadigheidsactie dan kom ik liever niet meer. Zelf bracht ik ook elk kwartaal mijn goede spullen naar Wawollie toe en om de week kwam ik er langs om te snuffelen, dat doen we niet meer. Dan breng ik mijn spullen liever naar naar een ander dorp waar ze wel vriendelijk en meedenkend zijn. Oh ja. Klanten mogen hun honden hier los laten lopen. Let op je jonge kinderen!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Hele fijne, nette en georganiseerde kringloop. Geen rare prijzen, vriendelijk personeel, genoeg parkeergelegenheid, kom er regelmatig en meestal scoor ik wel wat leuks waarvan ik niet wist dat ik het nodig had!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Mooie kringloop, goed gesorteerd, geen rommel. Je kunt zien dat er aandacht besteed wordt aan het uitstallen en de spullen die ze innemen. Heel schappelijke prijzen. Gezellige sfeer. Ik zou hier graag terugkomen!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Wawollie Haaksbergen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Moet heel eerlijk zeggen . Dat ze echt duurde zijn geworden! Terwijl ze alles gratis krijgen. En hebben subsidie van de gemeente! En draait op vrijwilligers. Echt jammer dit!!!!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Wawollie Haaksbergen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Wawollie Haaksbergen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Wawollie Haaksbergen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Wawollie Haaksbergen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter