Kringloopwinkel Opnieuw Vintage, Vinyl & Design

Ontdek duurzame tweedehands kleding en unieke vinyl klassiekers bij OPNIEUW Vintage in Delden. Verkoop je items en verdien terug.

Adres & contact

 • kringloop Opnieuw Vintage, Vinyl & Design
  Kortestraat 2A, 7491 AX Delden
 • Telefoonnummer: 06 28725690
 • Website: opnieuw.in

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ontzettende leuke winkel ,mooie kleding en fijne bediening.!!!”

Yvonne Nijhuis

“Super leuk winkeltje!!”

jacco

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij OPNIEUW Vintage, Vinyl & Design in Delden

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij OPNIEUW Vintage, Vinyl & Design in Delden kun je tweedehands kleding van goede kwaliteit en vinyl met popmuziek uit de jaren ’50 en later vinden. Als je kleding wilt inleveren, kun je een afspraak maken via de telefoon. Als je je kleding inbrengt, ontvang je 40% van de verkoopprijs. Dit is een geweldige manier om je kleding een nieuw leven te geven en tegelijkertijd iets terug te verdienen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

In de kringloopwinkel OPNIEUW Vintage, Vinyl & Design in Delden kun je een breed scala aan items vinden, zoals kleding en muziek. Het kopen van tweedehands items is niet alleen duurzaam, maar ook een geweldige manier om unieke stukken te vinden die je nergens anders zult tegenkomen. Wees altijd op zoek naar verborgen schatten en let op de kwaliteit en conditie van de items die je wilt kopen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

OPNIEUW Vintage, Vinyl & Design biedt verschillende diensten en faciliteiten om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ze hebben bijvoorbeeld een koffiehoek waar je kunt genieten van een kopje koffie terwijl je rondkijkt. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid van buiten afhalen, bezorging, ophalen in de winkel en levering op dezelfde dag. Het is belangrijk om te weten dat je een afspraak moet maken voordat je de winkel bezoekt. Ze accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Je kunt OPNIEUW Vintage, Vinyl & Design volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

OPNIEUW Vintage, Vinyl & Design is gevestigd aan de Kortestraat 2A, 7491 AX Delden. De openingstijden zijn als volgt: woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Let op dat de winkel op maandag en dinsdag gesloten is. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren kun je er zeker van zijn dat je een geweldige winkelervaring zult hebben bij OPNIEUW Vintage, Vinyl & Design.

5 gedachten over “Kringloopwinkel Opnieuw Vintage, Vinyl & Design”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Opnieuw Vintage, Vinyl & Design. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met Opnieuw Vintage, Vinyl & Design. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met Opnieuw Vintage, Vinyl & Design. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter