Kringloopwinkel Trai-Plaats in Enschede

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Trai-Plaats in Enschede – kleding, meubels, boeken en meer met top servicebeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-13:00
Dinsdag09:00-13:00
Woensdag09:00-13:00
Donderdag09:00-13:00
Vrijdag09:00-13:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke plek met mooie spullen 👌🏼 …”

Rick Kamphuis

Meer reviews lezen…

Stichting Trai-Plaats: Dé Kringloopwinkel in Enschede

Op zoek naar een kringloopwinkel in Enschede? Dan is Trai-Plaats de plek voor jou! Gevestigd aan de Lonnekerbrugstraat 101, 7547 AK in Enschede, is deze kringloopwinkel een ware schatkamer voor tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, staat Trai-Plaats bekend om zijn kwalitatieve producten en uitstekende service.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Ben je van plan om je spullen op te ruimen? Bij Trai-Plaats ben je aan het juiste adres! Deze kringloopwinkel accepteert diverse items, waaronder kleding, meubels, boeken, elektronica en huishoudelijke apparaten. Breng je tweedehands goederen naar de winkel en geef ze een tweede leven. Het team van Trai-Plaats zorgt ervoor dat jouw spullen op een verantwoorde manier worden gerecycled, waardoor je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Trai-Plaats zorgt voor een veilige winkelomgeving waarin je kunt ronddwalen op zoek naar verborgen schatten. Let bij het selecteren van producten op de kwaliteit en controleer of alles naar behoren functioneert. In deze kringloopwinkel in Enschede vind je een breed scala aan tweedehands producten, waaronder kleding en meubels. Loop rustig door de winkel en neem de tijd om de perfecte items te vinden.

Hoe werkt Trai-Plaats?

Trai-Plaats hanteert een eenvoudig maar efficiënt concept. Je kunt tijdens de openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-13:00 uur de winkel bezoeken. Hier kun je op zoek gaan naar de mooiste kledingstukken, meubels en andere tweedehands producten. Het betalen gaat gemakkelijk, want Trai-Plaats accepteert betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Kortom, je kunt op verschillende manieren jouw aankopen afrekenen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Trai-Plaats biedt meer dan alleen een geweldige selectie tweedehands producten. Deze kringloopwinkel heeft ook unieke programma’s die de lokale gemeenschap ondersteunen. Daarnaast worden er regelmatig kortingsacties gehouden, zodat je nog voordeliger kunt shoppen bij Trai-Plaats.

Wil je meer weten over deze kringloopwinkel in Enschede? Bezoek dan de website Trai-Plaats voor meer informatie. Ontdek de vele schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft en geniet van duurzaam winkelen in Enschede.

Let op: openingstijden kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om de website te raadplegen of even telefonisch contact op te nemen voordat je een bezoek brengt aan de kringloopwinkel.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Trai-Plaats in Enschede”

Laat hieronder een review achter