Kringloopwinkel Vonnie’s Winkelke in Echt

Ontdek duurzame schatten bij Vonnie’s Winkelke – kringloopwinkel in Echt voor kleding, meubels en unieke tweedehands items. Winkel bewust!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Very nice cozy shop, was in there for almost 1.5 hours, just a pity that there was no toilet available, otherwise I would have liked to look further, very friendly and reasonable prices for the clothes, thank you very much”

Sabine Trager

“Een fijne winkel zo netjes en ordelijk ingedeeld .mooie nette kleding voor elk wat wils.ik vond het fijn kleding te vinden om mijn garderobe aan te vullen op party kleding.een compliment aan Vivi s Winkelke.”

Corrie Janse

“Very nice second hand shop! Nice prices. Fine clothing. Super attentive and sympathetic owner. Definitely come back more often!”

Birgit Willems

Meer reviews lezen…

Vonnie’s Winkelke: Een Duurzaam Winkelparadijs in Echt

Wat kan je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Vonnie’s Winkelke, dé kringloopwinkel in Echt, kan je terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels of andere unieke items, je vindt het hier allemaal. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door hergebruik wordt de afvalberg verkleind en helpen we samen bij het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Waar moet je op letten tijdens het bezoek?

Bij Vonnie’s Winkelke is het belangrijk om goed op te letten. Omdat de winkel een gevarieerd aanbod heeft van tweedehands spullen, kan het soms even zoeken zijn naar dat ene verborgen pareltje. Wees geduldig en kijk goed rond, want wie weet wat voor schatten je tegenkomt. Neem vooral ook de tijd om door de kledingrekken te gaan, want hier vind je vaak unieke en betaalbare kledingstukken. Vergeet niet te letten op eventuele kortingen en speciale acties die regelmatig worden aangeboden in de winkel.

Hoe werkt Vonnie’s Winkelke?

Vonnie’s Winkelke hanteert een eenvoudig en klantvriendelijk systeem. Je kunt zelf items naar de winkel brengen om te doneren, zodat deze een nieuwe eigenaar kunnen vinden.Ophalen in de winkel is ook mogelijk. Hierdoor kun je spullen die je niet meer nodig hebt een tweede leven geven. De winkel is rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen gemakkelijk kan winkelen. Daarnaast accepteert Vonnie’s Winkelke betaalpassen, wat het winkelen nog makkelijker maakt.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Vonnie’s Winkelke biedt niet alleen een breed assortiment aan tweedehands kleding en meubels, maar heeft ook andere interessante programma’s en services. Zo kun je regelmatig profiteren van speciale kortingen en acties, waardoor je nog voordeliger kunt winkelen. Houd de Facebookpagina van Vonnie’s Winkelke in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van de website Kringloop Limburg voor een overzicht van alle andere kringloopwinkels in de provincie Limburg.

Bij Vonnie’s Winkelke in Echt ben je verzekerd van een duurzaam winkelparadijs. Kom langs en ontdek zelf de unieke items die op je wachten! Samen maken we de wereld een stukje groener en ondersteunen we lokale initiatieven.

53 gedachten over “Kringloopwinkel Vonnie’s Winkelke in Echt”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Vonnie’s Winkelke. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Vonnie’s Winkelke. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Vonnie’s Winkelke. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fijne winkel zo netjes en ordelijk ingedeeld .mooie nette kleding voor elk wat wils.ik vond het fijn kleding te vinden om mijn garderobe aan te vullen op party kleding.een compliment aan Vivi s Winkelke.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Vonnie’s Winkelke. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Vonnie’s Winkelke. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Vonnie’s Winkelke. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Vonnie’s Winkelke. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Super nice second hand store! Nice prices. Nice clothes. Super attentive and sympathetic owner. Definitely come back more often!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Very nice cozy shop, was in there for almost 1.5 hours, just a pity that there was no toilet available, otherwise I would have liked to look further, very friendly and reasonable prices for the clothes, thank you very much

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Vonnie’s Winkelke. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top bezoek aan Vonnie’s Winkelke. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Vonnie’s Winkelke. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter