Kringloopwinkel Kringwinkel Infini in Echt

Ontdek duurzaam en betaalbaar shoppen bij Kringwinkel Infini in Echt, Limburg – kwaliteitsproducten met een positieve impact.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Het winkelbezoek stond al langere tijd op de planning maar het kwam er maar niet van maar het is gelukt. Om maar meteen de eindconclusie te geven: mooie winkel met echt wel schappelijke prijzen in het 1e en 2e gedeelte. Eerlijk gezegd niet naar de meubelprijzen gekeken in het 3e gedeelte. Het meest interessante spul ligt helemaal achter in de zaak. Daar liggen meerdere echte vintage design lampen en meubels. Die zijn denk ik behoorlijk aan de hoge kant. Maar een liefhebber heeft het bedrag er misschien toch wel voor over. Ik heb overigens niet gevraagd of er iets aan de prijs te doen is, maar dat terzijde. We hebben meerdere mooie spullen zien liggen en sommige hebben we zelfs (vanwege de juiste prijs) meegenomen. De winkelervaring was positief. Het personeel was ok. Zeker niet zo vervelend zoals anderen in de reviews beschreven. Hou zeker rekening met het soort zaak en de erbij horende vrijwilligers. Men doet wat men kan is mijn indruk. En dat er geen full time webmaster de website beheert kan ik ook wel snappen. Dat is ook niet voor iedere winkel weggelegd en mogelijk. Kortom: accepteer hoe het is en loop eens binnen en laat je eens verrassen. Kom je van ver en onzeker over de openingstijden? Bel gewoon even. Kleine moeite.”

Ruud Limbeck

“Ik trek er regelmatig op uit om een dagje gezellig enkele kringloopwinkels te bezoeken. Wat een aangename verrassing toen ik gisteren Infini in Echt bezocht. Een overzichtelijke en prachtige winkel waar ik nog enkele mooie schatten op de kop heb kunnen tikken. De zaak is ruim en qua opstelling een lust voor het oog. Van huishoudelijke artikelen, tot speelgoed, meubels, apparatuur, een groot assortiment aan boeken, cds/dvds en ook nog eens leuke en mooie kleding. Deze kringloop nodigt uit om ruim de tijd te nemen en eens lekker rond te snuffelen. De eigenaren zijn heel vriendelijk en zeer gastvrij. Ik heb ze persoonlijk gesproken en ze gecomplimenteerd met hun mooie zaak. Ook goed dat zij mensen binnen hun kringloopwinkel, die door omstandigheden moeite hebben om een reguliere baan te vinden op de arbeidsmarkt, een kans geven binnen hun zaak aan de slag te kunnen gaan. De belofte dat ik een recensie zou schrijven is bij deze waargemaakt. Ik heb er weer een uitstekend adresje bij op mijn lijstje van mooie kringloopwinkels en kan Infini aan iedere kringloop liefhebber aanbevelen! Ik herken dan ook niets van enkele negatieve reacties die er over deze kringloopwinkel worden geplaatst. Vijf sterren zijn ze meer dan waard!”

Ankie Pijpers

“Just a chic second hand in which you can find absolutely everything for home and garden – furniture, dishes, clothes, appliances, creative goods, books for children and adults, table games, lamps, sports goods, antiques and much more. Also there is a premium department. For a year now I have come here every week and always pleased!!”

Meer reviews lezen…

Kringwinkel Infini: Duurzaam Shoppen in Echt, Limburg

Kringwinkel Infini is een bekende kringloopwinkel in Echt, Limburg. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, heeft deze winkel bewezen een favoriet te zijn bij de lokale gemeenschap en daarbuiten. De winkel is gevestigd aan de Peijerstraat 104 en heeft ruime openingstijden om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Ben je klaar voor een unieke winkelervaring waarbij je duurzaam kunt shoppen? Lees dan snel verder!

Wat kun je meenemen naar Kringwinkel Infini?

Kringwinkel Infini heeft een breed assortiment aan tweedehands spullen. Van boeken en speelgoed tot kleding en meubels, je kunt hier werkelijk van alles vinden. Ben je op zoek naar een goedkoop en uniek boek om je collectie aan te vullen? Kijk dan zeker even tussen de boekenafdeling van Kringwinkel Infini. Bovendien kun je hier ook terecht voor gereedschappen, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, muziek en nog veel meer. Door het kopen van tweedehands spullen draag je bij aan een duurzamere samenleving!

Waar moet je op letten bij Kringwinkel Infini?

Bij een bezoek aan Kringwinkel Infini zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Zoek altijd goed naar eventuele beschadigingen of defecten voordat je een aankoop doet. Hoewel de meeste producten in goede staat zijn, is het belangrijk om alert te blijven. Maar maak je geen zorgen, het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Kringwinkel Infini?

Kringwinkel Infini neemt ook goederen in, mocht je iets hebben dat je niet meer gebruikt. Je kunt hierbij denken aan meubels, kleding, huishoudelijke apparaten en andere tweedehands spullen. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel een handige ophaalservice en zelfs woningontruiming. Zo kun je gemakkelijk en snel van je overbodige spullen afkomen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame samenleving.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes en updates van Kringwinkel Infini? Volg de kringloopwinkel dan op Instagram en Facebook. Bekijk ook de website https://www.kringloop-info.nl/limburg voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Limburg.

Kringwinkel Infini in Echt, Limburg biedt niet alleen een unieke winkelervaring, maar ook een scala aan diensten en faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar tweedehands spullen of juist van je overbodige spullen af wilt, deze kringloopwinkel staat voor je klaar! Breng dus snel een bezoek aan Kringwinkel Infini en ontdek de wereld van duurzaam winkelen.

71 gedachten over “Kringloopwinkel Kringwinkel Infini in Echt”

 1. ★★★★★

  Geen fijn winkel bezoek gehad; Ik was door de kringloop aan het kijken en werd de hele tijd in de gaten gehouden door het personeel. Daardoor voelde ik me niet op mijn gemak, toen ik eenmaal weer naar de uitgang liep stond het personeel me naar aan te staren met de armen over elkaar. (alsof ik niet welkom was) Dit was de eerste en dan ook de laatste keer.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Just a chic second hand in which you can find absolutely everything for home and garden – furniture, dishes, clothes, appliances, creative goods, books for children and adults, table games, lamps, sports goods, antiques and much more. Also there is a premium department. For a year now I have come here every week and always pleased!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Het winkelbezoek stond al langere tijd op de planning maar het kwam er maar niet van maar het is gelukt. Om maar meteen de eindconclusie te geven: mooie winkel met echt wel schappelijke prijzen in het 1e en 2e gedeelte. Eerlijk gezegd niet naar de meubelprijzen gekeken in het 3e gedeelte. Het meest interessante spul ligt helemaal achter in de zaak. Daar liggen meerdere echte vintage design lampen en meubels. Die zijn denk ik behoorlijk aan de hoge kant. Maar een liefhebber heeft het bedrag er misschien toch wel voor over. Ik heb overigens niet gevraagd of er iets aan de prijs te doen is, maar dat terzijde. We hebben meerdere mooie spullen zien liggen en sommige hebben we zelfs (vanwege de juiste prijs) meegenomen. De winkelervaring was positief. Het personeel was ok. Zeker niet zo vervelend zoals anderen in de reviews beschreven. Hou zeker rekening met het soort zaak en de erbij horende vrijwilligers. Men doet wat men kan is mijn indruk. En dat er geen full time webmaster de website beheert kan ik ook wel snappen. Dat is ook niet voor iedere winkel weggelegd en mogelijk. Kortom: accepteer hoe het is en loop eens binnen en laat je eens verrassen. Kom je van ver en onzeker over de openingstijden? Bel gewoon even. Kleine moeite.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Verkopers gaan heel slecht met klanten om, en soms schreeuwen ze tegen je als je een elektrisch onderdeel probeert. Ik raad deze winkel ook niet aan. Als je iets hebt gekocht en je wilt het ruilen, is dat ook verboden.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Kringwinkel Infini. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel Infini. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  1 keer,maar nooit meer!!!!! Wat een koude boel daar.Bij binnenkomst staat er een ijzeren tang achter de kassa,die niet eens het fatsoen heeft om gedag (terug!)te zeggen.Dan loop je een donkere soort gang door met alleen oude rommel,waar het ook nog zeer muf stinkt!!!Als je dan ook nog van die chagrijnige medewerkers ziet,die je ook! met de neus aankijken heb je het wel gehad. Daar komt nog bij dat ze of niet open zijn of s middags een paar uurtjes.(zullen wel te oud zijn om de hele dag open te zijn!!!) Van de openingstijden klopt ook niets op de site!!! Heb 1 ster moeten geven,maar 10 onderde nul was beter geweest als dat kon. Een afrader voor iedereen!!! Walgelijk,meteen sluiten die handel met die oude onverkoopbare vuilnis!!!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Kringwinkel Infini. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Mijn moeder heeft daar div. kastjes gekocht voor haar nieuwe kamer in bejaardenhuis Spullen netjes geleverd en afgesteld Goede service

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Ik trek er regelmatig op uit om een dagje gezellig enkele kringloopwinkels te bezoeken. Wat een aangename verrassing toen ik gisteren Infini in Echt bezocht. Een overzichtelijke en prachtige winkel waar ik nog enkele mooie schatten op de kop heb kunnen tikken. De zaak is ruim en qua opstelling een lust voor het oog. Van huishoudelijke artikelen, tot speelgoed, meubels, apparatuur, een groot assortiment aan boeken, cds/dvds en ook nog eens leuke en mooie kleding. Deze kringloop nodigt uit om ruim de tijd te nemen en eens lekker rond te snuffelen. De eigenaren zijn heel vriendelijk en zeer gastvrij. Ik heb ze persoonlijk gesproken en ze gecomplimenteerd met hun mooie zaak. Ook goed dat zij mensen binnen hun kringloopwinkel, die door omstandigheden moeite hebben om een reguliere baan te vinden op de arbeidsmarkt, een kans geven binnen hun zaak aan de slag te kunnen gaan. De belofte dat ik een recensie zou schrijven is bij deze waargemaakt. Ik heb er weer een uitstekend adresje bij op mijn lijstje van mooie kringloopwinkels en kan Infini aan iedere kringloop liefhebber aanbevelen! Ik herken dan ook niets van enkele negatieve reacties die er over deze kringloopwinkel worden geplaatst. Vijf sterren zijn ze meer dan waard!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring bij Kringwinkel Infini. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Kringwinkel Infini. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Als ik dit winkel 0 sterren kon geven zou ik het gedaan hebben. Ik liep binnen met een rugzak wat blijkbaar bij hun meteen diefstal betekent. Vanaf het moment dat ik binnenliep werd ik achterna gelopen en na een paar minuten werd mij verzocht het winkel te verlaten en werd ik naar buiten geescorteerd. Ik kwam hier al jaren zonder enig probleem en ik vind dit echt geen manier om een klant te behandelen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter